-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2009 01 02

Dienos horoskopai 12 zodiako ženklų

Sausio 2 dienai.
Horoskopai
Horoskopai / Gedimino Savickio/BFL nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 iki balandžio 20/21d.)

Šis penktadienis yra ta diena, kai staiga galite praregėti, pamatyti stebuklus, kurie visuomet buvo šalia. Vyrai, gimę po Avino ženklu, iš naujo pamils žmonas, o šios gali suvokti gyvenančios su herojumi.   

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 iki gegužės 21/22d.)

Tikėtina, kad iš naujo pažinsite tikrus draugus. Būtent geras bičiulis tiesiog į delną įdės puikią idėją. Veikiausiai susipažinsite su žmogumi, kuris laikui bėgant taps jūsų šeimos nariu.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 iki birželio 21/22d.)

Galite sulaukti netikėtų karjeros vingių. Tik originalus požiūris padės išsikapanoti iš tam tikros painiavos, įgyvendinti geidžiamą tikslą. Ko gero, viską priskirsite naujamečio stebuklams.  

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22d. iki liepos 23/24d.)

Laimėsite kokią nors kelionę. Suksite galvą, kaip jos atsikratyti, kam įpiršti. Tikėtinos pažintys su užsieniečiais. Ir dar: gali paaiškėti, kad tolimame krašte gyvena giminaitis, norintis pakeisti jūsų ateitį. 

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 iki rugpjūčio 23/24d.)

Svarbiausia nesukelti gaisro ar sprogimo, per didelio džiaugsmo ar emocijų pliūpsnio. Būsite jautrus piktiems ir stipriems žvilgsniams. Tinkama diena bendrauti su liaudies medicinos specialistais ar planetų judėjimo žinovais.   

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 iki rugsėjo 23/24d.)

Negaiškite laiko smulkiems konfliktams dėl staigios emocinės reakcijos. Netikėtos situacijos įneš ką nors nauja į santykius su partneriais. Galite sulaukti siurprizo. Aistringai rodykite jausmus.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 iki spalio 23/24d.)

Norėsis bartis su namiškiais, tvarkančiais namus. Galite sulaukti stebuklingai naudingų pasiūlymų iš kūrybingų ir laisvą profesiją turinčių žmonių. Būkite išradingi ir originalūs atlikdami kasdienes užduotis.   

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24d. iki lapkričio 22/23d.)

Tikėtina, kad šiandien jausitės emociškai sudirgęs. Norėsis judrumo ir laisvumo, bet kasdienės pareigos reikalaus laiko ir pastangų. Gali būti, kad įsivelsite į meilės trikampį.  

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 iki gruodžio 22/23d.)

Klausykite aplinkinių. Gali būti, kad išgirsite gerų naujienų sau, gal net dovanų gausite butą. Arba dar kokia nors gyvenimo revoliucija gali įvykti.   

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 iki sausio 20/21d.)

Netikėtumai gali sugriauti įprastą dienos ritmą. Atspėkite iš vieno karto, ar kas nors paklaus, ar jums tai patinka. Akylai saugokite dokumentus, transporto ir ryšio priemones. Labai tinkama diena mokytis.   

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 iki vasario 19/20d.)

Laimingas nuotykis su pinigais. Kaip kokiame filme – tai iš kokio nors balkono ant jūsų gali pabirti kupiūrų, tai po kojomis atsiras svetima piniginė, tai dar kas nors.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 iki kovo 20/21d.)

Tikėtina, kad pasireikšite netikėtu amplua. Tik neskubėkite keisti plaukų spalvos ir šukuosenos, nes jau po dienos nuotaika ir norai bus kitokie.

Astrologės patarimus penktadieniui skaitykite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius