Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 10 18

Antradienio horoskopas – spalio 18 d.

„Informatyvi ir įdomi diena, kuomet galite suvokti galimas ateities tendencijas, teisingą kelią, kuriuo turėtumėte eiti, išsiaiškinti savo stipriąsias ir silpnąsias savybes. Reikalinga informacija ateis netikėtais būdais: per kitus žmones, knygas, aplinkoje esančius ženklus, įdomius nutikimus“, – apie šią dieną sako astrologė Lana Kutkytė.
Raudoni aukštakulniai
Raudoni aukštakulniai / „Fotolia“ nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šiandien savo pačių nuostabai nebūsite linkę skubėti, ir vos pabandę suprasite, kad tai niekur neveda. Labiau tikėtina, kad teks sugrįžti, siekiant ištaisyti klaidas. Jausmų srityje pokyčiai – lengvumas, optimizmas, o juos žadina nepažinti dalykai ir žmonės, iš kurių galima kažko išmokti. Deja, vakaro ramybę trikdys nuomonių skirtumai.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šiandien jūsų reikės visiems ir dėl to jūs nė kiek nesikuklinsite. Veikiau pervertinsite savo galimybes, o tai netiks atsidūrus naujose ar neįprastose situacijose. Jausmai nuo šiol stiprės dalinantis ir kaskart, kai jūs išreikšite pasitikėjimą, net jei šį vakarą šių žaidimų taisykles sunkiai įsisavinsite.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šiandien kaupkite jėgas, užuot jas švaistę įvairiausiems to nevertiems dalykams, prisimindami, kad netrukus prireiks visos jūsų išmonės. Beje, Venera pasiekė jūsų partnerystės sritį, kas gali pradžiuginti vienišuosius ir siekiančius pagerinti savo santykius. Nosies nenukabinkite, jei vakaro bandymai nebus tobuli.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiandien nesitraukite iš komandos, nes joje atrasite ramybę ir palaikymą. Tačiau būkite atidesni, jei imsitės naujos veiklos grupėje – klaidas darysite dėl sunkiai paaiškinamų priežasčių. Tiesa, darbe jums nuo šiol talkins Venera, padėsianti sutarti su kolegomis ir patirti nuotykių kasdienybėje.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šiandien jums reikės veiklos dėl rezultato, kurį galite gauti ją atlikę. Galėdami rinktis, rinkitės tai, kas jūsų jau išbandyta. Ugnies ženkle jausmų planeta jums neša romantikos, nuotykių, vaikų krykštavimo ir kūrybiškumo pažadus. Tiesa, galimas daiktas, jog vakare draugai neįvertins jūsų kūrybiškumo.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šiandien esate stiprūs savo žiniomis ir patirtimi, tačiau tegul tai nebūna vienintelis dalykas, kuo pasikliaujate. Į jūsų asmeninio gyvenimo erdvę įeina grožio ir jausmų planeta, todėl jūsų širdį šildys galimybė papuošti namus ar sukurti jų jaukumą. Nesustokite, net jei vakaro bandymai paliks namiškius abejingus.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šiandien lengvai praslysite ten, kur kitomis dienomis nepavyko. Tačiau žengdami pirmuosius žingsnius kokia nors kryptimi, būkite atidūs: ne viskas, ką reikės matyti, akivaizdžiai matoma. Venera bendravimo srityje: gražių žodžių ir smagių susitikimų artimiausiu metu padaugės, net jei šį vakarą planuotas susitikimas ar išvyka neįvyktų.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šiandien jums bus gera žinoti, kad šalia jūsų yra žmonių, kurie, esant reikalui, jus parems. Ir net jei tai tiesa, kartais ji nepasiteisins, ypač kai kartu tampysite likimą už ūsų. Venera nuo šios dienos rūpinsis jūsų vertybėmis, todėl netrukus gausite nedidelių dovanėlių ar kitaip būsite atlyginti. Beje, jei tai nutiks šį vakarą, galite pasijusti to neverti.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šiandien nuoširdžiai darbuositės ir niekaip pašaliniams dalykams nerasite laiko, tačiau darbe venkite naujų užduočių, o rinkitės tai, kas įprasta ir patikrinta laiko. Jūsų ženklan perėjusi Venera – tai kvietimas pasirūpinti savo grožiu ir nepalikti kitų tam abejingų. O jei vakare tokių bus, turėsite kelias savaites pataisyti padėtį.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šiandien viską darysite su džiaugsmu ar bent ieškosite tam priežasties. Bus ir vienas kitas motyvas parodyti kitiems savo išskirtinumą. Viskas puiku, kol nerizikuojate. Jausmų planetai perėjus į gretimą ženklą, jūsų jausmai atsidurs už nematomos uždangos, už kurios nenorėsite nieko įsileisti.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šiandien knietės domėtis asmeninio gyvenimo kokybe, kuriai gerinti skirsite daugiau savo dėmesio nei galite, kartais dėl to darydami išties keistokas klaidas. Tiesa, dėl Veneros Šaulyje artimiausiu metu komandinės veiklos įtrauks ir taps jūsų džiaugsmo priežastimi, net jei šį vakarą stipraus ryšio su draugais nepavyktų sukurti.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šiandien turėsite susitikimų ir pokalbių, kurių metu, vieną akimirką pasijusite esą stiprūs žaidėjai, o kitą – pamesite pokalbio giją. Taip gali nutikti, jei tema jums bus išties nauja. Nors vakare kažkokie jūsų geri norai darbe liks už borto, tikėkite, kad tai ne pasaulio pabaiga, nes nuo šiol jūsų karjeros sėkme rūpinasi Venera.


Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius