Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 07 07

Antradienio horoskopas – liepos 7 d.

Žengiame į kiek sutrumpėjusią darbo savaitę ir skaitome dienos horoskopą. Ką šiandien jis numatė jums?
Jūros banga
Jūros banga / „Fotolia“ nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šiandien didžiausius darbus atliksite ne tada, kai visomis išgalėmis didinsite jų krūvį, o tada, kai atsižvelgsite į ženklus, kuriuos jus siunčia jūsų pasąmonė. Tiesa, apie tai pasakoti kam nors gali būti beprasmiška. Geriau pažinę save, labiau suprasite kitus ir atrasite priemones, leidžiančias eiti pasirinktu keliu. 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Kolektyvas ar draugai šiandien jums bus reikalingi lyg oras ar vanduo, tačiau pernelyg jiems neatviraukite. Nuomonių skirtumai gali sumenkinti jūsų savigarbą ar jums šiek tiek kainuoti. Laimei, jūsų antroji pusė ištrauks jums ilgą sąrašą protingų rekomendacijų, į kuriuos iki šiol nekreipėte dėmesio.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Ryte skirdami visą energiją darbui, būsite matomi toli, tačiau savo indėlio į sėkmingą veiklą pernelyg neidealizuokite. Kai kas turės įrodymų, kad tai ne vien jūsų nuopelnas. Verčiau tęskite kas pradėta, nelaukdami įvertinimo. Atlikdami užduotis, kurioms vis nerasdavote laiko, atminkite, kad kiekvienas veiksmas pamažu tobulina jūsų pasaulį.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Ši diena pamažu atplukdys ir šiltesnių, ir šaltesnių srovių. Jūs turėsite galimybę išlaikyti savyje pakankamai optimizmo, kurį spinduliuosite į savo aplinką. Ir jei jūsų atžalos ar senokai nebaigti projektai pasiglemš visą jūsų laiką, sutelkite į tai visas savo jėgas. Nė akimirkai vėliau dėl to nepasigailėsite.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius