Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 03 09

Dienos horoskopai 12 zodiako ženklų

Kovo 10 dienai.
Horoskopai
Horoskopai / Gedimino Savickio/BFL nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 iki balandžio 20/21d.)

Per visą dieną stenkitės daryti darbus, kurie neštų naudą jūsų šeimai. Naudokitės savo išskirtinumu. Jei kankina sąžinės priekaištai, tinkamas metas juos nuraminti, atsiprašyti reikiamų žmonių. Pasistenkite nevalgyti gyvulinio maisto.   

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 iki gegužės 21/22d.)

Bent šiek tiek patinginiaukite. Gerai suvoksite, kad daug mokate, o kai kuriuos dalykus suprantate geriau nei aplinkiniai, todėl lieka visas žinias protingai pritaikyti. Tik nemeluokite ir nepykite.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 iki birželio 21/22d.)

Kad ir kuo užsiimate, visą dieną stenkitės išlikti inteligentiški ir artistiški. Bet kokia moteriška priespauda Dvynių ženklo vyrams teiks didžiulį pasitenkinimą. Pats metas grąžinti skolas.  

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22d. iki liepos 23/24d.)

Kad ir su kuo bendrausite, lengvai atspėsite, ką nori sakyti ar daryti pašnekovas. Tikėtina, kad šalia atsiras ne vienas asmuo, ieškantis paguodos. Pasistenkite valgyti lengvą maistą, ypač tinka įvairios košės.   

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 iki rugpjūčio 23/24d.)

Jaučiate, kad šiek tiek situacija palengvėjo ir veriasi geresnės perspektyvos. Budrumas, pasitempimas ir darbštumas gelbės iš įvairių situacijų. Džiaukitės, jei namuose šią dieną pražys kokia nors gėlė, – ji simbolizuoja laukiantį džiaugsmą.   

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 iki rugsėjo 23/24d.)

Pasistenkite, kad aplinkinių žodžiai ar sprendimai neišmuštų iš pusiausvyros. Patys tvarkote savo gyvenimą ir jokie netikėtumai negali jūsų nuskriausti. Jeigu namuose yra nuvytusi ar nugeltusi gėlė, atsikratykite jos.   

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 iki spalio 23/24d.)

Tikėtina, kad ši diena pateiks jaudinamą iššūkį, kurį priėmę gausite neįtikėtiną galimybę. Deja, kol nuspręsite, kaip elgtis, koks nors smarkuolis gali iš panosės viską nunešti. Pasikliaukite rožine ir balta spalvomis. Tinkamas metas pirkti patiesalus, kopėčias.   

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24d. iki lapkričio 22/23d.)

Gerai, jei šią dieną lyg iš niekur išnirs istorijos apie pingvinus ar pamatysite paveikslą su pingvinais. Veikiausiai aplankys pozityvūs jausmai, priimsite tinkamą sprendimą. Į savo aplinką įsileiskite kuo daugiau romantikos. Prie ko nors prisitaikykite, o su kuo nors susitaikykite. Skaičius „27“ šią dieną jūsų neskriaus.   

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 iki gruodžio 22/23d.)

Jei sudaužysite kokį nors indą ar kitokį niekutį, nemanykite, kad tai didelė gyvenimo nesėkmė. Tikėtina, kad krimsitės dėl santykių ar daiktų, prie kurių per daug esate prisirišęs. Gali atrodyti, kad dėl į melancholiją panirusių asmenų kaltės prarandate daug laiko. Saugokite kišenėse esančius daiktus.   

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 iki sausio 20/21d.)

Šią dieną nesunku praskaidrinti žiūrint į aukso papuošalus. Todėl susitvarkykite papuošalų dėžutę, pavaikščiokite po juvelyrikos dirbinių parduotuvę. Brandesnio amžiaus šio ženklo atstovams tinkamas metas pasilepinti gaivinamosiomis procedūromis arba pirkti kremus nuo raukšlių.   

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 iki vasario 19/20d.)

Viena ranka duodama, o kita atimama – tokia ši diena. Sunku bus rasti kokią nors pradžią ar įžvelgti pabaigą. Kiek galima labiau saugokite kvėpavimo takus, nerūkykite ir neužsibūkite prirūkytoje patalpoje. Kad ir ką išeidami pamiršite, negrįžkite pasiimti, paprašykite, kad kas nors atneštų ir paduotų.   

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 iki kovo 20/21d.)

Gimusieji šią dieną yra apdovanoti išskirtinai žavia vaizduote, yra įdomūs pašnekovai, ryškūs ir lengvai prisitaikantys prie aplinkybių. Kuo labiau vertinsite save kaip asmenybę, tuo didesnės sėkmės ir pasitenkinimo sulauksite. Naudokitės originalumu, optimizmu ir užsispyrimu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius