Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 03 22

Dienos horoskopai 12 zodiako ženklų

Kovo 23 dienai.
Horoskopai
Horoskopai / Gedimino Savickio/BFL nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 iki balandžio 20/21d.)

Saugokite draugus. Jei matysite, kad jie be reikalo rizikuoja ar ruošiasi padaryti netinkamą sprendimą, bent jau sulaikykite, pasiūlykite dar kartą viską apmąstyti. Kita vertus, jei per daug kišitės į draugų gyvenimą, galite nukentėti. Išsikepkite sausainių.  

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 iki gegužės 21/22d.)

Tikėtina, kad pridarysite profesionalių klaidų. Dabar svarbiausia jas pripažinti ir kiek galima ištaisyti. Pasaugokitės intrigų ar apkalbų. Tik nesusigundykite nė vienu lašu alkoholio darbo vietoje. Valgykite kuo daugiau savo rankomis ruošto maisto.   

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 iki birželio 21/22d.)

Iki skausmo norėsis atostogų ir kelionių į tolimas šalis. Pasistenkite nepakliūti ant gražiai kalbančių asmenų kabliuko. Mėgaukitės pyragėliais su glaistu.   

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22d. iki liepos 23/24d.)

Gerai dairykitės aplinkui, nes nuo šios dienos turėtumėte sulaukti įvairių išmokų: už deklaracijas, draudimą, o ir skolininkai pasibels į duris. Visa tai jums padės išsipainioti iš kėblių situacijų. Nueikite į svečius.  

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 iki rugpjūčio 23/24d.)

Jei būtų galima būtų apibūdinti jums šią dieną dviem žodžiais, tai būtų – painiava santykiuose. Puikiai žinote, kad dirbant kompiuteriu retsykiais tenka jį įjungti iš naujo. Taip atsitiko ir jums. Pasikliaukite žmonėmis, kuriais pasitikite, ir pailsėkite. Pasimėgaukite skaniais pyrago gaminiais.   

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 iki rugsėjo 23/24d.)

Jei reikės, pasinaudokite gerai nusiteikusiais bendradarbiais, nes jie gali padėti atlikti kelis darbus. Pagulėkite gydomojoje purvo vonioje. Valgykite pyragus su daug razinų.   

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 iki spalio 23/24d.)

Norėsite pailsėti gamtoje ir pasidžiaugti saulute. Tinkama diena romantiškiems susitikimams, pasisėdėti su šeima. Netgi loterijoje ar kažkokioje reklamos akcijoje galite išlošti.   

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24d. iki lapkričio 22/23d.)

Laukia nesusipratimai namuose. Nors ir keistai skamba, šią dieną savoje erdvėje matysite daiktus ir šešėlius, kurių neturėtų būti. Nuo nesuvokiamų dalykų saugos tamsiai mėlynos spalvos drabužiai.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 iki gruodžio 22/23d.)

Pasistenkite, kad nežinia iš kur besirandantis išsiblaškymas ir užmaršumas netrukdytų dirbti. Dėl neatsargiai ištarto žodžio galimi dideli nesusipratimai ar net konfliktai. Atidžiai apgalvokite, ką sakote, ir nekreipkite dėmesio į aplinkinių peršamas idėjas ar apkalbas.   

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 iki sausio 20/21d.)

Galite sugalvoti, kaip prasimanyti pinigų. Ypač gali pasisekti, jei nuspręsite imtis veiklos, susijusios su meno kūriniais, muzikos kūriniais ar instrumentais. Tinkama diena sugalvoti savo firmos simbolį, logotipą.   

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 iki vasario 19/20d.)

Lydės permaininga nuotaika. Tikėtina, kad netenkins kitų žmonių atliktas darbas. Jausite sunkiai įvardijamą norą veržtis iš slegiančio kiauto. Atrodys, kad taip sunku tik jums vienam, o visi kiti turi jus suprasti. Pasistenkite nesulaužyti peilio ar kitokios geležtės.   

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 iki kovo 20/21d.)

Jums patinka, kai viskas aplinkui neaišku, kai reikia skubėti į niekur. Verčiau ramiai dirbkite, o paskui aplankykite meno parodą. Gali apimti noras ramiai pagulėti ir pasvajoti klausantis muzikos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius