Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2017 01 24

Antradienio horoskopas – sausio 24 d.

Kokiomis naujovėmis nustebins dar viena diena?
Zylė žiemą.
Zylė žiemą. / Shutterstock nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šiandien jus užvaldęs optimizmas ir tikėjimas, kad viskas įmanoma, per dieną įgis įvairiausių pavidalų. Pavyzdžiui, dienos viduryje šalia bus žmogus, kuris žavisi jūsų žiniomis ir pasiūlymais, tačiau greit suprasite, kad iki tobulumo dar reikia nueiti netrumpą kelią. Vakare kažkoks jūsų veiksmas nesulauks trokštamo atgarsio.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šiandien jūs dėsite dideles viltis į kitus žmones, tačiau jums vis atrodys, kad jie duoda per mažai, ar toli gražu ne tai, ko jūs tikitės. Nedidelius nusivylimus kompensuos maloni veikla ir geranoriški kolegos. Vakare draugų ar bendražygių pasiūlymai gali būti meškos paslauga, o ne priemonė pagauti geidžiamą laimikį.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šiandien turėsite optimistinių lūkesčių, o juos dar labiau jumyse žadins jums brangūs žmonės. Tačiau viena ranka jie ką nors jums pasiūlydami, kita iš jūsų šį tą svarbaus atims. Išlošite visi, jei susitaikysite su apribojimais ir mėgausitės mažais džiaugsmais, nereikalaudami didelių. Vakare poros santykius apsunkins ambicijos.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiandien meilės darbui jums netrūks ir bus, kas padeda ar žadina jūsų entuziazmą. Tačiau pernelyg neatsipalaiduokite, nes pareigų gausa gali situaciją apversti aukštyn kojomis. Jūsų vakaro planus kiek supainios, ramybę sudrums ar gerą savijautą sutrikdys nesutarimai ir kitų žmonių bandymai jums įrodyti savo tiesas.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šiandien žinosite raktą, atveriantį duris į saviraišką ir džiugiai leidžiamą laiką, tačiau ar juo pasinaudosite, nežinia. Tam gali sutrukdyti jūsų rimtas požiūris, perdėtos pastangos ar kitų asmenų reikalavimai. Vakare azartiški žaidimai ir visokiausia rizika atitolins jus nuo tų, prie kurių derėtų priartėti ar to, ką tikitės gauti.

TAIP PAT SKAITYKITE: Tikra istorija. „Meilės penkiakampis, arba Kaip gimę jausmai išardo draugystę“

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šiandien šeima bus jūsų uostas, jūsų paguoda ir jūsų inkaras, šįkart trukdantis pajudėti ten, kur esate numatę atsidurti. Nepaisant to, norėsite apdovanoti savo artimuosius ir žinosite būdą, padedantį tinkamai tai įgyvendinti. Vakare jūsų namų idilė bus sutrikdyta dėl bandymų laimėti nelygias kovas santykiuose.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šiandien noriai įsilieję į naujienų ir bendravimo srautą, būsite tikri, kad nesutiksite jokių kliūčių dėl savo asmeninių savybių ir autoriteto, kurio esate užsitarnavę. Deja, tai bus tik dalis tiesos, ką suprasite negavę reikalingos informacijos. Vakare dėl buities ar sveikatos trikdžių gali neįvykti lauktas susitikimas ar išvyka.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šiandien jūsų veiklos ir optimizmo variklis bus jūsų vertybės ir materialinės gėrybės. Regis, jų padaugės vos kam nors padarysite gerą darbą, nesitikėdami atlygio ar padėkos. O jei kažko pritrūktų ar reiktų papildomų pastangų ką nors įgyti, nepasiduokite iš pirmo karto. Vakare galimos išlaidos dėl tų, kurie jums brangūs.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šiandien sieksite būti geros nuotaikos ir optimizmo pavyzdžiais, kuo patikės jūsų komanda ir dar labiau sužadins jūsų entuziazmą. Deja, dėl jūsų asmeninių veiksmų ar dėl susidariusių aplinkybių turėsite surimtėti ir imtis papildomos atsakomybės. Vakare jūsų asmeniniai norai susikirs su šeimos narių įgeidžiais.

TAIP PAT SKAITYKITE: Kaip pakeisti mintis, o kartu – ir gyvenimą?

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šiandien mieliau atsitraukę žiūrėsite į pasaulį iš šalies, o turėdami jame dalyvauti, nustebsite gavę paskatinimą ar pagyrimą iš vadovybės. Ši profesinė pergalė lai nenublanksta prieš prisiminimus ar nuoskaudas, kurių negalite pamiršti. Vakare bus norinčių pasišnekučiuoti tuomet, kai jums labiausiai reikės poilsio.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šiandien būsite geri ir išties entuziastingi bet kurios komandos žaidėjai, sugebantys savo žiniomis ir pavydžiu įkvėpti, išmokyti ko nors savo bendražygius ir teisingai juos nukreipti. Deja, šios stiprybės sumenks, kai grupėje lyg koks virusas pasklis skeptiškos nuotaikos. Vakare geriau pinigų draugams neskolinti.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šiandien jums bus gera priimti pasiūlytą pagalbą tam, kad kuo geriau įvykdytumėte savo įsipareigojimus darbe. Tiesa, kai kurie jums iškelti tikslai gali būti sunkiai pasiekiami, o kai kuriems jūsų tikslams pastatytos per aukštos kliūtys. Jei vakare nesijausite nusipelnę poilsio, vadinasi, patys sau košės prisivirėte.

Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius