-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 03 08

Dienos horoskopai 12 zodiako ženklų

Kovo 9 dienai.
Horoskopai
Horoskopai / Gedimino Savickio/BFL nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 iki balandžio 20/21d.)

Skaitykite ir atsakykite į slaptus laiškus ar raštelius. Pasistenkite įsiklausyti, ką siūlo nuveikti vaizduotė. Jei atplauks gera idėja, nenuskandinkite jos dienos rutinoje ir užfiksuokite. Gerų minčių ir provokacijų metas.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 iki gegužės 21/22d.)

Leiskite išsipildyti bent mažiausiai svajonei. Su draugais drąsiai pasidalykite originaliomis mintimis, juolab kad ir jie, ko gero, bus nusiteikę nustebinti įdomiais sumanymais. Persiūkite, atnaujinkite drabužius.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 iki birželio 21/22d.)

Nesistebėkite, kad laukdami svarbaus telefono skambučio ar žinutės turėsite atsakyti į tokius skambučius, kurie ir erzins, ir įgris. Tikėtina, kad suksite galvą dėl darbo rūpesčių ir su juo susijusių permainų. Pasistenkite atlikti kokį nors sunkų darbą.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22d. iki liepos 23/24d.)

Ramiai priimkite naujienas, atkeliaujančias iš užsienio. Priimkite pasiūlymus dalyvauti konferencijose ar susitikimuose su įdomiais žmonėmis. Jei kils noras rašyti kokį nors kūrinį, taip pat nenustebkite ir šios idėjos nenustumkite.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 iki rugpjūčio 23/24d.)

Bendraudami su naujais pažįstamais galite lengvai įsivelti į ginčą, rodysite charakterį. Tikėtina, kad šiek tiek gąsdins stiprių žmonių replikos. Galite būti išprovokuotas pasakyti tai, dėl ko vėliau gailėsitės.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 iki rugsėjo 23/24d.)

Ramiai imkitės darbo, susijusio su rašytinės reklamos kūrimu, forminimu ar platinimu. Seksis rasti reikalingus žmones. Pasivaikščiokite su antrąja puse, išspręskite kilusius klausimus. Susitvarkykite papuošalų dėžutę. Suvalgykite bent keletą sūdytų riešutėlių.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 iki spalio 23/24d.)

Visą dieną būsite įsitempęs, jausitės tarsi toje pasakoje: nueik nežinia kur ir atnešk nežinia ką. Galite gauti užduotį ką nors šiek tiek pamokyti, suteikti įgūdžių. Eidami miegoti, gerai užsidangstykite langus.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24d. iki lapkričio 22/23d.)

Tikėtini nauji malonūs susitikimai, kuriuose gausite įdomios informacijos. Bent keletą kartų per dieną situacijos vers pripažinti, kad daugelyje situacijų galite pasikliauti ir intuicija, ir sumanumu. Veikiausiai sulauksite kvietimo į kokį nors žygį. Saugokite papuošalus.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 iki gruodžio 22/23d.)

Pasistenkite į namus nesinešti papildomo darbo, nes ir taip turite pakankamai veiklos. Vargu ar patiks, jei kas nors be jūsų žinios bandys pertvarkyti namų aplinką. Kad ir kokia veikla užsiimsite, pasistenkite neužsigauti krūtinės.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 iki sausio 20/21d.)

Nuo šios dienos prasidedantis laikotarpis stebins informacijos gausa. Turimomis ir naujai gaunamomis žiniomis dalykitės. Jei turite problemų su kaimynais, tinkamas laikas susitaikyti. Saugokite drabužius, kad neužsikabintumėte ir nesuplėšytumėte.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 iki vasario 19/20d.)

Atrodys, kad daugiau ir neturite apie ką kalbėti, nes visos šnekos suksis apie išlaidas, pirkinius. Tinkamas metas prasimanyti papildomų pajamų, užsidirbti. Atnaujinkite papuošalus.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 iki kovo 20/21d.)

Stengsitės viską apmąstyti ir elgtis praktiškai. Nuo šios dienos pro akis nepraslys jokia situacija, iš kurios galima išspausti naudos. Nusipirkite smulkų buitinį prietaisą, kurį jau seniai žadėjote įsigyti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius