Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 03 01

Dienos horoskopai 12 zodiako ženklų

Kovo 2 dienai.
Horoskopai
Horoskopai / Gedimino Savickio/BFL nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 iki balandžio 20/21d.)

Šį pirmadienį norėsite rodyti jausmus tiems, ką mylite. Sustiprės išrankesnis skonis, norėsite išskirtinį kitokį maistą. Pasistenkite būti kuo maloningesni ir reikalingesni draugams.  

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 iki gegužės 21/22d.)

Jausite, kaip kyla apetitas. Ir ne tik jis, bet ir jausmingumas, imlumas aplinkos grožiui. Trokšite kasdienio gyvenimo džiaugsmų, pasilepinti. Palankus metas išreikšti savo kūrybiškumą.  

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 iki birželio 21/22d.)

Norėsite susitvarkyti namus, palepinti kambarines gėles. Gerai, jei mėgstate piešti, nes dabar geras laikas derinti spalvas. Pasitenkinimą teiks graži muzika.   

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22d. iki liepos 23/24d.)

Ir šiaip esate ramaus būdo, bet šią dieną ypač lengvai prisitaikysite prie aplinkybių. Atsargiai žvelgsite į kasdienes užduotis ir visą dieną atrodys, kad daugelis dalykų vyksta lyg sulėtintame filme. Atsakykite į gautus laiškus.  

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 iki rugpjūčio 23/24d.)

Sustiprėjus intuicijai suvoksite, kaip paprasčiau atlikti kasdienius darbus. Padidės noras pasipuikuoti naujovėmis, todėl būsite linkę tuščiai išlaidauti. Būtinai paisykite šalia esančių žmonių norų.  

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 iki rugsėjo 23/24d.)

Tinkama diena tęsti ir baigti pradėtus darbus. Organizuokite susitikimus su reikalingais žmonėmis. Jei planuojate pirkti nepigų papuošalą, šiandien lengvai išsirinksite, kokio norite. Tik savo ambicijų niekam nerodykite.   

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 iki spalio 23/24d.)

Šį pirmadienį galite pajusti, kaip užgriūva nenumatyti rūpesčiai ir neatidėliojami reikalai. Bent kelis kartus per dieną būsite verčiamas perskaičiuoti savo biudžetą, nes gali rastis pajamų, nuo kurių net kvapą gniauš.  

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24d. iki lapkričio 22/23d.)

Norėsis susidėlioti dienos darbus pagal nuotaiką, tačiau teks paklusti aukščiau stovinčiųjų nurodymams. Tinkama diena pasirašyti oficialius pasitikėjimo dokumentus, įgaliojimus. Palankus metas viešai pristatyti savo darbus.  

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 iki gruodžio 22/23d.)

Rūpinsitės savijauta, nes negalėsite pasakyti, kad sirguliuojate, nors ir visiškai sveikas nesijausite. Tikėtina, kad turėsite galimybę rasti darbą geram bičiuliui.   

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 iki sausio 20/21d.)

Nevarginkite savęs sunkiomis užduotimis. Leiskite reikštis kūrybiškumui. Gali būti, kad ieškosite pažinčių, trokšite naujų išgyvenimų. Jei tik bus proga, drąsiai organizuokite kokį kolektyvinį sveikinimą, neleiskite sau jaustis nuskriaustam. Gerai išsimiegokite ir viskas bus gerai.  

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 iki vasario 19/20d.)

Šią dieną įdomiai elgsis Vandenio ženklo vyrai. Kad ir kur būtų, labai skubės į namus, kad galėtų ramiai išsitiesti ant sofos. Kad ir kokie kvietimai ar pagundos vilios, labiausiai norėsis tvarkytis savoje erdvėje.  

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 iki kovo 20/21d.)

Jaudulingų naujienų diena. Net išėję į parduotuvę galite pakliūti į neįtikėtiną priėmimą. Tiesiog sutiksite seniai matytą žmogų ir negalėsite atsisakyti progos maloniai praleisti vakarą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius