Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 07 01

Astrologinė šios savaitės apžvalga

Pristatome naują astrologinę rubriką ir kviečiame sužinoti, kokie astrologiniai įvykiai numatomi liepos 1–7 dienomis. Taip pat būtume labai dėkingi, jei dalyvautumėte apklausoje ir išsakytumėte nuomonę apie šią rubriką. Ar ji įdomi? Ar reikalinga? Jūsų nuomonė mums labai svarbi!
Mėnulis
Mėnulis / Fotolia nuotr.

Šią savaitę pasibels maži ar dideli pokyčiai, bet pateks tik tuomet, kai būsite pasiruošę įsileisti juos. Tuo lyg susitarusios šiomis dienomis rūpinsis žvaigždės. Jos primins, kad būtina kaupti jėgas ir paruošti tinkamą terpę naujoms patirtims.  

 

Liepos pradžia sutaps su paskutiniuoju Mėnulio ketvirčiu, o pabaiga – su balzamine Mėnulio faze. Tai – išminties laikas. Įvertinkite, kas padaryta per praėjusias tris savaites, ir nuspręskite, kokių pataisymų reikėtų ateityje. Atsisveikinkite su viskuo, ko jums nereikia: nutraukite žlugdančius santykius, išmeskite nereikalingus daiktus, atsisakykite nemalonios veiklos. Vidinės prasmės pojūtis reikš, kad susidorojote su visatos jums siunčiama užduotimi. Atsiradusią tuštumą užpildys prasmingi dalykai, kuriuos į gyvenimą atneš jaunatis (bet apie tai – po savaitės).

 

Tuščias Mėnulio kelias: laikas ilsėtis

 

Neretai nutinka, kad sumanymui skiriame visas jėgas, o jį netrukus padengia storas dulkių sluoksnis, galiausiai visi apie jį pamiršta. Dažnai dėl to būna kaltas tuščias Mėnulio kelias (Mėnulis, palikdamas ženklą, nesudaro svarbių aspektų su planetomis). Tokia situacija šią savaitę bus itin dažna: nuo pirmadienio ryto iki vidurnakčio, nuo trečiadienio vakaro iki ketvirtadienio vidurdienio ir savaitgalį – nuo šeštadienio pavakario iki sekmadienio popietės. 

 

Tuščias Mėnulio kelias trukdo susikaupti, dėl to nepavyksta nauji darbai, padaugėja nelaimingų atsitikimų ir klaidų. Jei tuo metu ką nors įsigysite, netrukus pirkiniai gali pasirodyti  esą nereikalingi ar niekam tikę, nauja technika ges, sprendimai nebus sėkmingi, susitikimai neįvyks, o pradėti darbai neturės tęsinio. Ką veikti? Ilsėkitės, leiskite laiką su knyga ar širdžiai mielais žmonėmis. Laukia krūvos darbų? Tuomet šiuo metu nekurkite itin ambicingų planų, verčiau atlikite tai, kas jums įprasta ar pradėta anksčiau.

 

Planetų aspektai: keiskitės ir keiskite

 

Prastos naujienos bijantiems į gyvenimą įsileisti naujų vėjų. Saulė, kuri šiuo metu juda Vėžio ženklu, liepos 1 d. sudarys neharmoningą aspektą su Plutonu Ožiaragyje, o liepos 3 d. – su Uranu Avine. Tai sukurs sudėtingą kombinaciją, skatinančią keistis. Išvysite tai, ko anksčiau nepavyko pamatyti, ir susidursite su situacijomis, kai būsite priversti keistis. Viskas tik dėl to, kad gyvenimas įgautų prasmės. Ar išdrįsite palikti praeityje tai, kas atgyventa?
 

Jausmų srityje nebus nuobodu. Savaitės pradžioje nepatiklusis Saturnas Skorpione bus griežtas ekstravagantiškajai Venerai Liūte ir paklaus jūsų, ar esate pasiruošę atverti savo jausmus? Jei rizikuosite – nudegsite sparnus, kuriuos jums suteiks Neptūnas svajingose Žuvyse. Jis kurstys iliuzijas ir Venerai nebus paprasta nuspręsti, kuo tikėti.

 

Savaitės viduryje Venera Plutonui primins, kad ne viską įmanoma kontroliuoti, o šis primygtinai kvies atsikratyti nereikalingos idėjos ar žmogaus. Norėsite viską pasilikti sau, bet kai kas išbyrės lyg smėlis pro pirštus. Tiesa, savaitgalį maloniai netikėtų, neįprastų ir jaudinančių prieskonių tarpusavio santykiuose nepagailės harmoningas Urano ir Veneros ryšys.

 

Svarbi žinia atsidūrusiems aklagatvyje: liepos 7 d. Saturnas tampa direktyviniu. Ši planeta, vasario mėnesį pradėjusi judėti priešinga kryptimi, privertė stabtelėti. Todėl dažnas susimąstė, ką ir dėl ko daro, kaip viską patobulinti ir kaip rasti tinkamiausią kelią? Išgirdusiems Saturno žinią (jo pareiga yra auklėti mus) laikas žengti kelis žingsnelius į priekį. Neskubėkite, nes griežtoji planeta padeda kantriesiems!

 

Mėnulis ženkluose: nuo Avino iki Vėžio

 

Prieštaravimų neišvengsime: Mėnulio mėnuo baigiasi, bet savaitės pradžioje jis vieši pirmajame Zodiako ženkle. Avino ženklas suteiks spontaniškumo, entuziazmo ir noro imtis veiklos. Energijos perteklių nukreipkite į fizinę veiklą ir venkite klaidų, kurias lems impulsyvūs ir netaktiški poelgiai.

 

Pirmadienį, po vidurnakčio, Mėnulis pereis į Jaučio ženklą. Tuo metu į pirmą planą išlįs komforto ir ramybės poreikis. Užuosti, paliesti ir pajusti bus būtina, o visa kita? Koks skirtumas! Svarbu neskubėti ir pasimėgauti vidurvasariu.

 

Liepos 4 d., ketvirtadienį, Mėnulis aplankys Dvynius ir svečiuosis ten iki savaitgalio. Netils telefonas, pašto dėžutė bus prikimšta laiškų, o sužinoti visas naujienas ir pranešti jas bus taip pat svarbu, kaip ir kvėpuoti. Ar smalsumas, nepastovumas ir nerūpestingumas nepakiš jums kojos?

 

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį Mėnulis pereis į rūpestingąjį Vėžio ženklą. Už visus pasaulio lobius labiausiai trokšite ramybės ir jaukumo tarp keturių namo sienų. Todėl paskutinė savaitės diena tobulai tiks tiems, kurie ketina praleisti ją su šeima.

 

Atsižvelgiant į Mėnulio dienas, Mėnulio aspektus ir planetų tarpusavio ryšius, palankiausios savaitės dienos bus liepos 3 ir 5, nepalankios – liepos 1, 4, 7.

 

Tiesa, savaitė pasibaigs viena pavojingiausių mėnesio dienų – 29 Mėnulio diena (liepos 7 d). Norėdami neutralizuoti neigiamą jos poveikį, užsiimkite namų ruoša, verta uždegti žvakę – taip išvalysite namus ir apsaugosite juos nuo blogų energijų.

 

Praktiškas patarimas norintiems gerai jaustis ir nepriekaištingai atrodyti: Mėnuliui dylant, tinkamas metas šalinti nuodingas medžiagos iš organizmo, mesti svorį, valyti dėmes iš skalbiamų drabužių. Kuo arčiau Jaunatis (ji prasidės kitos savaitės pirmadienį, liepos 8 d.) – tuo spartesnis ir efektyvesnis rezultatas.

 

Tekstas astrologės Vaidos Budginaitės

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius