-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 04 02

Balandžio mėnesio horoskopas

Siūlome susipažinti su astrologės Lanos Kutkytės prognozėmis balandžio mėnesiui.
Velykų dekoracijos
Velykų dekoracijos / „Fotolia“ nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Gyvenkite aktyviai, bendraukite, leiskite kitiems jus pastebėti. Galite pajusti, jog žmonės šiuo metu jumis domisi, žavisi. Pasistenkite nesimėtyti ir darykite tik tai, kas išties reikalinga.

Protingiau būtų jėgas skirti tam, ką iš tikrųjų išmanote, nes eksperimentuoti balandį nepatartina. Dabartinės jūsų pastangos stipriai prisidės prie socialinio ir finansinio stabilumo ateityje.

Nepaisant jūsų aktyvumo, retkarčiais galite pajusti norą atsigręžti atgal ir susigrąžinti kažką svarbaus iš savo praeities, išspręsti senas problemas. Į jūsų gyvenimą gali netikėtai sugrįžti seniai matyti žmonės.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Pirmąsias dvi dekadas neskubinkite įvykių, nepersidirbkite ir dažniau leiskite sau pabūti ramioje aplinkoje. Gali atrodyti, jog jūsų planai nejuda į priekį, kad viskas aplinkui tarsi sustingo. Prireiks kantrybės, kad gebėtumėte išlaukti tinkamo momento aktyviems veiksmams, nes šiuo metu kliūčių gali būti per daug.

Taigi, plaukite pasroviui, darykite tuos darbus, kurių negalite atidėti vėlesniam laikui. Nevenkite padėti kitiems, nors ir nebūtinai už tai gausite materialų atlygį. Trečioji dekada jums atneš ne tik naujų galimybių, bet ir pakankamai energijos bei finansų, kurie padės daug nuveikti. Prasidės ypač sėkmingas metas, kuomet per trumpą laiką pasieksite daugiau nei tikėjotės.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Per pirmąsias dvi dekadas nevenkite pasidalyti savo idėjomis su kolegomis ar draugais, kadangi jie mielai suteiks jums reikiamą pagalbą bei nuoširdžiai patars. Būtent kolegų bei draugų tema balandį bus ypač aktuali. Gali tekti prisitaikyti prie pokyčių kolektyve, aiškintis santykius su kolegomis arba draugais. Viskas tik į gera, nes tai palengvins santykius ateityje.

Taip pat skaitykite: Balandžio mėnesio taroskopas: prognozės pagal gyvenimo kelio skaičių

Taip pat patartina įsileisti į savo kasdienybę daugiau technikos naujovių, išmokti arba įsigyti kažką naujo, susijusio su šia sfera. Trečią dekadą dėl padidėjusio emocinio jautrumo verčiau leisti daugiau laiko jums saugioje, ramioje aplinkoje, būti tarp patikimų ir jus palaikančių žmonių.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Susimąstykite apie savo darbinius tikslus. Balandis  jums palankus metas jų siekti. Galite nemažai nuveikti profesinėje sferoje, jei tik dirbsite disciplinuotai ir tikslingai, neleisdami sau balaškytis dėl smulkmenų, emocijų  ar laikinų malonumų.

Nors šis mėnuo gana vaisingas, produktyvus, visgi gali susiformuoti situacijos, kurios vers atsisakyti beprasmių santykių ar veiklos, kuri jums neduoda jokių vaisių. Viskas vyksta savo laiku, todėl lanksčiai prisitaikykite prie aplinkybių ir pasirinkite kitus gyvenimo siūlomus variantus. Gali tekti atlikti tai, kas buvo žadėta praeityje, bet iki šiol neįvykdyta.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Tai jūsų populiarumo, autoriteto mėnuo. Jūsų ryžtas ir sumanumas neliks nepastebėti. Pasidalykite idėjomis su viršininkais, papasakokite, ką ir kaip norėtumėte nuveikti darbe.

Vis dėlto bendraudami su gerbiamais, aukštesnės už jus socialinės padėties žmonėmis venkite arogancijos ir valdingumo, nepriešgyniaukite be reikalo. Netaktiškas jūsų elgesys ar žodžiai gali tapti nemalonaus konflikto priežastimi.

Taip pat skaitykite: Balandžio mėnesio sėkmės kalendorius kiekvienai dienai

Pristatykite savo sumanymus visuomenei, plėskite veiklą, tačiau darykite tai neskubėdami, atsirinkdami, kas sąžininga ir teisinga. Paskutinę dekadą jūsų darbotvakė taps perpildyda, tačiau su visais įsipareigojimais gana nesunkiai susitvarkysite.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Pirmas dvi dekadas reikės daugiau atsargumo tiek darbe, tiek asmeniniame gyvenime – tai netikėtumų metas. Jei nenorite daryti klaidų, svarbu neskubėti daryti sprendimų vadovaujantis vien emocijomis. Šis mėnuo savaime atneš pokyčių, tačiau ar jie bus skausmingi, priklausys ne tik nuo aplinkybių, bet ir nuo jūsų pačių išminties ir brandos.

Kažką savo gyvenime teks paleisti, kažko atsisakyti. Šie pokyčiai reikalingi, todėl nesibodėkite jų, o suvokite, kad tai išlaisvina jus nuo nereikalingo praeities bagažo. Paleidę tą, kas jau atgyveno, galėsite sėkmingiau eiti pirmyn, atsivers naujos perspektyvos. Paskutinė dekada suteiks daugiau vientisumo.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Galite patirti nemažai vargo siekiant išsaugoti harmoningus santykius su partneriu. Gali būti sunku išvengti konfliktų, juos kurstys susikaupusios nuoskaudos, kurios netikėtai iškils į paviršių. Pasinaudokite tuo, išsikalbėkite ir nevenkite sudėtingų bei jautrių temų – tai gali padėti išskaidrinti, sustiprinti ryšį.

Sužinokite daugiau, sekdami naujienas „Facebooke“!

Visgi neleiskite, kad situaciją valdytų emocijos, būkite mandagūs, diplomatiški. Ieškantys antrosios pusės gali sulaukti kvietimų į pasimatymus arba gauti pasiūlymą sudalyvauti malonioje šventėje. Paskutinę dekadą laukia finansinis pagerėjimas bei naujos idėjos, kurios suteiks progą keisti gyvenimą į gera.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Nusimato daug svarbaus, tačiau gana įprasto darbo. Didžiąją laiko dalį užims įsipareigojimai, nuobodūs reikalai ir tiesiog kasdienė rutina. Vis tiek teks atlikti visus būtinus darbus, pabėgti ar išsisukti greičiausiai nepavyks, todėl protingiausia būtų tiesiog išnaudoti šį laikotarpį tinkamai: tvarkytis popierius, atlikti įvairius organizacinius reikalus, užsiimti švarinimosi darbais bei tiesioginiais savo įsipareigojimais.

Paskutinę dekadą pagaliau pavyks ištrūkti iš darbų sūkurio, tad galėsite daugiau dėmesio skirti savo asmeniniam gyvenimui, išvaizdos tobulinimui, pasidomėti kultūriniais renginiais.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Dažnai jausite poreikį imtis tik to, kas teikia malonumą, harmonijos pojūtį, tad gali būti sunku susikaupti ties įprastais darbais. Jei turite galimybę, leiskite sau kurti, mėgautis gyvenimu, pailsėti, atostogauti taip, kaip iš tikrųjų norite.

Nukreipkite dėmesį į dalykus, kuriais esate susižavėję, dabar jums patinkantys dalykai taps lengviau pasiekiami. Ypač aktuali taps meilės tema. Greičiausiai kils nenumaldomas noras pasistūmėti šioje sferoje į priekį, padaryti lemtingą žingsnį. Paskutinę dekadą norėsite viską kruopščiai analizuoti, ieškoti trūkumų savyje bei kituose, tačiau aplinkiniai į tai reaguos ne itin džiugiai.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Pirmasias dvi dekadas jūsų nuotaika dažnai mainysis, reikės daugiau ramybės, jaukumo, šilumos. Nesinorės triukšmingų linksmybių ar sunkių darbų. Aktyviam visuomeniniam gyvenimui dabar ne pats tinkamiausias laikas, tačiau galite nemažai nuveikti dirbdami namuose ar tvarkydami buitį.

Taip pat skaitykite: Plaukai įspėja apie ligas

Sėkmingas metas tiems, kurie nori  pakeisti būstą, ruošiasi remonto darbams ar nori atnaujinti būsto interjerą. Neslopinkite šio įkvėpimo, galite šioje sferoje daug nuveikti. Paskutinė dekada žymiai aktyvesnė – nerkite visa galva į visuomeninę veiklą, būkite matomi ir bendraujantys. Galite lengvai gauti ko norite, per pažintį ar tiesiog dėl savo žavesio.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Pirmosios dvi dekados geras laikas netolimoms, trumpoms kelionėms, komandiruotėms. Galite sulaukti įdomių pasiūlymų vykti į užsienį ar į kitą miestą. Laikotarpis nusimato gana aktyvus, tačiau stebėkite, ką ir su kuo kalbate, neleiskite sau liežuvauti ir tuščiažodžiauti – tai atsisuks prieš jus itin skaudžiai.

Bus svarbu nesusigundyti neetiškomis uždarbio galimybėmis. Verčiau nerizikuokite ir pasitenkinkite smulkiais, bet stabiliais laimėjimais. Paskutinę dekadą pajausite, jog nusipelnote malonių akimirkų su artimaisiais, gražaus poilsio gamtoje, ramybėje. Tai padės atgauti jėgas, aiškiau suvokti, kas jums išties svarbu.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Gali tekti skubiai spręsti finansinius klausimus. Aplinkiniai šiuo klausimu gali jums pareikšti pretenzijas, tačiau tai neturėtų jūsų palaužti. Šios nemalonios kliūtys gali tapti puikia proga paskatinti save ne tik daugiau produktyviai dirbti, bet ir daugiau uždirbti.

Atėjo metas, kad pasuktumėte savo darbinį gyvenimą kiek kita kryptimi bei pradėtumėte daryti svarbius žingsnius materialios gerovės link. Paskutinę dekadą galite gauti naudingos informacijos, kurią galėsite panaudoti savo labui. Aplinkiniai nepagailės jums nuožirdžios pagalbos ir vertingų patarimų.


Horoskopą sudarė astrologė Lana Kutkytė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius