Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 02 09

Dienos horoskopai 12 zodiako ženklų

Vasario 10 dienai.
Horoskopai
Horoskopai / Gedimino Savickio/BFL nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 iki balandžio 20/21d.)

Leiskite pasireikšti originalioms mintims, kūrybingumui. Nesenos praeities įdirbis pradės duoti pelną arba teks padengti skolas ir priimti priekaištus. Viskas priklauso tik nuo jūsų.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 iki gegužės 21/22d.)

Gali atrodyti, kad randasi per daug žmonių, besikėsinančių į jūsų gerovę. Mažiau prisiriškite ir atsakingiau žiūrėkite į duotus pažadus. Štai ir viskas. Kai visus įsipareigojimus atliksite, pamatysite, kaip gera gyventi.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 iki birželio 21/22d.)

Jei per daug diskutuosite apie aplinkinių problemas ir negalavimus, geriausiu atveju apims melancholija ar nepaaiškinamas ilgesys.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22d. iki liepos 23/24d.)

Spręskite asmeninius klausimus pasikliaudami dalykine uosle, patirtimi ir elementaria įžvalga. Koks skirtumas, kas ką mano, svarbiausia – susitvarkyti darbo aplinką, o visos geros ir blogos aplinkybės tegul palaukia savo eilės, nes šiuo metu ir taip turite ką veikti.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 iki rugpjūčio 23/24d.)

Atidžiai prižiūrėkite elektrinius prietaisus, laidus, būkite atsargūs su atvira ugnimi. Nesiimkite spręsti meilės reikalų. Jei jaučiate, kad šiuo metu trūksta sėkmės, ką nors išmokykite to, ką geriausiai išmanote. Tikrai sulauksite padėkos ir atversite galimybių duris.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 iki rugsėjo 23/24d.)

Nesistebėkite, jei geniali mintis lyg koks sprigtas privers staigiai ir tikslingai eiti į priekį. Giliai kvėpuokite, atidžiai stebėkite aplinką ir mėgaukitės vidiniu pojūčiu, kad sėkmė jau visai čia pat.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 iki spalio 23/24d.)

Net jei nesate mokslininkas, protingų minčių ir idėjų srautas užpildys jūsų erdvę. Imdami aiškinti, kas paskui ką, galite ir profesoriaus pravardę gauti. Į viską žiūrėkite paprasčiau.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24d. iki lapkričio 22/23d.)

Įžvelgsite tai, ko nemato kiti, išgirsite tai, kas ne kiekvieno ausiai skirta. Tik žinokite, ką su visu tuo daryti. Tinkama diena susitvarkyti ar atnaujinti papuošalus.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 iki gruodžio 22/23d.)

Pasikliaudami tik įkvėpimu nuveikite bent vieną gerą darbą. Pasirūpinkite tais, kurie šiuo metu prašo pagalbos. Veikiausiai suvoksite, kad kai kurie pažįstami bando užbėgti už akių.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 iki sausio 20/21d.)

Kiek įmanydami rodykite dosnią širdį. Net jei kas nors nesupras jūsų gerų ketinimų, nesukite galvos. Visi, kam esate svarbus ir kam reikia jūsų palaikymo, supras ir padėkos.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 iki vasario 19/20d.)

Norite turto? Ženkite į priekį! Ir to pakaks, jei ilgai dirbote viena linkme ir siekėte tvirto aiškaus tikslo.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 iki kovo 20/21d.)

Tikėtina, kad galite išgirsti negražių žodžių apie save. Na ir kas? Negi viską imsite į galvą? Šią dieną jaunatviški šio ženklo atstovai nuolat skubės, o apkerpėję jaus vienatvę. Štai ir sužinosite, koks šiuo metu esate.

Astrologės patarimus antradieniui skaitykite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius