Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 01

Didysis 2014-ųjų metų horoskopas

Kaip teigia garsusis tarologas Leopoldas Malinauskas, 2014 metai bus lengvesni ir šviesesni nei 2013-ieji. Kviečiame pasidomėti, ką žada žvaigždės. Gal šie metai jums atneš neišdildomų įspūdžių, meilės ar finansinę sėkmę?...
2014-ieji metai
2014-ieji metai / Fotolia nuotr.

► Avinas


2014-ieji Avinams dovanos puikių progų – jie sugebės įgyvendinti viską, apie ką iki šiol tik svajojo. Tiesa, gerasis metų laikas prasidės maždaug vasaros viduryje, kai viskas  klosis kaip sviestu patepta. Avinai bus aktyvūs, pasitikintys savimi, turės puikių galimybių tobulėti ir realizuoti ambicingiausius sumanymus.

Dėmesio taip pat nestigs. Avinas kompanijose jausis kaip žuvis vandenyje, spindės savo išmintimi ir trauks aplinkinių dėmesį. Na, o metų pradžia gali būti kiek sudėtingesnė: nepavyks rasti bendros kalbos su aplinkiniais, Avinus vis trauks įsivelti į konfliktus ir barnius. Taigi būkite atsargūs ir galvokite, ką sakote ir darote.

  • Meilė. Čia jūsų laukia netikėtumai. Tiesa, sunku pasakyti geri ar blogi, nes likimas jums tikrai nepašykštės įvairaus plauko staigmenų. Pavasarį Avinai turėtų būti atsargūs, mat dėl nesusipratimų ir pavydo scenų gali kilti rimtų nesutarimų. Surasti antrosios pusės pirmajame pusmetyje taip pat nepavyks dėl paties Avino neapsisprendimo ir menko pasitikėjimo savimi. Užtai antras pusmetis dovanos tikrą sėkmę: būsite ugningi ir žavingi, tik išnaudokite tai protingai!
  • Karjera. Metų pradžioje kilti karjeros laiptais bus sudėtinga. Avinas daug mąstys, todėl gali praleisti tinkamą progą parodyti save iš geriausios pusės. Visgi panirimas į save Avinui padės neįsisukti į klastingas avantiūras ir išvengti rimtų nuostolių. Ruduo ir žiema puikus metas įgauti daugiau jėgų ir šturmuoti karjeros reikalus. Būkite tikri – jums pavyks.
  • Sveikata. Sveikatos reikalai turėtų klostytis stabiliai ir sklandžiai, tačiau Avinams reikėtų į tai reaguoti objektyviai. Jeigu kokius nors nerimą keliančius simptomus per daug sureikšminsite arba visai nekreipsite dėmesio, bus tik blogiau. Taigi žvaigždės sako, kad kiti metai tinka stiprinti širdies ir kraujagyslių sistemą, tad skirkite daugiau dėmesio sportui ir sveikesnei mitybai.

► Jautis


2014-ieji, panašu, Jaučiams bus pamokantys ir netgi kiek provokuojantys. Tačiau šis žemės ženklas išsiskiria tuo, kad retai kada pasiduoda, todėl visi sunkumai ir problemos bus įveikti be didelių pastangų, o štai įgyta patirtis dargi ir suteiks naudos. Svarbiausia būti atviriems sau ir kitiems, bet nepamiršti ir atsargumo: žinokite, kada praverti burną. Puikūs metai tobulėti, siekti savo tikslų ir mokytis, tad jei turite galimybę, jokiu būdu nesėdėkite sudėję rankų, o lavinkite savo protą. Itin daug galimybių atsivers šių metų pavasarį, tik sugebėkite išlaikyti vidinę ir išorinę harmoniją.

  • Meilė. Meilės srityje Jaučiams pranašaujamas sąmyšis, nes bus sunku apsispręsti ir išsirinkti antrąją pusę. Taigi, kad neliktumėte it musę kandę, verčiau išlaikykite sveiką protą: noras turėti visus pasaulio vyrus ar moteris dar niekam gero neatnešė. Kuriantys santykius ar susituokę Jaučiai turėtų daugiau dėmesio skirti antrajai pusei, mažiau kritikuoti ir apsiginkluoti kantrybe. Antra metų pusė bus kur kas palankesnė romantiškiems santykiams puoselėti.
  • Sveikata. Metų pradžia šiuo atžvilgiu gali būti netikėtai sudėtinga. Tačiau sveikatos nesklandumus nesunkiai įveiksite stiprindami imunitetą, atsisakydami žalingų įpročių ir keisdami mitybos įpročius. Taigi grynas oras, subalansuota mityba ir gebėjimas atsipalaiduoti kitais metais turėtų tapti jūsų prioritetu ir laimingu bilietu į šviesesnį, smagesnį gyvenimą.
  • Karjera. Metų pradžioje darbe laukia išbandymai. Stenkitės nesiblaškyti ir verčiau stiprinkite jau užimtas pozicijas. Venkite skubos, nes tai pakenks jūsų darbo rezultatui. Laikytis šio patarimo nebus lengva, mat visi tik ir skatins jus kuo greičiau bėgti. Taigi iki rudens geriau nesižvalgykite naujų darbų ar aukštesnių pareigų, geriausia likti ten, kur esate, ir dirbti nuosekliai bei atsakingai. Nuo rudens į darbo sferą papūs kur kas palankesni vėjai. Jei sugebėsite kantriai išlaukti savo šlovės valandos ir jq tinkamai pasinaudoti – triumfuosite.

Dvyniai


Dvyniai šiais metais pajus nenumaldomą poreikį keliauti po pasaulį ar iš pamatų keisti savo gyvenimą. Tai puikus metas sustiprinti savo įvaizdį ir gauti tai, ko siekėte jau ilgą laiką. Simpatijas ir aplinkinių pagarbą iškovosite pirmajame metų pusmetyje, todėl nesnauskite ir pasinaudokite savo žavesiu. Tiesa, spalio mėnesį jau galite pasijusti pavargę, išsekę ir apatiški. Tuo metu kuo daugiau laiko skirkite poilsiui, nes jūsų spindėjimo laikas dar nesibaigs.

  • Meilė. 2014-ieji Dvyniams gali dovanoti tikrą meilę, o ir dėmesio iš priešingos lyties atstovų jie sulauks su kaupu. Vienišiams tai bus puiki proga surasti antrąją puselę. Pirmąją metų pusę Dvyniai gyvens laimingai, mėgausis gyvenimu – tiesiog žydėte žydės. Širdies draugą jau suradę Dvyniai gali pradėti kalbėti apie vestuves, bendro lizdelio sukimą. Tiesa, verčiau planus išspręskite iki rugsėjo, vėliau tam gali pritrūkti entuziazmo.
  • Karjera. Dvyniams nereikėtų blaškytis ir daryti skubotų išvadų. Gali būti, kad jus kone verste vers priimti tuo metu atrodančius ypač parankius sprendimus, tačiau rezultatas gali būti nekoks. Taigi verčiau išlikti šaltakraujiškiems ir labiau pasikliauti savimi. Trumpai tariant, laikykitės taisyklių ir pirmajame pusmetyje į jūsų nuomonę atsižvelgs netgi vadovai. Būkite atsargūs ir neišlaidaukite. Metų pabaigoje stenkitės kuo daugiau sutaupyti.
  • Sveikata. Rūpinkitės savo figūra ir tuo, ką dedate į burną. Kitu atveju galimi skrandžio, žarnyno virškinimo sistemos sutrikimai. Šiemet Dvyniams itin paranku susirūpinti aktyviu organizmu valymu. Tai duos ypač gerų rezultatų  ir padės išspręsti senas sveikatos problemas.

Vėžys


Šiais metais Vėžys turėtų labiau pasikliauti savo jėgomis – ant lėkštutės niekas nieko neatneš. Tačiau jeigu esate tikras, ko norite, turite planą ir tikslą – atsivers nežabotos galimybės ir tikslai. Didžiausia bėda, kurią Vėžys privalės išspręsti, susijusi su namais ir darbu. Per mažai dėmesio skirdamas namiškiams jis skaudins savo artimuosius, todėl šį klausimą apsvarstykite itin kruopščiai. Lapkritį neplanuokite rimtų darbų, tam nepakaks jėgų ir noro, tad net menkiausias projektas gali virsti pelenais. Tačiau gruodis dovanos jums tikrą džiaugsmą visose gyvenimo srityse.

  • Meilė. Didžiausia santykių bėda, kuri kvaršins Vėžiams galvą, bus ta, kad šie neapsispręs, kam daugiau skirti dėmesio – mylimam žmogui ar darbui. Tačiau jeigu Vėžys rimtai įsimylės (o tai labai tikėtina), jam bus kur kas lengviau apsispręsti, o tai į jo sielą įneš dvasinės harmonijos. Na, o turintys antrąsias puses turėtų šioms skirti kaip įmanoma daugiau dėmesio, antraip santykiai rimtai susvyruos.
  • Karjera. Daugiausia gerų rezultatų duos atkaklus ir kruopštus darbas pagal planą. Laikykitės kuo atokiau nuo rizikingų ir avantiūriškų projektų, kurie gali sugriauti visus jūsų darbo reikalus ir reputaciją. Daugiau dėmesio skirkite jau įsuktiems reikalams, tačiau nespjaukite ir į naujus asmenis jūsų gyvenime: jų pasiūlyta pagalba gali labai praversti.
  • Sveikata. Sveikata kitais metais Vėžiai nesiskųs, tačiau turėtų daugiau dėmesio skirti savo širdies ir kraujagyslių sistemai. Įtampa ir stresas taip pat gali paveikti visą organizmą, tačiau būtent nuo dvasinių negalavimų ir prasideda fiziniai. Todėl šių didžioji metų pamoka Vėžiams – išmokti tinkamai atsipalaiduoti.

Liūtas


2014 metai Liūtams bus labai sėkmingi. Likimas nepašykštės dovanų ir sėkmės visose srityse, o įdėję pastangų, Liūtai džiaugsis dviguba sėkme. Jiems nestigs energijos, nuovokos ir noro dirbti, todėl tikėtina, kad 2014-ieji išpildys pačius drąsiausius ir netikėčiausius Liūtų norus ir svajones. Taigi protingai išnaudokite pirmąjį metų pusmetį, kai darbai tiesiog tirpte tirps rankose. Tiesa, antrajame pusmetyje Liūtai, apsvaigę nuo savo ambicijų ir sėkmės, gali visai pamiršti šeimą. Rugsėjis – puikus metas šiai atiduoti skolą.

  • Meilė. Apsispręsti, su kuria simpatija toliau puoselėti santykius, Liūtui bus gana sunku, nes šių suksis ne viena ir ne dvi. Šiais metais Liūtai bus tiesiog nepakartojami, žavūs, drąsūs ir mylimi. Visgi asmeninis gyvenimas jiems nebus pirmojoje vietoje. Tačiau jeigu Liūtas panorės, nuo liepos pabaigos iki rugsėjo vidurio tikrai sugebės susitvarkyti asmeninį gyvenimą.
  • Karjera. 2014-aisias Liūtus lydės sėkmė daugelyje projektų. Jie atsidurs tinkamu laiku tinkamoje vietoje, todėl turės puikią progą užsidirbti. O jeigu dar pridėsime sėkmę, kuri mielai sukiosis šalia Liūtų, tuomet turėsime visai neblogas perspektyvas. Spalio mėnesį gausite tokį pasiūlymą, kuriam vargu ar sugebėsite atsispirti. Gerai apmąstykite jį!
  • Sveikata. Svarbiausia sveikatos stiprinimo programa – pozityvumas. Jeigu Liūtas nusiteiks tinkamai ir pasitelks geras mintis, nepasiduos įtampai ir stresui, sveikata išliks tvirta. Daugiausia dėmesio šiais metais skirkite kvėpavimo takams ir virškinimo sistemai.

Mergelė


Jau nuo pat pirmųjų 2014-ųjų metų akordų Mergelėms likimas pažers įvairiausių galimybių – tai bus tikri netikėtumai ir siurprizai. Bet dėl to gyventi juk dar įdomiau, ar ne? Tik ar jos mokės tuo pasinaudoti – nežinia. Kai kuriais klausimais pritrūks aktyvumo, organizuotumo, disciplinos, o chaosas – prastas patarėjas. Gali būti, kad Mergelės sunkiai sugebės pasiekti užsibrėžtus tikslus: karštligiškai domėsis naujais projektais, o vėliau kaipmat atšals. Taigi, verta apmąstyti savo planus iš anksčiau, kadangi jums gali sektis tiesiog puikiai, jeigu: susikoncentruosite, nešvaistysite laiko veltui, darysite tai, kas jums patinka ir mėgausitės gyvenimu.

  • Meilė. Vienišoms Mergelėms meilės reikaluose seksis kur kas geriau, juk ten nėra jokių nustatytų taisyklių. Taigi gali būti, kad džiaugsitės gardžiais meilės vaisiais. Mergelės vis labiau išeis už tam tikrų ribų, t. y. daugiau klausys savo širdies, o ne proto balso. Taigi siaus tikros jausmų audros, užklups naujų pažinčių lavinos... Santykius puoselėjančios Mergelės gali atsidurti ant bedugnės krašto – joms bus per daug sunku atsispirti įvairiausioms pagundoms.
  • Karjera. Šioje srityje Mergelės turi suvokti, kad minčių galia daro stebuklus. Taigi nuolatos turite mąstyti teigiamai, užkrėsti pozityvumu ne tik save, bet ir kitus, tuomet darbai judės kur kas sklandžiau. Sunkiausia bus susitaikyti su energijos trūkumu, todėl tam verčiau nepasiduokite, kitu atveju neužbaigsite daugelio projektų. Tačiau žvaigždės yra žvaigždės – kai kurios galimybės pačios nukris tiesiai iš dangaus.
  • Sveikata. 2014-aisiais Mergeles labiausiai vargins apatija ir energijos trūkumas, todėl kiš koją visose gyvenimo srityse. Jokiu būdu tam nepasiduokite – imkitės mėgstamos sportinės veiklos, galvokite, ką dedate į burną, nepervarkite darbe. Puikus metas spręsti sąnarių bėdas.

Svarstyklės


2014-aisiais Svarstyklėms patariama per daug nesiblaškyti ir toliau keliauti jau praminta vaga, neplanuoti didžiulių permainų ar projektų. Pirmajame pusmetyje Svarstyklės trykš energija, aktyvumu, tačiau iš didelio noro kažką keisti, gali prikrėsti rimtų klaidų. Turėkite tai omenyje! Nukreipkite savo energiją į keliones, mokslus ar asmeninį gyvenimą. Antrajame pusmetyje joms vargu ar pavyks likti nuošalyje. Svarstyklės patirs įvairių nuotykių, susipažins su įdomiais ir reikšmingais žmonėmis, įgis naujos patirties, dalyvaus svarbiuose renginiuose. Trumpai tariant, liūdėti ar nuobodžiauti nebus laiko.

  • Meilė. Santykių sferoje Svarstyklių laukia įvairiausi išbandymai, tačiau liūdna tikrai nebus. Jausitės lyg atrakcionuose, kai pilve skraido drugeliai, o emocijos užgniaužia kvapą. Pirmajame pusmetyje verčiau nerizikuokite, kad vėliau netektų gailėtis dėl sudaužytos širdies: tai gali būti išdavystė, fatališka aistra ar kokia nors pagunda. Laikykite save rankose. Antrajame pusmetyje Svarstyklės pasijus stabiliau, tad tai bus puikus metas tvirtinti santykius, o vienišiams surasti tikrąją meilę.
  • Karjera. Stiprinkite jau pasiektus tikslus, o ne kurkite ambicingus projektus, kurie bus pasmerkti žlugti. Tam palankus pirmasis pusmetis puoselėti kantrybę. Vėliau žvaigždės žada daugiau laisvės darbo reikaluose, o spalio ir lapkričio mėnesiai puikus laikas pakilti aukštai karjeros srityje.
  • Sveikata. Joga, pilatesas ir šokiai – visa tai puikiai tiks tvirtinti sielą ir kūną. Blogiausia, ką gali padaryti Svarstyklės, tai numoti ranka į sveikatos būklę: nepalikite negalavimų likimo valiai. Sergantiesiems reumatu, osteochondroze gali paryškėti ligų simptomai. Taigi tikrinkitės sveikatą reguliariai.

Skorpionas


Pirmasis metų pusmetis Skorpionui labai svarbus – jie turi puikią galimybę išnaudoti visus sukauptus energijos resursus savo seniai puoselėtiems tikslams. 2014-ieji Skorpioną apdovanos tokiomis savybėmis kaip komunikabilumas, noras bendrauti, o tai labai pravers jūsų veikloje. Tačiau jeigu persistengsite – atsigręš kita puse: galite sulaukti kritikos. Arklio metai Skorpionams „dovanos“ ir kliūčių ruožą, tačiau, pasitelkę įgimtą savo kovingumą, jie sugebės įveikti visas negandas. Liepos ir rugsėjo mėnesiais jausitės pavargę, tačiau lapkritį sugrįšite su nauja jėga.

  • Meilė. Vieniši Skorpionai gali džiūgauti – jų laukia daugybė simpatijų, pagundų, flirto ir aistros, todėl ne tik užmegsite karštą romaną, bet ir sukursite rimtus bei darnius santykius. Užimtieji turėtų tramdyti savo karštas emocijas – kitais metais kils gausybė pagundų tiesiog iš oro, tad apsiginkluokite kantrybe, daugiau dėmesio skirkite mylimam žmogui ir nepasiduokite impulsyvumui.
  • Karjera. Pirmasis pusmetis puikiai tiks užsiimti savo tikslais ir siekiais – turėsite energijos, gausybę minčių ir aplenksite visus konkurentus. Taigi šiuo metu nesnauskite, nes žvaigždės jums dovanoja puikias galimybes. O štai antrajame pusmetyje iškils netikėtų sunkumų, tad būkite tam pasiruošę. Visgi metų pabaigoje turėtumėte džiaugtis nuskintais karjeros ir darbo vaisiais.
  • Sveikata. Šioje srityje Skorpionai neturėtų skųstis. Jeigu dar pasistengsite stiprinti imunitetą, užsiimti mėgstamu sportu, mankšta ir sveikai maitintis, tuomet būsite nepralenkiami ir energingi. Būtent judėjimas kitais metais bus jūsų koziris – kitu atveju apatija, prasta nuotaika ir silpna sveikata garantuoti.

Šaulys


Pirmasis metų pusmetis Šauliui gali prasidėti nuovargiu, nes šis bus aktyvus, kupinas naujų idėjų, potyrių ir įspūdžių. Be to, jam bus nepašykštėta kovingumo, todėl Šaulys sugebės pasiekti tikslų ir karjeroje, ir meilės reikaluose. Kūrybos ir vaizduotės galia jis sugebės kitu kampu pažvelgti į pasaulį, todėl nustebins save ir aplinkinius. Antrajame pusmetyje seksis ne blogiau. Šaulys tarsi įgaus naują kvėpavimą, tačiau tuo metu verčiau šiek tiek nurimti ir geriau stiprinti jau „užgrobtus plotus“.

  • Meilė. Meilės reikaluose Šaulio laukia siurprizai. Jis gali įsimylėti iš pirmo žvilgsnio ar susižavėti jau nutrūkusiais santykiais, kuriuos panorės atgaivinti. Vienišiems Šauliams reikalai turėtų klostytis neblogai, jeigu jie sugebės suvokti, ko nori, klausys širdies ir proto balso, o ne aplinkinių apkalbų. Šaulių, kurių santykiai stabilūs, gali išgyventi tikrą emocijų šuolį. Tačiau verta būti atsargiems – kartais nuo meilės iki neapykantos būna vos vienas žingsnis... Jeigu norite ramybės, santykius verčiau puoselėkite antrajame metų pusmetyje.
  • Karjera. Ambicijos, neįprastas mąstymas, energija – štai tokios savybės lydės Šaulį karjeros reikaluose. Visus svarbius planus, siekius ir tikslus vykdykite pirmąjį metų pusmetį. Žvaigždės sako, kad susidorosite net su sudėtingiausiais iššūkiais. Antrasis pusmetis bus ne blogesnis, bet patartina vengti konfliktų su bendradarbiais ir vadovais, konkuruoti. Judėkite į priekį ir įtvirtinkite tai, ką pasiekėte.
  • Sveikata. Arklio metais Šaulys džiaugsis neišsenkama energija, kuri prasiverš visose gyvenimo srityse, todėl tikimybė susirgti bus kur kas mažesnė. Tačiau stiprinti imunitetą pravartu bet kokiu atveju. Dėl per didelio aktyvumo padidėja traumų tikimybė. Tad Šauliui patartina nuleisti garą, o tam tiks saugios, bet ne mažiau energingos sporto rūšys.

Ožiaragis


Laukia šviesus ir gražus metas, kai trykšite pozityvumu, juo užkrėsite ir kitus žmones, jausitės harmoningai. Pridėkite dar ir tai, kad daugiau judėsite, vadinasi, energijos tikrai nestigs. Pirmajame pusmetyje užsiimkite tuo, ką geriausiai išmanote: nekeiskite nusistovėjusios tvarkos savo gyvenime, darbe ar meilėje, o tiesiog judėkite į priekį. Antrajame pusmetyje atsivers kūrybinės jūsų galios. Ožiaragiai taps tikrais novatoriais, bus pastebėti aplinkinių, nustebins artimuosius drąsiais ir netikėtais sprendimais. 2014-aisiais dauguma jūsų tikslų bus įgyvendinti, tačiau gruodį nieko svarbaus neplanuokite ir stenkitės daugiau laiko skirti poilsiui.

  • Meilė. Įprastai gana santūrus ir ne itin emocingas Ožiaragis 2014 metais nustebins pats save: pasirodo, jo širdyje gali siausti tokios aistros audros! Tikėtina, kad vienišiai bus apgaubti romantiškų ir ilgalaikių svajų, tačiau ar jos duos to, ko jie trokšta, neaišku. Kad tai nebūtų tik trumpalaikis susižavėjimas, kalbėkite ne tik širdimi, bet klausykite ir savo proto. Užimti Ožiaragiai džiaugsis santuokine laime: jų santykiai taps tvirtesni, šviesesni ir teiks dar daugiau laimės.
  • Karjera. Ramus ir konservatyvus Ožiaragis pateisins darbdavio lūkesčius ir palengva judės į priekį – tobulėdamas ir mokydamasis. Na, o nuo liepos mėnesio Ožiaragiai pajus jėgų antplūdį, todėl gims naujos idėjos, pasiūlymai, projektai. Tai puikus metas atskleisti kūrybinį savo potencialą ir realizuoti karjeros svajones.
  • Sveikata. Pirmajame pusmetyje verčiau nešvaistykite energijos veltui: užsiimkite joga, dvasinėmis praktikomis ir kaupkitės jūsų laukiantiems darbams. Daugiau dėmesio skirkite sąnariams. Tam pravers įvairūs pratimai ir mankštos.

Vandenis


Vandeniai kitais metais turėtų gyventi ramiai. Žvaigždės sako, kad rimtų permainų savo gyvenime jie nesulauks. Pirmąjį pusmetį daugiau stebėkite save, nes per didelis dėmesys nereikšmingiems dalykams ir smulkmenoms gadins nuotaiką ir  erzins. Nevengsite mesti akmens ir į kito daržą. Taigi per daug neįsitempkite. Smulkmeniškumas iš kitos pusės pravers atliekant savo užduotis ir darbus. Antrajame pusmetyje Vandenis daugiau gyvens šabloniškai nei kūrybiškai, bet tai jam padės išlaikyti šaltą protą darbe ir atliekant užduotis.

  • Meilė. Santykiuose viskas priklausys nuo paties Vandenio. Tarkime, vieniši gali nė nepastebėti jiems siunčiamų signalų, tačiau ir susipažinti su priešingos lyties atstovais bus sudėtinga, nes Vandeniai bus linkę į meilę žvelgti lyg į tiksliuosius mokslus. Užimti šio ženklo atstovai savo partnerius tyrinės lyg pro didinamąjį stiklą, todėl kils konfliktų. Tačiau jeigu jie atsipalaiduos ir nesistengs visur įžvelgti blogio, santykiai klostysis stabiliai ir ramiai.
  • Karjera. Šioje srityje Vandeniui klostysis visai neprastai. Kadangi dirbs daug, nuoširdžiai ir neskubėdamas, rezultatas bus puikus. Gerai seksis visi techniniai, buhalteriniai reikalai, Vandenis sugebės numatyti kelis žingsnius į priekį, kurti verslo planus. Pristigs vaizduotės kūrybiniams darbams. Geriausias laikas karjerai – spalio ir lapkričio mėnesiai.
  • Sveikata. Sveikatai labiausiai kenks pats Vandenis, nes visai nekreips dėmesio į negalavimus, užsiims savigyda. Pridėkime sveikatą žalojančius įpročius ir turėsime nekokį rezultatą... Taigi rimtai pamąstykite apie savo fizinę būklę ir reguliariai lankykitės pas specialistus.

Žuvys


Žuvys bus organizuotos, pasitikės savimi, todėl joms puikiai seksis įvairiose gyvenimo srityse. Tiesa, vertėtų kiek apriboti savo norų ir tikslų skaičių, nes per pusę paprasčiausiai nepersiplėšite. Jūsų laukia daugybė pažinčių, kurios bus naudingos, padės pasinerti į įvykių sūkurį. Tačiau būkite atsargūs ir savęs neiššvaistykite niekams. Antroji metų pusė bus naudinga susitelkti į svarbiausius dalykus ir siekti stabilumo.

  • Meilė. Pirmajame pusmetyje vienišų širdžių laukia nesuskaičiuojama gausybė susižavėjimų, trumpalaikių meilės romanų. Jos džiaugsis dėmesiu, bus žavios, lankysis aukštuomenės renginiuose ir vilios aplinkinius savo iškalba ir išvaizda. Norėdami užmegzti rimtus santykius, verčiau palaukite antrosios metų dalies. O štai užimtos Žuvys ir toliau gyvens laimingai – santykiuose iš naujo įsiplieks meilės ugnis.
  • Karjera. Šiais metais turite puikias galimybes padaryti karjerą ir pagauti laimės paukštę už uodegos, tad verčiau nesnauskite. Pasitikėjimas savimi, lyderio savybės ir geri organizaciniai įgūdžiai jus padarys itin patrauklų darbdavių akyse, padės užmegzti reikiamų pažinčių ir dovanos sėkmę darbo reikaluose. Antrajame pusmetyje taupykite savo energiją ir neeikvokite jos niekam: šis laikas bus skirtas susikaupimui, sistemingam darbų planavimui ir jų atlikimui.
  • Sveikata. Kadangi meilės reikalai pirmajame pusmetyje bus ant bangos, reikėtų pasirūpinti savo seksualine sveikata ir laikytis atsargumo priemonių. Jeigu kamuoja aukštas ar per žemas kraujospūdis, šiam negalavimui skirkite daugiau dėmesio – jūsų lauks pagerėjimas. Puikus laikas gydyti žarnyno ir virškinimo sistemos sutrikimus. Tačiau svarbiausia išlaikyti dvasinę pusiausvyrą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius