Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 09 13

Horoskopas savaitei 09.13 – 09.19

Sužinokite, ką šią savaitę jums žada žvaigždės.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Galite gauti svarbią žinią, kuri tikriausiai iš pagrindų pakeis jūsų gyvenseną. Greičiausiai tai bus naujiena apie jūsų paaukštinimą, vadinasi, jūsų laukia labai aktyvi savaitė profesiniu požiūriu. Padidės jūsų autoritetas, o kartu su juo – darbo krūvis bei atsakomybė.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Duos naudos atrodytų beviltiškas sumanymas. Jeigu jūs užimate aukštą postą, būkite budrus – kažkuris iš pavaldinių skleidžia apie jus kvailus gandus. Aplinkiniai sužinos apie kruopščiai slepiamą jūsų flirtą.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Jokiu būdu nereikėtų keisti veiklos pobūdžio ar darbo – laikotarpis tam nepalankus. Profesinė veikla naujoje vietoje pareikalaus daug pastangų, kurios nepasiteisins, kadangi gali kilti didelių keblumų bendraujant su vadovais, o padarytos klaidos jums labai brangiai atsieis.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Gausite pasiūlymą dalyvauti realizuojant daug žadantį projektą. Namuose teks pasinervinti, kadangi, įsitraukęs į naują darbą, jūs pamiršite šeimos rūpesčius. Artimųjų priekaištai pagrįsti. Planuojamą komandiruotę vertėtų atšaukti.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Turėsite daug laiko skirti einamiesiems reikalams. Nesusižavėkite siūlomomis naujomis naudingomis sutartimis. Surenkite linksmą vakarėlį, kad pašalintumėte laikiną šaltį santykiuose su sutuoktiniu. Savaitei einant į pabaigą darbe gali būti svarbių permainų.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Kopsite karjeros laiptais ir turėsite dalyvauti daugybėje priėmimų, per kuriuos bus daug valgoma ir geriama. Patartina saugoti savo kepenis nuo alkoholio poveikio.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Reikėtų daugiau vaikščioti. Pirmadienį, penktadienį ir šeštadienį jausitės esąs visiškai ramus. Palankiai susiklosčius finansinėms aplinkybėms, mylimus ir artimus žmones galėsite nudžiuginti dovanomis.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Siekdamas uždirbti iškart ir kuo daugiau, patirsite nuostolių. Romantiškai nusiteikęs mylimas žmogus nudžiugins jus drąsiomis fantazijomis. Jeigu ketinate pakeisti profesiją ir viską pradėti iš pradžių, tai tam tinkamiausias metas – savaitės pabaiga.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Darbe teks gerokai pasinervinti: nesutvarkyti reikalai, netikėti sunkumai, nenumatytos komplikacijos. Jums pakaks proto neįsivelti į naujus projektus. Likimas suves su būsimu sužadėtiniu – atkreipkite dėmesį į naujus pažįstamus.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Konfliktą namuose bus galima pamiršti, jeigu vietoj eilinio kivirčo mylimajam ar sutuoktiniui padovanosite kokį niekutį. Vertinga dovana iš partnerio laukia visų Ožiaragių. Kai kuriems į galvą gali šauti ekstremalių idėjų.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Svarbaus įvykio išvakarėse jūsų laukia nuobodus darbas ir smulkios užduotys. Gali tekti pasitraukti iš didžiojo žaidimo. Pajusite būtinybę kuo daugiau laiko skirti asmeniniam gyvenimui. Kai kam pavyks slaptai paflirtuoti.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Drąsiai priimkite savarankiškus sprendimus. Atsisakykite projekto, kurio nepavyksta įgyvendinti, ir imkitės naujo. Gausite mylimosios ultimatumą – arba prie altoriaus, arba viskas baigta. Beje, planetos žada laimingą santuoką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius