Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 12 15

Avinas: 2016 metų meilės, pinigų, karjeros ir sveikatos horoskopas

2016 metais Avinų laukia dideli pokyčiai tiek asmeniniame gyvenime, tiek karjeroje. Ateinančių metų simbolis – Ugninė Beždžionė dar labiau padidins Avinų aktyvumą, jie bus linkę strimgalviais imtis bet kokio darbo.
Avinas
Avinas / Fotolia nuotr.

Didelė tikimybė, kad bus supainiotas atkaklumas su užsispyrimu, todėl artimieji ne visada supras ir palaikys Avino poelgius. Tačiau dėl puikių šio Zodiako ženklo bendravimo įgūdžių, jie sugebės aplinkinius įtikinti savo veiksmų teisingumu.

Žvaigždės žada, kad Avinams teks dažnai ginčytis ir sudaryti sandorius tik tam, kad jie įrodytų savo pranašumą. Avinų, kurie užsiima kūrybine veikla, laukia labai palankūs metai ir didelė sėkmė. Žvaigždės šioje srityje pataria būti drąsesniais ir nebijoti imtis netgi rizikingų projektų.

Ugninė beždžionė suteiks Avinams puikią progą kopti karjeros laiptais bei pagerinti šeimos santykius.

Meilė

Kalbant apie meilę, 2016 metai bus labai audringi ir kupini malonios, emocionalios patirties. Metų pradžioje Avinai it magnetas trauks priešingos lyties dėmesį. Didelė tikimybė, kad užmegsite rimtus, romantiškus santykius.

Avinų, kurie užsiima kūrybine veikla, laukia labai palankūs metai ir didelė sėkmė.

Artėjantys metai bus ypač palankūs Avinams–vienišiams. Žvaigždės jiems žada naujas pažintis ar netgi santuoką. Savo antrąją pusę Avinas gali sutikti kelionėje, komandiruotėje ar tiesiog vaikščiodamas parke. Būkite dėmesingi ir nepraleiskite savo galimybės. Santykiai, užsimezgę 2016 metais, bus itin stiprūs ir laimingi.

Kadangi metai žada būti ypač intensyvūs darbinėje srityje, Avinai kartais kaltins save, kad skiria per mažai dėmesio savo antrajai pusei. Jie darys viską, kad kompensuotų laiko stoką, ir bandys įpūsti į santykius naujų vėjų. Todėl yra didelė vaikų atsiradimo tikimybė.

Avinams, kurie jau turi šeimą, žadami ramūs, tylūs, be jokių didesnių konfliktų metai. Tiesa, jeigu turite suaugusių vaikų, gali tekti nerimauti ir traukti juos iš sudėtingų situacijų.

Metų pabaiga yra labai palanki romantiškoms kelionėms su visa šeima: toks poilsis dar labiau sustiprins šeimą.

Taip pat skaitykite: 2016 metų horoskopas

Pinigai

Jeigu Avinai protingai elgsis su pinigais ir leis juos apgalvotai, didelių sukrėtimų finansinėje srityje nenusimato. Tačiau jeigu jie elgsis priešingai, pavyzdžiui, kvailai išlaidaus ar pirks visai nereikalingus daiktus – teks užsiveržti diržą.

Žvaigždės perspėja, kad vasarą gali iškilti šiokių tokių problemų su darbu. Tiesa, jeigu neskubėsite ir apgalvosite kiekvieną žingsnį, šios problemos bus nesunkiai įveikiamos ir neturės didelės įtakos jūsų piniginei. Avinai turi atminti, kad pinigų atsargas turėtų atidėti jau iki rudens vidurio, nes, kalbant apie darbo užmokestį ir papildomas pajamas, metų pabaiga bus gana įtempta. Todėl Žvaigždės pataria neišlaidauti ir verčiau pataupyti 2017 metams, nes, tikėtina, šie metai bus kaip niekad palankūs investicijoms ar netgi nuosavam verslui.

Ugninė Beždžionė Avinams taip pat pataria nesiskolinti iš bankų ar draugų. Paskola iš banko gali jūs stipriai įklampinti, o pasiskolinti pinigai iš draugų visiems laikams sugadins jūsų santykius. Visgi, jeigu aplinkybės susiklostytų taip, kad žūtbūt tektų skolintis, skolinkitės tik mažas sumas ir trumpam laikui.

Žvaigždės taip pat pataria neskolinti patiems – labai didelė tikimybė, kad pinigų jums negrąžins. Išimtis – artimi giminės.

Karjera

Jeigu svajojate užimti geresnę darbo poziciją, pakeisti darbą ar išreikšti save naujoje srityje – atėjo jūsų laikas. Artėjančiais 2016 metais Avinai gali tikėtis didelės sėkmės darbo srityje. Žvaigždės žada, kad kopimas karjeros laiptais bus itin greitas ir sėkmingas.

Darbinė veikla bus vaisinga ir įdomi: Avinai gaus didelį malonumą ir iš paties darbo, ir iš buvimo kolektyve. Nauji projektai, kuriuos jums pasiūlys, bus lengvai įgyvendinami ir įdomūs. Vienintelis patarimas – atidžiai apgalvokite kiekvieną žingsnį. Avinai gali būti taip apsvaiginti atėjusia sėkme, kad neatkreips dėmesio į kokias nors smulkmenas, už kurias vėliau teks atsakyti ar viską perdaryti.

2016 metai – tai naujų galimybių ir tobulėjimo metas. Jums bus atviros visos durys, o profesiniame kelyje nenusimato jokių kliūčių. Nebijokite viršininkams siūlyti drąsiausių idėjų – jums pavyks jas įgyvendinti ir tuo pačiu įrodyti savo autoritetą.

Žvaigždės Avinams pataria būti atsargiems – didelė tikimybė, kad atsiras pavyduolių, kurie kaišios pagalius į ratus ir kalbės jums už nugaros ne pačius geriausius dalykus. Patarimas: derybų metu būkite santūresni, stenkitės, kad išsakyta informacija vėliau nenusisuktų prieš jus pačius. Geriau nutylėti ir savo planus pasilikti sau, negu pasakyti juos tiems, kurie nori jums pakenkti.

Taip pat skaitykite: Dizainerės floristės pasiūlymai, kaip originaliai supakuoti dovaną

Sveikata

Avinams 2016 metais teks skirti didelį dėmesį sveikatai. Ugninės Beždžionės metai privers jus pagalvoti apie savo gyvenimo būdą ir skirti daugiau dėmesio savijautai. Didelių sveikatos problemų neturėtų kilti, bet vos tik įtarsite, kad kažkas negerai, verčiau iš karto kreipkitės į gydytoją ir neignoruokite jo rekomendacijų.

Žvaigždės primygtinai rekomenduoja daryti fizinius pratimus, dažniau vaikščioti pėsčiomis ir vartoti vitaminų papildus. Didelė tikimybė, kad Avinus kankins nemiga, dažnai svaigs galva, atsiras nervinių sutrikimų ar netgi depresija. Visų šių negalavimų padės atsikratyti fizinis aktyvumas.

2016 metai – palankus laikas atsikratyti ar bent jau sumažinti žalingus įpročius. Žvaigždės taip pat nerekomenduoja mesti svorio ar kardinaliai keisti savo gyvenimo būdo. Tiesiog dažniau būkite gryname ore, tai nuramins nuo intensyvaus darbo pašlijusią nervų sistemą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius