-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 20

Antradienio horoskopas – sausio 21 d.

Šią dieną žvaigždės jums žada...
Zodiako ženklai ant laikrodžio
Zodiako ženklai ant laikrodžio / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Daugybė įvairiausių darbų, užgulsiančių jūsų pečius, neleis pamatyti tikros dienos šviesos. Viena, ką jums gali rekomenduoti žvaigždės – iki popietės neskubėti atliekant neįprastus darbus ir nesiimti naujų užduočių. Tai leis lengviau atsikvėpti ir ramiau įvykdyti dienos planus. Vakare susirūpinsite, kaip pradžiuginti antrąją pusę. Jums pavyks!

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Nepaisant pojūčio, kad viskas sekasi, visus svarbius darbus iki šios dienos popietės atlikite ypač atidžiai. Klaidų įsivels ten, kur mažiausiai jų tikėsitės, o priežasčių nežinosite. Kiek aiškiau bus dienai persiritus į antrąją pusę. Tuo metu galėsite parodyti kolegoms, kaip kurti sklandžius santykius ir kiek toli galite nueiti kompromiso keliu.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Nedideli šeimos rūpestėliai nustelbs iš anksto numatytas profesines užduotis. Galbūt  jums tai bus gelbėjimosi ratas, nes diena nepalanki atsakingiems darbams. Vakare dėmesys nukryps į bandymus geruoju susitarti su vaikais ar mylimu žmogumi. Būsite pasiruošę nemažai paaukoti dėl to, kad visi pasijustų laimingesni.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Dėl skubotumo privelsite nemažai klaidų, teks patirti ne vieną nusivylimą. Atlikite kuo įprastesnius veiksmus, kad išvengtumėte nesklandumų, netikslumų ir vėlavimo. Per popietę tapsite sėslesni ir geriausius ketinimus nukreipsite šeimos židiniui kurstyti. Tvirtų ir harmoningų santykių kūrimas su namiškiais bus viena svarbiausių šios dienos užduočių. 

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Pirmoji dienos dalis nedžiugins rezultatais, net jei noro aktyviai veiklai bus pakankamai. Per popietę lengvai liesite jausmus ir mintis. Retkarčiais teks nusileisti ir pamiršti save, siekiant nuoširdesnių santykių su aplinkiniais. Ore sklandantis geranoriškumas padės užmiršti savo ambicijas ir išlieti ne vieną prakaito lašą dėl kitų gerovės. 

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Būsite tikri dėl visko, ką darote, bet apdairumas didžiąją dienos dalį bus pati svarbiausia vertybė. Po pietų būsite įsitikinę, kad nėra nieko svarbiau už būtinybę užtikrinti sau materialinį ir emocinį saugumą. Dabar to sieksite eidami ne tiesioginiais keliais, o aplinkkeliais. Pasistenkite, kad šie jūsų bandymai taptų smagiu žaidimu, o ne prievole.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Iki popietės norėsite ne dirbti, o svajoti apie tobulą pasaulį, kuriame viešpatauja harmoningi santykiai, grožis ir kompromisai. Galbūt dėl to atliktose užduotyse atsiras daugiau klaidų. Vėliau geri jūsų norai gali nejučiomis pradėti pildytis. Dėl visa ko įsitikinkite, kad jūsų troškimai sutampa su kitų žmonių poreikiais.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Nors dienos tendencijos vidurdienį iš esmės keisis, nuo ryto iki vakaro jums būtų ne pro šalį dažniau pagalvoti apie kitus, o ne apie save. Pirmąją dienos dalį ši užduotis bus nesunki, nes jausitės visaverčiais grupės nariais, o antrąją – prašymai išklausyti kitų pageidavimus jums nuskambės kaip ultimatumas. Prisiminkite taisyklę, kad dažnai viskas priklauso nuo požiūrio.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Iki popietės dėl rūpinimosi savo įvaizdžiu galite nepastebėti užslėptų sutarties sąlygų ar kitų priežasčių, vedančių į paklydimus. Užuot rizikavę, raskite įprastų darbų, padedančių neskubant tobulėti. Per popietę jūsų dėmesį atkreips grupės, kolektyvo ir draugų poreikiai. Tai gali būti svarbus laikas, leisiantis sustiprinti ir harmonizuoti ryšius su jais.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Didžiąją dienos dalį viskas atrodys šviesiau ir perspektyviau, nei yra iš tikrųjų. Būkite budrūs, kad nesukluptumėte lygioje vietoje. Vėliau bus priešingai: viskas paprasčiau, bet pradiniame etape matysite tik sunkiai įveikiamas užduotis ir jokių galimybių. Norėdami laimėti ar laimingai pasiekti kelionės tikslą, nevenkite bendradarbiauti su kolegomis.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Jei dalį dienos viskas kristų iš rankų, nesiblaškydami tęskite tai, kas sumanyta, bet neskubėkite užkariauti naujų teritorijų. Tam palikite popietės laiką, kai pamažu viena po kitos versis galimybės. Tačiau iš jų medų kabinsite tik tuo atveju, jei mokėsite paaukoti dalį savo užgaidų ir norėsite pasistengti, kad kiti jaustųsi ne prasčiau už jus.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šiandien būti vieniems bus sunkiau nei kitomis dienomis. Iš pradžių sėkmę garantuos jūsų noras ir pasiryžimas įsiklausyti į partnerius. Vėliau bus labai svarbu patirti bendrumo jausmą su jums brangiais žmonėmis. Kai kurie įvykiai  ar bendravimas atrodys panašūs į sudėtingą slenkstį, kurį, nepaisant visko, netrukus peržengsite.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius