-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 03 29

Horoskopas kovo 29 d., pirmadieniui

15-oji Mėnulio diena. Viena nepalankiausių Mėnulio dienų. Tą dieną daug dvilypumo ir klastos. Tai nepalankiausia pilnaties diena: emocijos, instinktai ima viršų, lengva pasiduoti silpnybėms: nevaldomos aistros, puikybė ir išdavystė yra dažnesnės šią dieną, sunku jausti saiką ir išlaikyti dvasinę pusiausvyrą
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

AvinasAvinas

(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Verta tvarkyti atsakingus dalykinius, verslo reikalus. Gerai aptarti jūsų atlyginimo kėlimo perspektyvas. Beje, ne laikas konfliktuoti su vadovu, taip pat tėvais – mokėkite išklausyti jų patarimų.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Buitis, pinigai – kertiniai dienos klausimai. Galbūt nenumatytos išlaidos ar nuostolis vers keisti kažkokius planus, apriboti šeimos narių poreikius. Būkite dėmesingi, nepamirškite interesų bei norų tų, kurie gyvena ir pluša šalia jūsų.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Nors iš esmės tai palankus metas, tačiau būsite įsitempę, linkę greitai susierzinti ir dėl to galite neteisingai įvertinti situaciją, be reikalo susikivirčyti tiek su mylimu žmogumi, tiek su kolega arba darbo partneriu.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Ramiai tęskite įprastinius darbus. Jei bus siūlomos naujos sutartys, kontraktai, neskubėkite jų pasirašyti. Labai svarbu konkrečiai aptarti visa, kas susiję su pinigais, mokesčiais. Tikriausiai kils idėjų, kaip panaudoti nebereikalingus daiktus.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Kasdienybė, rutina šiandien netrukdys pajusti gyvenimo pulso ir mintimis išmatuoti tolimą praeitį bei ateitį. Jūsų galvose suksis originalios mintys, norėsis eksperimentuoti, sublizgėti savo gabumais, kūrybiškumu.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Sėkminga diena veiklai bei asmeninėms problemoms spręsti. Būkite atidesni vaikams – jie išgirs jūsų žodžius. Jūsų pačių pagalba tvarkant jų reikalus irgi bus naudinga.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Daugiau dėmesio rodys draugai, gerbėjai. Būsite nusiteikę visas problemas spręsti kolektyviai, jums įdomi bus kitų nuomonė ir ji veiks jūsų veiksmus. Panašu, kad kažkuo romantiškai susižavėsite, įsimylėsite. Arba pajusite meninį įkvėpimą.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šios dienos susitikimai, pokalbiai bus naudingi. Liksite išgirsti ir suprasti: tad netylėkite, prašykite. Palanki diena nedidelėms kelionėms, komandiruotėms.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Padaugės ne tiktai aiškumo, bet ir idėjų. Jums nestigs praktiško įžvalgumo – rasite išeitį iš sunkios situacijos, tiesa, teoriškai, o ne praktiškai. Finansinių problemų sprendimo geriau neatidėti.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Ši diena neatneš rūpesčių, jei nepažeidinėjote įstatymų ir neturite skolų. Neblogai būtų sutvarkyti kai kuriuos neatidėliotinus finansų, draudimo, mokesčių reikalus.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Jūsų nuotaikas ir poelgius smarkiai veiks kiti žmonės. Tarsi kažkas mėgintų paklibinti jūsų principus, keisti pažiūras. Stenkitės išsaugoti vidinę pusiausvyrą ir kiek atlaidžiau vertinkite aplinkinius. Juk visi turi silpnybių ir trūkumų.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Puikiai seksis tie reikalai, kuriuos galima sutvarkyti kalbantis arba atliekant raštu. Neslėpkite savo meilės bei simpatijų nuo tų, kurie to verti. Palanku užbaigti gydymosi kursą ar tyrimus, įsidarbinimo procedūras ir pan.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius