-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 01 27

Dienos horoskopai 12 zodiako ženklų

Sausio 27 dienai.
Horoskopai
Horoskopai / Gedimino Savickio/BFL nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 iki balandžio 20/21d.)

Saugokitės per greitų sprendimų, nereikalaukite rezultatų. Labai tikėtina, kad pervertinsite savo sugebėjimus ir ypač savo mokėjimą dirbti kompiuteriu, nes technika gali visiškai nepaisyti jūsų norų.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 iki gegužės 21/22d.)

Juokinsite pasaulį griežtais žodžiais. Kuo labiau pyksite, kuo labiau kelsite toną, tuo linksmiau visiems aplinkiniams bus. Bent su tais, kuriuos mylite, švelniai elkitės, na, ir užsieniečių neužsipulkite. Kai jau nežinosite, ką daryti, surašykite ant lapo bent dešimt liaudies patarlių ar išminties krislų.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 iki birželio 21/22d.)

Iš šalies žiūrint gali atrodyti, kad šią dieną jus kas nors gnaibo ar dilgina, nes nenustygsite vietoje, komanduosite, vadovausite, piktinsitės. Vargas tiems, kas jums bent centą skolingas, nes be gailesčio purtysite žodžiais, o gal ir rankomis. Protingiausia būtų ramiai rinkti informaciją, kurios šiuo metu labiausiai reikia.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22d. iki liepos 23/24d.)

Tikėtina, kad teks bendradarbiauti. Gal ir ne visos sąlygos patiks, bet kažkurios tikrai gundys. Vienas šią dieną ne kažin ką nuveiksite. Tik veiklos partnerius rinkitės žymiai jaunesnius, nes per bendrą veiklą jiems versis pažintys ir galimybės, o jūs galėsite įmesti baltą akmenėlį į savo gerų darbų puodynę.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 iki rugpjūčio 23/24d.)

Darbo problemos kaip įkyrios musės vasarą gadins ir nuotaiką, ir santykius. Visas klaidas ir neteisingus skaičiavimus atras visi, kas tikrina, ir dar koks pulkelis smalsuolių. Jausitės, lyg būtumėte apkalbų objektas. Nurimkite ir grąžinkite bent vieną skolą.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 iki rugsėjo 23/24d.)

Veikiausiai sulauksite ir pagyrų, ir apčiuopiamų skatinimo formų. Tiesiog puikus metas gauti atpildą už kruopštų ilgalaikį darbą ir lojalumą. Šio vakaro pasimatymas gali būti ypač aistringas. Mažiau kalbėkite ir veikite!

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 iki spalio 23/24d.)

Jūsų mintys ieškos tinkamų sprendimų iš aklavietės. Sunku bus nusėdėti vienoje vietoje, norėsis veiklos. Jausite didelį atsinaujinimo poreikį. Labai tikėtina, kad norėsite atskirti savo darbo erdvę. Tinkama diena išklausyti protingo žmogaus paskaitą.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24d. iki lapkričio 22/23d.)

Jausitės imlus bet kokioms pastaboms ir net smulkiausiai kritikai. Pasistenkite prilaikyti impulsyvumą ir kiek galima kantriau išklausyti kitų nuomonę. Jei tik galite, nevykite į tolimas keliones arba bent pasiimkite kelis atsarginius ratus, įsidėkite maisto.   

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 iki gruodžio 22/23d.)

Jausitės godus. Norėsite veikti, kad aplinkiniai jums paklustų, neturėtų jokių pretenzijų. Užmirškite ir per daug neįsisvajokite. Džiaukitės tuo, ką turite, ir šiltai apsiaukite.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 iki sausio 20/21d.)

Esate per nelyg smalsūs. Nekaišiokite nosies, kur visiškai nepriklauso. Marsas dabar keliauja Ožiaragio ženklu, tad jūsų nosiai šiuo metu visur gresia pavojus.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 iki vasario 19/20d.)

Gali išaiškėti, kas ir kam skleidžia apkalbas apie jus. Meskite iš galvos visas mintis apie kokį nors revanšą ar kerštą. Saugokite blauzdas. Nieko nuostabaus, jei šią dieną bent keletą kartų prašysite, kad paliktų jus ramybėje. Nepaliks! Bet į viską žiūrėkite filosofiškai.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 iki kovo 20/21d.)

Žiūrėjote, tylėjote, dairėtės ir nematėte, kad šalia yra puikus rėmėjas, tereikia jam padėti apginti savas teises. Galite sulaukti labai rizikingo, bet pelningo sandorio. Ilgai galvokite ir atsisakykite. Tiesiog kitą kartą, nes šį sykį skaičiavimai neteisingi jūsų atžvilgiu.

Astrologės patarimus antradieniui skaitykite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius