Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 03 21

Dienos horoskopai 12 zodiako ženklų

Kovo 22 dienai.
Horoskopai
Horoskopai / Gedimino Savickio/BFL nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 iki balandžio 20/21d.)

Nebėkite ir nesislėpkite nuo problemų. Per daug dėl nieko nesinervinkite, nes tai nepadės. Veikiausiai teks susitikti su nepaprastais žmonėmis (t. y. labai talentingais ir mėgstančiais savo darbą), sulauksite draugų palaikymo.   

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 iki gegužės 21/22d.)

Jei reikia rekomendacijos, drąsiai kreipkitės į draugų gerus draugus. Tarp jų rasis užtarėjų. Svarbiausia šią dieną pasipuošti.   

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 iki birželio 21/22d.)

Apgalvokite ir nuspręskite, kokius kursus, mokymus norite pradėti. Tinkamas laikas pirmiausia apgalvoti, apskaičiuoti ir nuo kitos savaitės pradėti.   

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22d. iki liepos 23/24d.)

Nenustebkite, jei sulauksite daugybės netikėtų pasiūlymų. Nesijaudinkite, nes jie perspektyvūs. Galima įdomi pažintis. Šį sekmadienį tinka tvarkyti piniginius reikalus ir apsirengti bent vieną naują drabužį.   

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 iki rugpjūčio 23/24d.)

Leiskite pailsėti galvai. Labiau negu bet kada saugokitės užkrečiamų ligų. Šį sekmadienį nevalia tylėti užsispendus. Megzkite pažintis.   

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 iki rugsėjo 23/24d.)

Galite audingos pažintys, kurių dėka ateityje išspręsite teisinius klausimus. Per daug nesikuiskite namuose ir kuo mažiau skalbkite. Per dieną tinka valgyti skanias užkandėlės.   

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 iki spalio 23/24d.)

Lavinkite klausą ir pastabumą. Šį sekmadienį visoms jausmingoms moterims patartina puošti kaklą vėriniais. Šiandien jokiu būdu nemeluokite.   

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24d. iki lapkričio 22/23d.)

Pasistenkite nesiimti darbų, suisjusių su svarbiais dokumentais. Netinkama diena vykti į neapgalvotą kelionę. Gerai, jei šią dieną jus lydės skaičiai 17, 31, 48.   

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 iki gruodžio 22/23d.)

Gali pasiekti įdomi informacija apie prosenelius, garsius giminaičius ir jų nekilnojamąjį turtą. Nesistebėkite, jei vienas telefoninis skambutis suteiks energijos.   

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 iki sausio 20/21d.)

Saugokite svarbius smulkius daiktus. Gali „dingti“ labai svarbus dokumentas. Nenustebkite, jei sulauksite keisčiausio pasaulyje pasiūlymo. Gali pildytis visi prietarai, susiję su juodomis katėmis.   

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 iki vasario 19/20d.)

Veikiausiai sulauksite skambučio, kuris bent šiek tiek nustebins. Galite sulaukti pranešimo, kad už kadaise nuveiktus darbus jums paruoštas honoraras.   

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 iki kovo 20/21d.)

Netikėtai galite rasti įsisenėjusios problemos sprendimą. Pailsėkite ir ramiai ieškokite reikiamos informacijos. Rengtis rekomenduojama mėlynais ir žaliais drabužiais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius