Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 01 13

Dienos horoskopai 12 Zodiako ženklų

Sausio 13 dienai.
Horoskopai
Horoskopai / Gedimino Savickio/BFL nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 iki balandžio 20/21d.)

Nuo šios būkite stipresnis ir mažiau priklausomas nuo savo emocijų. Tai padės tapti sukalbamam ir dalykiškam. Pasistenkite, kad geros idėjos būtų kasdieninė varomoji jėga.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 iki gegužės 21/22d.)

Per daug nesikrimskite, jei pasijusite vienišas ar būsite išvadintas godžiu. Juk tai iš dalies tiesa. Nieko neplanuokite, verčiau būkite pagalbininkas tiems, kas vargsta šalia ir negali išsikapstyti.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 iki birželio 21/22d.)

Įsiklausykite, ką sako intuicija. Tam tikros šią dieną nuskambėjusios frazės gali pakeisti jūsų būtį ir pareigas. Todėl daugiau klausykite ir kuo mažiau kalbėkite. Jums, žinoma, tai yra sunki užduotis.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22d. iki liepos 23/24d.)

Įsidėmėkite nepatenkintus, nesutinkančius su jūsų nuomone ir tuos, kuriuos erzinate vien savo buvimu, jau nekalbant apie žvilgsnį. Nuo šios dienos gali daug kas keistis. Nesimuistykite ir nesiblaškykite tuščių iliuzijų pasaulyje.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 iki rugpjūčio 23/24d.)

Norėsite linksmai gyventi, tačiau susiklosčius tam tikroms aplinkybėms išryškės rūstūs prisiminimai. Būsite darbingas, todėl nuveikti daug gerų darbų ir tesėti pažadus nebus sunku. Vėliau galite sulaukti labai draugiškų kompanijų.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 iki rugsėjo 23/24d.)

Viską bandysite pagrįsti materialiai ir paprastai, apskaičiuoti turimą bei galimą gerovę. Esate užsispyręs, praktiškas ir dalykiškas – šiandien aplinkiniai tai pamatys itin aiškiai. Bent mintyse suformuluokite, kas šiuo metu jums suteikia pastovumo.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 iki spalio 23/24d.)

Norėsite naujos pradžios. Tik atspirties tašką vargu ar surasite. Galimybės didelės, noras veikti begalinis, net nežinote, kaip viską pradėti.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24d. iki lapkričio 22/23d.)

Šią dieną atsiminsite dar ilgai. Be to, prisidės Skorpiono ženklui skirti išbandymai: kankins sunkios mintys, trokšite nugalėti egoizmą. Jei tai pavyks, pasijusite tvirčiau ir galėsite aukščiau pakelti galvą.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 iki gruodžio 22/23d.)

Jausite pyktį ir susierzinimą. Netinkama diena imtis anarchinių sprendimų. Visas dienos galimybes stengsitės išnaudoti kuo geriau, prisiimkite visus nuopelnus. Nebėgiokite paskui miražus.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 iki sausio 20/21d.)

Saugokite save, artimuosius ir namus. Atsargiai elkitės su ugnimi, dujų balionais, kibirkštimis. Nerizikuokite. Jausitės užlipęs į aukštą kalną, bet nežinosite, ką toliau daryti.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 iki vasario 19/20d.)

Nenuliūskite, kai dienos aplinkybės suteiks malonę pabūti vienam. Tiesa, tai gali šiek tiek gąsdinti. Kad ir kaip neįtikėtinai didingai skamba, jums šis antradienis – misijų metas.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 iki kovo 20/21d.)

Seksis visi darbai, susiję su mineralais ir metalais. Todėl susikurkite papuošalą arba užsisakyti iš gero meistro. Jausitės užtikrintai, pasitikėsite savo jėgomis.

Astrologės patarimus antradieniui skaitykite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius