Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 03 17

Dienos horoskopai 12 Zodiako ženklų

Kovo 17 dienai.
Valdemara
Valdemara / 15 min.lt nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 iki balandžio 20/21d.)

Paskutinėmis dienomis prieš lygiadienį neverta pradėti kokių nors rimtų ilgalaikių darbų. Tačiau tai tinkama diena apgalvotiems pirkiniams. Šią dieną galite pademonstruoti savo fantaziją kurdami įvairius sumuštinius.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 iki gegužės 21/22d.)

Tinkama diena ieškoti atsakymų. Jei jums aktualu gauti kokių nors žinių, sugalvokite tinkamų klausimų ir pasinaudokite situacija. Pasilepinkite skaniomis užkandėlėmis.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 iki birželio 21/22d.)

Nenurimsite per dieną, jei nerasite darbo, kurio rezultatus matytumėte greitai. Norėsite, kad jus vadintų drąsiu, aktyviu ir girtų už apsukrumą. Apsirenkite bent vieną naują drabužį, ypač tinka geltoni ar gelsvi drabužiai.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22d. iki liepos 23/24d.)

Įrodykite pasauliui ir sau, kad sugebate siekti tikslo. Tik nebūkite pasyvūs. Tinkama diena rinkti reikalingą informaciją. Tik nesikvieskite svečių, per daug neužsiimkite namų ruoša. Į naudą išeis, jei ruošite ir valgysite įvairias salotas.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 iki rugpjūčio 23/24d.)

Šią dieną tinka atsiskaityti dėl praeities pažadų, įsipareigojimų. Jei norite, kad sektųsi nuo lygiadienio, atsikratykite bet kokių negatyvių minčių, nedarykite nieko, kas vėliau verstų meluoti. Gerkite arbatžolių arbatą, spanguolių kisielių.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 iki rugsėjo 23/24d.)

Tinkamas laikas ieškoti protėvių nuotraukų ir jas peržiūrėti. Apgalvokite ir iš naujo suplanuokite darbus, kitą veiklą. Netinka tūnoti vieniems ir gailėtis savęs.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 iki spalio 23/24d.)

Neleiskite įsivyrauti chaosui. Stenkitės, kad šios dienos darbai ne tik jums, bet ir aplink esantiems turėtų prasmę ir naudą. Rekomenduojama valgyti granatus, morkas, barščius.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24d. iki lapkričio 22/23d.)

Palankus metas skaičiuoti pinigus: ir piniginėje, ir banko sąskaitoje. Nereikėtų pasiduoti pirkimo ar pardavimo karštinei, nors atsinaujinti ir jaustis sočiam labai norėsis. Susitvarkykite rytų pusėje esantį langą.   

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 iki gruodžio 22/23d.)

Netinkama diena megzti pažintis, ypač su labai įsitempusiais ar nervingais žmonėmis. Pasistenkite apsisaugoti nuo visiškai nereikalingų emocijų pliūpsnių. Dovanėles ir kitus atidumo ženklus priimkite tik iš tų, kuriuos gerai pažįstate ir žinote, kad nebūsite įpareigoti atsilyginti. Pasilepinkite morkų sultimis.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 iki sausio 20/21d.)

Kuo labiau stengsitės gilintis tik į savo darbus ir kasdienius reikalus, tuo daugiau painiavos galite laukti. Kažkas gali pasiūlyti imtis keistų ritualų. Verčiau pasivaikščiokite sparčiu žingsniu.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 iki vasario 19/20d.)

Jei kas nors šauksis pagalbos, būkite tuo stebuklu, kuris atsiranda laiku ir vietoje, kad ką ištrauktų iš bėdos. Jei kas nors kvies pasisvečiuoti, gali būti, kad teks užsisėdėti iki vėlumos ir dar spręsti svetimas problemas. Pasikliaukite geltona spalva.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 iki kovo 20/21d.)

Šią dieną gimusieji išsiskiria išskirtinai išlavinta vaizduote, subtilia intuicija, yra labai jautrūs, tačiau visa tai jiems netrukdo būti dalykiškiems, pragmatiškiems ir imliems. Tai puikūs draugai, žodžio kišenėje neieškantys pašnekovai ir labai dažnai – kompanijos siela. Pasimėgaukite kvapnia arbata.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius