-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2008 10 18

Dienos horoskopai 12 zodiako ženklų

Spalio 18 dienai.
Horoskopai
Horoskopai / Gedimino Savickio/BFL nuotr.

Avinas
(nuo kovo 20/21 iki balandžio 20/21d.)

Visą dieną ieškosite, kur ir kaip prasimanyti energijos. Kas jus gerai pažįsta, su tokia jūsų nuotaika nenorės nieko bendro turėti, jei po kojomis pasipainios nauji žmonės – priklausys nuo to, kuris bus stipresnis.

Jautis
(nuo balandžio 20/21 iki gegužės 21/22d.)

Kuo daugiau kartų perlipsite per kokį nors slenkstį ir kuo daugiau kartų uždarysite duris paskui save – tuo didesnę vidinę izoliaciją jausite. Valdykite savo norus, emocijas ir stenkitės, kad gera būtų gyventi šalia jūsų esantiems.

Dvyniai
(nuo gegužės 21/22 iki birželio 21/22d.)

Pasirūpinkite, kad jūsų aplinkoje šį šeštadienį būtų kuo daugiau vaisių. Su jais pažaiskite, paglostykite juos, užsimerkę pajauskite jų formas. Jei ištarsite kam nors piktą žodį – ilgus metus neatsikratysite niežulio.

Vėžys
(nuo birželio 21/22d. iki liepos 23/24d.)

Jei koks piktas žmogus trukdo gyventi – tai jam tiesiai į akis ir rėžkite visą tiesą. Tam, kad niekas jūsų neišprovokuotų, į viską žiūrėkite su humoru. Kvailų pasiūlymų diena, o kam juos prisileisti, juk esate lyg rasos lašas tekant saulei.

Liūtas
(nuo liepos 23/24 iki rugpjūčio 23/24d.)

Visi gimusieji po Liūto ženklu – tai lyg didžiulis kalnas akmenų, tarp kurių yra nepadirbtas deimantas, bet kuriuo metu galintis virsti neįkainojamu briliantu. Pilku akmeniu niekada nebus tas, kuris žino paslaptį.

Mergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 iki rugsėjo 23/24d.)

Gerkite vaistažolių arbatas, nes jos šį šeštadienį iš jūsų išplaus visokiausius negalavimus ir nenuoseklias mintis. Per naują patirtį – į naujas galimybes! Išklausykite visas siūlomas protekcijas.

Svarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 iki spalio 23/24d.)

Neleiskite sau tinginiauti, tačiau ir nurodymų iš visų pašalių kuo mažiau paisykite. Pagaliau ir jums laikas turėti savo nuomonę ir saugoti savo kūną.

Skorpionas
(nuo spalio 23/24d. iki lapkričio 22/23d.)

Pataikūnai gaus per snapą! Jums norėsis visų pasaulio malonumų vienu metu. Norėtumėte tik maloniai leisti laiką ir nieko neveikti, tačiau pats gyvenimas tokių nesąmonių neleidžia.

Šaulys
(nuo lapkričio 22/23 iki gruodžio 22/23d.)

Kuo daugiau šią dieną dirbkite su indais (lėkštėmis, puodais ir pan.). Įgaukite naujos patirties gamindami naują patiekalą. Keletą kartų per dieną gali pasirodyti jūsų slaptos baimės. Norėsite griauti apribojimus. Vargu ar pasiseks.

Ožiaragis
(nuo gruodžio 22/23 iki sausio 20/21d.)

Pasiklydimų diena. Gali rastis įvairių kūrybinių minčių iš labai skirtingų sričių. Svarbiausia – kuo daugiau tų minčių kokiu nors būdu užfiksuoti: pasižymėti, užsirašyti, nusipiešti schemą ar tiesiog miniatiūrinį paveikslėlį. Tinkamam laikui atėjus, tai bus atradimų kampelis.

Vandenis
(nuo sausio 20/21 iki vasario 19/20d.)

Neslankiokite vienas tamsoje. Saugokite savo gerus daiktus. Keisti dalykai jūsų gyvenime prasidės, jei šį šeštadienį sutiksite moterį su juodu šuniu.

Žuvys
(nuo vasario 19/20 iki kovo 20/21d.)

Tiesos pažinimas priartins jus ir jūsų gyvenimo antrąją pusę prie brangenybių skrynios. Tik imkite ir džiaukitės. Tai diena, kada duodama pažinti ir moralinį, ir materialinį turtą. Turtinių galimybių diena.

Astrologės patarimus šeštadieniui skaitykite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius