Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 04 01

Balandžio mėnesio taroskopas: prognozės pagal gyvenimo kelio skaičių

„Sudėję šių metų ir mėnesio skaitmenis 2015 ir 4 gausime 12, o darsyk jį susumavę – skaičių 3. Skaičius 12 yra kupinas prieštaravimų, nes 1 – tai iniciatyvos ir ryžto, o 2 – pasyvumo ir prisitaikymo skaičius. Jie vienas kitą tarsi sustabdo. Jų suma 3 yra priešingybių sintezės ir kūrybingumo simbolis. Iš dviejų skirtingų ir nesuderinamų dalykų gimsta kažkas kokybiškai naujo“, – tikina tarologė Lina Balsė. Portalas Ji24.lt pateikia jos sudarytą šio mėnesio taroskopą.
Ezoteriniai kauliukai ir taro kortos
Ezoteriniai kauliukai ir taro kortos / „Shuterstock“ nuotr.

Bendroji prognozė balandžio mėnesiui

Šio mėnesio pamoka yra kaboti tarp žemės ir dangaus, kol rasime būdą naujai ir kūrybiškai suvokti pasaulį bei savo vaidmenį jame, perkainoti savo vertybes ir iš pasyvumo bei apmąstymų periodo išnirti aiškiau žinant, kas esame, ką prasmingo galime nuveikti ir kokie mūsų tikslai.

Panašią situaciją matome 12 numeriu pažymėtoje Pakabintojo kortoje iš Taro kaladės. Šios kortos veikėjas kabo parištas nuo medžio šakos, surištomis už nugaros rankomis, visiškai bejėgis. Tačiau jo padėtis žemyn galva reiškia, kad pasaulį jis mato atvirkščiai.

Jis gali pakeisti savo požiūrio kampą, pamatyti situaciją iš kitos perspektyvos, perkainoti savo vertybes ir prioritetus, paaukoti žemiškas vertybes dėl dvasinių.

Balandžio mėnesį galima tikėtis, jog nemažai reikalų ir situacijų tiesiog įstrigs ir nieko negalėsime dėl to padaryti.

Galime jaustis bejėgiais, pykti, spurdėti savo pančiuose, bet taip tik nuvarginsime save. Efektyviau tą laiką išnaudotume, jei ryžtumės nerti giliau į situaciją ir pažvelgti į ją nestandartiškai, iš kito kampo ar kito žmogaus perspektyvos.

Susitaikymas ir perspektyvos pakeitimas šį mėnesį duos daugiau naudos nei pastangos pakeisti tai, kam neturime įtakos. Pavyzdžiui, kito žmogaus.

Susitaikymas ir perspektyvos pakeitimas šį mėnesį duos daugiau naudos nei pastangos pakeisti tai, kam neturime įtakos. Pavyzdžiui, kito žmogaus. Joks priekaištų, ašarų, maldavimų, pamokymų kiekis nepakeis kito žmogaus, jei jis pats nenori pasikeisti.

O to tikėdamiesi ir laukdami mes pastatome save į aukos poziciją.

Kartais ši korta rodo tikrą auką ar pasiaukojimą, kai atiduodama kažkas svarbaus dėl kažko dar vertingesnio.

Skandinavų dievas Odinas savo noru persmeigtas ietimi kabojo ant pasaulio medžio devynias dienas ir devynias naktis be maisto ir gėrimo. Šiai aukai jis ryžosi dėl gilesnio pažinimo, ir jam atsivėrė runų paslaptys. Taigi ši korta mus moko nuolankaus pasiaukojimo dėl kilnesnio, aukštesnio tikslo, dėl savo įsitikinimų ir vertybių.

Shutterstock nuotr./Pakabintojo korta (kairėje)
Shutterstock nuotr./Pakabintojo korta (kairėje)

Tačiau yra ir tiesiog amžinos aukos vaidmens pavojus, kai aukojamės neprašyti, patys savęs gailimės ir pykstame ant tų, kurie to neįvertina.

Ar galite būti sąžiningi ir bent patys sau prisipažinti, kokioje situacijoje laukiate, jog kažkas padėtų, nors iš tiesų galėtumėte padėti sau patys arba paprašyti ir priimti pagalbą? O dėl ko išties esate bejėgiai ir naudingiau būtų tiesiog susitaikyti ir priimti situaciją  tokią, kokia ji yra?

Dar viena pavojinga šios kortos pusė ir mėnesio tendencija yra per gilus pasinėrimas į pakitusias sąmonės būsenas ir atitrūkimas nuo realybės. Geriausiu atveju tai gali būti gilūs religiniai ir dvasiniai patyrimai, atsidavimas įkvėpimui ir kūrybai, užmirštant net fizinius savo kūno poreikius.

Blogiausiu atveju yra tikimybė tiesiog ieškoti pakitusių sąmonės būsenų per pasinėrimą į fantazijas ir iliuzijas, saviapgaulę, alkoholį ar narkotikus. Pasistenkite  neperžengti ribos tarp sprendimų ir būsenų, kai aukojate kažką dėl aukštesnių ir svarbesnių dalykų, kada ieškote atsakymų savo viduje, ir tarp bėgimo nuo realybės bei atsakomybės už savo gyvenimą.

Kadangi metų skaičius 8 ragina prisiimti atsakomybę ir ugdyti valią, šį mėnesį gali pasivyti pelnyta bausmė, jei kažkur pasielgėte neteisingai. Žvelgiant iš kitos pusės, būtent dabar per pasiaukojimą, askezę galima išpirkti/atidirbti savo karmą ir pagerinti tolimesnį likimą.

Paskirkime šį mėnesį gilesniam savęs ir Visatos dėsnių pažinimui bei susiderinimui su jais. Kartais nebūtina nieko keisti, tik savo požiūrį, ir ta pati situacija staiga įgauna visai kitą prasmę. Pasikeitus požiūriui, nukris tie pančiai, kuriais patys save pririšame prie visai mums nepatinkančių situacijų.

Šio mėnesio užduotys ir pamokos:

  • apmąstyti savo prioritetus ir vertybes,
  • sukaupti drąsos būti originaliems, autentiškiems ir nestandartiškiems,
  • pakeisti požiūrio kampą, pažvelgti į situaciją iš kitos perspektyvos,
  • atsakyti už padarytas klaidas, priimti bausmę, išpirkti kaltę,
  • tiesiog susitaikyti ir ramiai palaukti, kol kažkas išsispręs ar ateis laikas judėti.

Gal išoriškai per balandžio mėnesį nedaug kas pasikeis, bet jei priimsime Pakabintojo pamoką, vien nuo mūsų požiūrio pasikeitimo staiga viskas gali apsiversti aukštyn kojomis, nes mes būsime visai kiti žmonės, ir mūsų santykis su pasauliu bus jau kitoks.


Prognozės pagal gyvenimo kelio skaičių

Kiekvienas mūsų einame skirtingu gyvenimo keliu ir turime savas pamokas. Todėl kiek tikslesnę mėnesio prognozę rasime išsiskaičiavę pirmais devintais pagal gyvenimo kelio skaičių. Kiekvienam skaičiui toliau rasite atskirą balandžio mėnesio prognozę, kuri papildys mėnesio kortos pamoką, skirtą mums visiems.

Užsirašykite savo gimimo datą tokiu formatu: metai, mėnuo, diena, t.y. 1975 09 11. Dabar sudėkite visus skaitmenis: 1+9+7+5+0+9+1+1=33. Gautą dviženklį ar triženklį skaičių sudėkite vėl: 3+3=6. Ir jei reikia dar kartelį, kol gausite vienaženklį skaičių.

Suskaičiavome, kad visų, gimusių 1975 metų rugsėjo 11 dieną žmonių, gyvenimo kelio skaičius yra 6. Dabar galite skaityti savo ar artimo žmogaus gyvenimo kelio skaičiui skirtą mėnesio taroskopą.

Gyvenimo kelio skaičius 1. Jūsų mėnesio korta Monetų 4

Šį mėnesį jūsų dėmesys bus sutelktas į finansines aplinkybes ir fizinį bei materialinį saugumą. Atidžiau seksite, kam leidžiate pinigus ir kur galima būtų sutaupyti, kursite ilgalaikius finansinius planus, siekdami susikurti saugų ir stabilų pagrindą. Monetų 4 taip pat rodo jūsų poreikį labiau kontroliuoti savo situaciją ir aplinkybes.

Atidžiau seksite, kam leidžiate pinigus ir kur galima būtų sutaupyti, kursite ilgalaikius finansinius planus.

Darbe galite smulkmeniškai rūpintis kiekviena detale ir neleisti niekam kištis į jūsų sritį.

Santykiuose galite būti net pernelyg savininkiškais, gindami tai, ką turite, o asmenine prasme, galite būti labiau linkę kaupti nei paleisti daiktus ir nuosavybę.

Taigi šio mėnesio pagrindinė tema bus kontrolė, stabilumas ir saugumas, ypač finansinis ir materialinis. Jūsų prisirišimas prie situacijos ir materialių dalykų daro jus nelankstų, saugokitės pernelyg stipraus savininkiškumo ir godumo.

Gyvenimo kelio skaičius 2. Jūsų mėnesio korta Skeptrų 7

Skeptrų 7 pasakoja, jog jausitės tarsi nuolatinėje kovoje, prieš jus bus visa virtinė iššūkių ir stipri opozicija ar konkurencija. Atrodo, jog visi taip ir taikosi nutempti jus žemyn ir užimti jūsų vietą.

Nepriimkite to asmeniškai, greičiau jau laikykite komplimentu. Tik aiškiai žinodami savo vertybes ir įsitikinimus, sugebėsite atskirti, kada reikia už juos pakovoti, o kada geriau pripažinti kito teisę į skirtingą nuomonę. Jūsų laukia svarbus išbandymas – darbas, reikalaujantis pranokti save patį, egzaminas ar darbo interviu. Teks ginti savo teritoriją, autoritetą, savo įsitikinimus ir vertybes. Tiesiog būkite pasirengę sukaupti visas jėgas ir parodyti, ką sugebate.

Taip pat skaitykite: Lyg iš pasakų pasaulio: dizainerių kurtos suknelės, tiksiančios vestuvėms

Gyvenimo kelio skaičius 3. Jūsų mėnesio korta Skeptrų 8

Ši korta jums žada gyvenimo tempo pagreitėjimą. Baigėsi delsimo ir laukimo periodas, reikalai sparčiai pajudės į priekį. Šį mėnesį galite keliauti ar sulaukti svarbių žinių, bus daugiau nei įprasta bendravimo – tiek asmeniškai, tiek telefonu ir internetu.

Laikas ir aplinkybės palankios iniciatyvai bei ryžtingiems veiksmams ir žada sėkmę. Tiesa, veikti svarbu apgalvotai, o ne beatodairiškai ir nesivelti į konfliktus. Šį mėnesį būsite kupini energijos ir galite daug nuveikti bei pasiekti, tačiau tik jei šią energiją naudosite atsakingai.

Gyvenimo kelio skaičius 4. Jūsų mėnesio korta Skeptrų 4

Kokia džiugi ir šventiška korta. Šį mėnesį nusiteikite daugiau laiko praleisti su draugais ir šeima. Jei pastaruoju metu sunkiai dirbote, skirkite laiko stabtelėti ir įvertinti tai, ką pavyko pasiekti, atšvęsti savo ar artimo žmogaus pasiekimus.

Korta vaizduoja grįžimą namo ar į pažįstamą vietą, kurioje jausitės laukiami ir vertinami, o taip pat komforto jausmą, kuomet žinai, kad esi savo vietoje. Šį mėnesį galimi tokie įvykiai, kaip trokštamų pareigų ar geresnio kabineto darbe gavimas, verslo įsteigimas ir atidarymas, kolektyvo šventė, sėkmingas sutarties pasirašymas ar partnerystės sudarymas, įkurtuvės naujuose namuose ar apsigyvenimas kartu su mylimu žmogumi, statybų ar svarbaus jų etapo užbaigimas ir kiti įvykiai, kurie leidžia įsitvirtinti gyvenime, rasti ir užimti savo vietą.

Gyvenimo kelio skaičius 5. Jūsų mėnesio korta Skeptrų Tūzas

Šio mėnesio korta yra įkvėpimo, naujos pradžios ir energijos korta. Galite pradėti naują projektą ar karjerą, su entuziazmu imtis naujos veiklos. Galite pasikliauti savo intuicija ir drąsiai rodyti iniciatyvą, siekti permainų ar inovacijų, jūs padėsite pagrindą ateities sėkmei.

Taip pat skaitykite: Ką valgyti, kad būtume sveiki: svarbiausių maistinių medžiagų gidas

Korta yra vyriškos energijos, pajėgumo ir vaisingumo simbolis, tad laikas palankus pasėti naujai sėklai visomis prasmėmis – galite pradėti vaikelį.

Gyvenimo kelio skaičius 6. Jūsų mėnesio korta Imperatorė

Šį mėnesį teks skirti dėmesio motinai ir santykiams su motina arba patiems išreikšti savo moteriškas bei motiniškas (net jei esate vyras) savybes – globoti, puoselėti, mylėti, išreikšti savo kūrybingumą. Imperatorė yra vaisingumo simbolis ir viskas, ką darysite su meile ir kūrybingumu, duos puikius rezultatus, lengviau atsiversite gerovei visomis prasmėmis.

Atvira širdis leis ir dovanoti, ir priimti meilę, tai labai palankus metas santykiams ir šeimai. Galite tikėtis progreso ir natūralaus augimo visuose reikaluose – santykiuose jausmai gilės, galimi džiugūs įvykiai: šeimos sukūrimas ar pagausėjimas, verslas klestės ir augs, darbe atmosfera bus harmoninga, kūrybinė saviraiška teiks didelį pasitenkinimą.

Gyvenimo kelio skaičius 7. Jūsų mėnesio korta Taurių 5

Taurių 5 pasakoja apie laukiantį netekties liūdesį ar nusivylimą ir apgailestavimus. Jausite nepasitenkinimą dėl to, ko nebėra, ko neturite, ką padarėte ar ko nepadarėte. Gyvenime niekas nestovi vietoje, viskas keičiasi ir periodiškai kažkas išeina iš mūsų gyvenimo arba patys kažką išaugame ir paliekame – vietą, situacijas ar santykius.

Atleisdami ir paleisdami tai, kas buvo, galėsite judėti į priekį.

Natūralu kurį laiką gedėti to, kas baigėsi, tačiau korta primena įžvelgti šviesiąją tokių situacijų pusę ir permainų atveriamą galimybę kažkam naujam. Atleisdami ir paleisdami tai, kas buvo, galėsite judėti į priekį.

Gyvenimo kelio skaičius 8. Jūsų mėnesio korta Taurių Tūzas

Taurių Tūzas simbolizuoja naują galimybę, šansą patirti laimę. Šį mėnesį būsite tiesiog užlieti emocijų – laimės, pasitenkinimo, džiaugsmo, pilnatvės. Galbūt to priežastimi taps nauji santykiai ir įsimylėjimo hormonai arba naujos gyvybės pradėjimas, o gal naujas projektas ir jaučiamas įkvėpimas.

Leiskite sau laisvai išreikšti tai, ką jaučiate, neužtvenkite emocijų tėkmės, net jei kartais jos atrodys pernelyg intensyvios. Jūsų intuicija bus itin stipri ir vieninga su širdies balsu, tad pasistenkite įsiklausyti ir pasitikėti tuo, ką jaučiate.

Gyvenimo kelio skaičius 9. Jūsų mėnesio korta Atsiskyrėlis

Nepaisant prasidedančio pavasario ir bundančios gyvybės, Atsiskyrėlis rodo, kad laikas atsitraukti nuo kasdienybės šurmulio, pabūti su savimi, apmąstyti, kas šiuo metu jums yra svarbiausia. Svarbiausius atsakymus ir giliausias įžvalgas rasite savyje, tylos ir susimąstymo minutėmis.

Taip pat skaitykite: Kokie maisto produktai yra didžiausi depresijos priešai

Santykiuose galite jaustis vieniši arba kažkuria prasme imsitės mokytojo–mokinio vaidmenų, vienas iš jūsų rodysite kelią kitam pasidalindami savo patirtimi. Materialine prasme gali tekti gyventi kukliau, atmetus visus neesminius ir dėmesį blaškančius dalykus. Nenustebkite, jei planai bus atidėti ar atšaukti, ir viskas judės labai lėtai.


Šaltinis – taroskopai.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius