Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 09 13

Antradienio horoskopas – rugsėjo 13 d.

Sveiki! Ką žada žvaigždės?
Kraštovaizdis
Kraštovaizdis / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šiandien būsite tikri, kad be jūsų žinių ir patirties darbe niekas nepajudės nei iš vietos. O besistengdami tai įrodyti, aplink save sukelsite tikrą sumaištį. Verčiau griebkite ir padarykite nelaukdami patvirtinimo ar pritarimo, nes tai bus geriausias įrodymas. Vakare prašykite draugų pagalbos dėl mokslų ar dėl kelionių.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šiandien darbas vys darbą ir seksis tiek, kiek savo veikloje taikysite naujus metodus ar duosite laisvės kitiems. Tai matydami, kiti norės su jumis bendradarbiauti ir dalintis turimais resursais. Tiesa, protingai panaudokite jums pasiūlytą paramą ar pagalbą, nes tobulumui nerasite galo, ypač, jei dėmesio centre jūsų vaikai ar kūrybiniai projektai.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šiandien tikėsite, jog laikytis savo požiūrio būtina ir tuo vadovausitės kiekvienoje šios dienos situacijoje. Jūsų partneriai jus ir sutelks, ir paragins veiklai, tačiau reikės būti atidiems jų pamokymams ir rekomendacijoms. Priešingu atveju, užuot daug atlikę, išbarstysite savo energiją į visas keturias pasaulio puses.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Pagrindinė turiningos dienos sąlyga – tai pasitikėjimas tais, kurie šalia. To neatmeskite net tais atvejais, kai tų žmonių rekomendacijos nesutaps su jūsų interesais (gal kažko nematote?). Vakaras bus tuo turtingesnis, kuo greičiau imsitės veiklos, užuot aušinę burną ir kuo aiškiau žinosite, ko siekiate, atlikdami įprastus darbus.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šiandien stiprūs būsite tiek, kiek stiprių žmonių bus greta jūsų. Be to, ypatingai rūpinsitės savo ar artimųjų norais, kuriems išpildyti nieko negailėsite. Susiruošę apsipirkti, visai pamesite galvą, nes reikės ir to, ir ano. Vakare ypač gerai susitelksite kai kam, ką senokai ketinote atlikti dėl savo atžalų ar to, kuo aistringai tikite.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šiandien jums bus svarbu nepriekaištingai atliktas darbas ir žinojimas, kad darbo vietoje visi jumis gali pasikliauti. Beje, nekaip seksis apsispręsti, ar eiti išvien su savo šeima ir leisti jiems jums padėti, ar laikytis įsitvėrus savo principų ir pakovoti už save. Dienos pabaigoje su malonumu atliksite ne tik malonias užduotis.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Nors šiandien jums bus svarbi saviraiška, kai kurios jūsų iniciatyvos nebus matomos. Tiesa, greičiausiai girdimos. Išnaudodami turimus ryšius, tinkamiau įvykdysite savo misiją užkulisiuose, o ne scenoje. Vakare pasistengę, išmokysite vaikus to, ką sugebate patys arba būsite išgirsti, radę tinkamą saviraiškos formą.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šiandien jūsų reikės namuose, o jums namų, tačiau galbūt tik vakare rasite šiek tiek laiko ir pinigų, kuriuos skirsite savo artimiesiems. O iki tol nesiliausite kovoti už kokią nors komandinę iniciatyvą. Turėsite visas priemones, gabumus ar įgūdžius, reikalingus pasiekti tobulo rezultato. Ar jis bus išties tobulas, parodys laikas.

TAIP PAT SKAITYKITE: Laimės ekspertas iš Danijos: ar žinote, ko jums reikia, kad būtumėte laimingi?

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šiandien, besidairydami informacijos, žinių ar kontaktų, sutiksite įdomių žmonių. Tačiau jums bus negana nei vieno, nei antro, nei trečio. Be to, jums taip rūpės kuo tobuliau įvykdyti savo darbą ir kuo aukščiau užsiropšti, kad negailėsite nei savęs, nei tų, kurie šalia jūsų. Vakare jūsų nuomone niekas neabejos.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Įvairiais savo poelgiais šiandien sieksite įsitvirtinti ir gauti kuo aukštesnius savo pastangų ar gabumų vertinimus. Be to, norėdami atverti sau platesnes perspektyvas, daugiau patirties ir žinių įgyti, išties ne visiems suprantamas būdais už tai kovosite, tokiu būdu išvargindami ir save. Vakaro planai bus pakoreguoti praeities įvykių.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šiandien nesitenkinsite lengvomis pergalėmis, kaip neleisite ir to, kad jus nustumtų į antrąjį planą. Komanda padės jums įgyti pagreitį, tačiau nelengvai atrasite reikalingus kelius, kuriais eidami pelnytumėte jų pasitikėjimą ar gautumėte dovanų. Vakare draugai turbūt parodys, į ką verta susikoncentruoti.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šiandien mieliau plauktumėte pasroviui, tačiau, nežinia, ar tai bus įmanoma. Kils noras pakovoti už savo vietą po saule, dėl ko gerokai save pertempsite, o rezultato nepasieksite, pakenkdami savo santykiams arba įvaizdžiui. Dienos pabaigoje norėdami šį tą atlikti dėl savo karjeros, likusius vakaro planus turėsite atidėti į šalį.

Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius