-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 02 24

Antradienio horoskopas – vasario 25 d.

Galima į naują dieną žvelgti kaip į baltą lapą, o galima pamėginti perskaityti tam tikras gaires – lyg vandens ženklus.
Zodiako ženklai
Zodiako ženklai

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Ryte pasipylusi netikėtų įvykių kruša tegul neišmuša jūsų iš pusiausvyros. Kam rūpi, kad jums čia ne viskas patinka? Niekas neklaus jūsų nuomonės ir vėliau. Be to, aplinkiniai nepaisys savarankiškų jūsų bandymų ką nors pakeisti ar pertvarkyti. Stiprūs būsite tiek, kiek pajėgsite susitelkti į profesinius savo tikslus ir nekišti nosies į kitų reikalus.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šaltakraujiškas požiūris į viską ir visus šiandien bus ne kliūtis, o išsigelbėjimas. Tai padės suprasti, kad vienas kitas nesklandumas ankstų rytą dar nesufleruoja, kokia diena jūsų laukia. Turbūt per dieną kantriai ardami pasirinktą savo vagą, dėl nieko nesirūpinsite. Tik jūs žinote, kodėl atliekate tai, ko kiti nedarytų net tikėdamiesi rimto apdovanojimo.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Draugai ar kolegos ryte žinos, kaip jus nemaloniai nustebinti, bet tai ne priežastis tapti atsiskyrėliais. Šiandien ne kartą sušlapsite kojas, jei, atsiskyrę nuo partnerių, po balas braidžiosite vieni. Tačiau tiek jūsų pačių, tiek tų, kurie bus šalia jūsų, įžvalgos ir praktiškas požiūris padės sklandžiai spręsti dienos netikėtumus ar iki šiol strigusius reikalus.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Būtų keista, jei šiandien jums pavyktų lengvai įtikinti antrąją pusę ar partnerius darbe. Sutikę didžiulę pasipriešinimo armiją, liaukitės kovoję ir pasisemkite iš jos jėgų, išminties. Jie geriau žinos, kaip ir ką dabar daryti, sakyti, o jums beliks tik nuolankiai linksėti galva. Tai nedžiugina jūsų? Nusimeskite pagaliau ledinę kaukę ir pasimėgaukite tuo, kas yra aplink jus.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Įniksite į darbus, kad nematytumėte jums nepatrauklių vaizdų ar negirdėtumėte jums nemalonių kalbų. Nors bus ir vieno, ir kito, darbas visgi užims pirmąją vietą. Tačiau už jo atlikimą negausite medalio. Kodėl? Užuot svarstę apie tai, pasirūpinkite savo sveikata. Mėnulis keliauja Ožiaragio ženklu, tad lengva bus ne tik persidirbti, bet ir peršalti. Mylėkite ir darbą, ir save.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Rasite sau malonią vietelę ten, kur kiti jaus tik šalčiu ir nepasitikėjimu persmelktą atmosferą. Jums užteks ir tikėjimo, kad viskas bus gerai, ir pasitikėjimo savo jėgomis, ir realių sumanymų, kurie užpildys visas jūsų veiklos kertes. Žinoma, jei šioje tikroje ar įsivaizduojamoje idilėje vis dėlto neįžvelgsite to, kad jūsų norai ir realybė nelabai sutampa.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Dienos džiaugsmus drums ryte įvykę netikėtumai namuose ar nesklandumai bendraujant su partneriais. Niekam nepavyks sušildyti jūsų, jei patys to nenorėsite. Įsitikinimas, kad niekam nerūpi jūsų savijauta, nuves jus priešinga kryptimi. Todėl nebūkite abejingi patarimams, kurių jums negailės artimieji. Tiesa, jie turbūt sakys ne tai, ką norėsite išgirsti.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šis rytas su trenksmu nugins į šalį vakarykštes viltis ir privers pajusti žemę po kojomis. Bendravimas, užimantis didžiąją dalį šiandienos jūsų laiko, bus šaltas ir dalykiškas. Nepaisant to, klausykitės ir daug išgirsite. O kad jaustumėtės dar drąsiau, prieš vykdami į bet kokią dienos kelionę, pasiimkite būtinų veiksmų planą. Jis padės net tuo atveju, jei nepasinaudosite juo.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šį rytą galite netikėtai susidurti su trukdžiais, turinčiais įtakos finansinei jūsų padėčiai. Galbūt dar ir dėl to, kad patys tikėsitės daugiau nei įmanoma. Atminkite, kad racionalus požiūris į viską yra vienintelis patikimas šios dienos kelrodis. Ir jei galite, nepersistenkite, nerdamiesi iš kailio, kad įrodytumėte visiems ir kiekvienam, ko esate verti.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Galite praturtinti kitų kasdienybę savo buvimu šalia, jei staiga, nustebindami save ir kitus, nepasielgsite priešingai. Pirmiausia privalote kuo ramiau reaguoti į jums ar jūsų artimiesiems nepalankias situacijas. Jūsų prigimtinės savybės, kurios kitomis dienomis galėjo atrodyti ne pačios patraukliausios, šią dieną visiems bus maloni parama.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Užsidarę savyje, galite paskęsti pačiuose nemaloniausiuose prisiminimuose ar mintyse, o bandydami ieškoti palaikymo išorėje, galite patirti fiasko. Kokia išeitis iš šio užburto rato? Rasti vidurį tarp dviejų šių kraštutinumų. Be to, turite gerą progą pailsėti, nekaišiodami nosies ne į savo reikalus ir  nedemonstruodami aplinkiniams savo privalumų.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Nardydami po jums mielus vandenis, sutiksite ne vieną grėsmingą žvilgsnį. Bet jums tai bus nė motais, jei iš anksto būsite numatę kelionės tikslą ir priemones jam pasiekti. O jei kažkas nepavyks, priežasčių ieškokite savyje ir savo santykyje su pasauliu. Tiesa, tinkamą atramą jums suteiks draugai, kuriais pasitikėsite labiau nei savimi

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius