Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 10 01

Astrologės Lanos Kutkytės spalio mėnesio horoskopas

Ji24.lt skaitytojams jau gerai pažįstama astrologė Lana Kutkytė pateikia spalio mėnesio prognozę dvylikai Zodiako ženklų.
Kaštonas
Kaštonas / „Fotolia“ nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Neskubėkite užmegzti naujų santykių versle ar asmeniniame gyvenime. Dabar metas išsiaiškinti su tais santykiais, kuriuos jau dabar turite, paleisti susikaupusias nuoskaudas, galimai užbaigti nebe efektyvius ryšius arba bandyti juos gaivinti, jeigu manote, jog tai reikalinga.

Darbe gali tekti taisyti klaidas, kurios kažkada taip ir liko nepastebėtos, o dabar sugrįžo ir reikalauja korekcijos.  Bijoti to neverta, nes šie patobulinimai leis ateityje efektyviau veikti. Būtinai skirkite dėmesio savo aprangai, išvaizdai, tačiau nekeiskite nieko kardinaliai, o tiesiog pakoreguokite įvaizdį taip, kad jis tiktų prie jūsų darbo pobūdžio.

Paskutinę savaitę galėsite veikti aktyviau, judėti pirmyn, ypač jeigu nebijote konkurencijos. Tai metas, kuomet sėkmingi bus stiprūs žmonės, nebijantys pokyčių, o būtent jų galimai ir teks sulaukti. Mirs tai, kas negyvybinga, ir gims kažkas naujo, išties reikalingo.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Santykiai su partneriu gali būti viena iš svarbiausių spalio mėnesio temų. Vienišiams gali kilti noras susirasti antrą pusę, su kuria galima būtų kurti rimtus santykius, bendrą ateitį. Naujoms pažintims perspektyviausias metas nusimato nuo spalio 10 iki 23 dienos, tačiau svarbu neužsidaryti nuo pasaulio ir aktyviai dalyvauti socialiniame gyvenime.

Netikėtai gali atsirasti žmonės, galintys padėti išspręsti varginančią problemą, duoti naudingą patarimą, paremti sunkioje situacijoje. Jeigu bendrausite su aplinkiniais atvirai, nebijosite išsakyti savo nerimo bei poreikių, galėsite nemažai pasiekti.

Nuo 23 dienos galėsite pajusti vidinį pasiruošimą bei poreikį iš esmės pakeisti savo kasdienybę, atsinaujinti, tarsi atgimti iš naujo. Tad pasiruoškite patirti audringas transformacijas bei suvokimus apie svarbių įvykių prasmę.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Teks susitelkti į žemiškus dalykus ir spręsti reikalus, susijusius su sveikata, pareigomis darbe, dokumentais, švara ir tvarka. Nevertėtų vengti sunkaus darbo ar bėgti nuo atsakomybės, nes ateityje tai atneštų tik papildomų problemų. Jeigu esate atsakingi, punktualūs ir pasiruošę dirbti tiek, kiek reikės, nesitikint greito rezultato, tuomet ne tik pavyks sutvarkyti daug reikalų, bet ir užsitikrinti sau saldžius darbo vaisius, kuriais galėsite džiaugtis ateityje. 

Gera savijauta, fizinio kūno sveikata gali suskambėti kaip ypač svarbi tema. Galimai dabar metas kažką pakeisti, atsisakyti to, kas trukdo būti sveikiems, gerai jaustis – ankščiau ar vėliau tą padaryti teks, tad kodėl gi ne šį mėnesį?

Paskutinę savaitę tikėtinos darbinės arba romantiškos pažintys bei įdomūs susitikimai malonioje aplinkoje.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Pademonstruokite geriausias savo savybes, būkite ryžtingi, drąsūs ir pasitikėkite savimi – tai leis gauti norimus dalykus ir suvokti savo vertę. Nebijokite būti ryškiomis asmenybėmis ir dažniau pagalvoti apie savo poreikius.

Taip pat skaitykite: Spalio mėnesio taroskopas: prognozės pagal gyvenimo kelio skaičių

Puikus metas apsilankyti įdomiame renginyje, šventėje arba romantiškame pasimatyme. Tai nuostabus laikas meilei, tačiau tik tuo atveju, jeigu antrąją pusę jau turite, kadangi naujos pažintys, ypač pirmąją mėnesio dalį, greičiausiai nebus perspektyvios.

Paskutinę savaitę su jumis ginčytis bus beprasmiška. Norėsite elgtis kategoriškai, pagal savo paties planą ir atsitraukti nuo tų, kurie trukdo siekti nustatytų tikslų. Šiuo metu būtent jūsų disciplina ir susikaupimas gali padėti ne tik nuveikti daug darbų, bet ir padidinti savo atlyginimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius