Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 03 23

Dienos horoskopai 12 zodiako ženklų

Kovo 24 dienai.
Horoskopai
Horoskopai / Gedimino Savickio/BFL nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 iki balandžio 20/21d.)

Gali tekti pagalvoti ir rinktis, ar imtis veiklos, kuri slepiama nuo visų akių, nes toks pasiūlymas tikrai gali būti. Norėsis bendrauti tik su artimiausiu žmogumi, kuris išklausytų ir užjaustų. Venkite pjūklų.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 iki gegužės 21/22d.)

Jei iki šios dienos nespėjote baigti suplanuotų nedidelių darbų, tikėtina, kad teks juos atidėti geresniems laikams. Iš bendros veiklos gali trauktis bendraminčiai, be kurių negalėsite nė pajudėti. Tinkama diena rinktis karoliukus papuošalams.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 iki birželio 21/22d.)

Nuo pat ryto nepaleiskite minties, kad šią dieną gali pasisekti įsitvirtinti naujose pozicijose ar gauti keistų darbo užsakymų. Jei esate darbo vadovas, nepersekiokite pavaldinių ir kuo mažiau reikškite pretenzijas. Gerkite kuo daugiau sulčių.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22d. iki liepos 23/24d.)

Pasistenkite išvengti bet kokių ginčų, ypač religijos klausimais. Netinkama diena vykti į užsienį, tačiau norą dirbti ir imlumą išnaudokite. Jei netyčia kuo nors įsidursite, tai ženklas, kad lengvai atsikratysite visko, kas jums trukdo.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 iki rugpjūčio 23/24d.)

Sunku bus suvaldyti emocijas, daug kas erzins jau nuo ryto. Nesitikėkite, kad visi jūsų sumanymai pildytųsi lyg pagal scenarijų. Pasistenkite nieko neįžeisti. Gali būti, kad prausiantis dings karštas vanduo.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 iki rugsėjo 23/24d.)

Jei išgirsite nemalonią naujieną, neskubėkite patikėti, nes viskas gali būti visiškai ne taip, kaip pasakojama. Geras laikas dalykinėms diskusijoms, sudaryti sandorius. Šią dieną bus lengva palaikyti gražius santykius su partneriais. Merginos, gimusios po šiuo ženklu, ir jausis, ir bus sukalbamos.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 iki spalio 23/24d.)

Nedarykite skubotų išvadų ar veiksmų. Emocingas aspektas greitai praeis ir viskas nusistovės. Namuose nekalbėkite apie darbo reikalus ir santykius. Tikėtina, kad šią dieną jausitės stipresni ir sveikesni. Palankus metas pradėti eiti naujas pareigas. Renkitės raudonos spalvos drabužiais.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24d. iki lapkričio 22/23d.)

Gali kilti emocijų audra. Ir vaikus, ir save saugokite nuo pavojingų įrenginių, netvarkingų elektros prietaisų ar atviros ugnies. Lengva bus pasireikšti tiems Skorpionams, kurie dirba su publika: artistams, politikams, visuomenės veikėjams.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 iki gruodžio 22/23d.)

Išeidami iš namų per daug neskubėkite, ramiai patikrinkite, ar išjungti elektros prietaisai, ar uždaryti langai. Ir vandens čiaupus būtinai patikrinkite. Tiesiog šią dieną tikėtini visoki nesusipratimai per skubėjimą ir neatidumą. Tinkama diena namuose imtis fizinio darbo.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 iki sausio 20/21d.)

Saugokitės neatsakingų poelgių. Gali nervinti kasdieniniai reikalai ir monotoniški darbai. Jei pasiduosite emocijoms, viskas gali kristi iš rankų. Per daug nesidžiaukite šios dienos pažintimis. Tinkama diena palepinti kambarines gėles.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 iki vasario 19/20d.)

Šią dieną galite sulaukti netikėtų piniginių įplaukų, kita vertus, išlaidauti irgi teks. Galite likti taip ir nesupratęs, kas atsitiko ir kiek turėjote. Tik pasistenkite vengti karšligiško pinigų švaistymo. Daug dirbkite, bet raskite laiko ramiai pavalgyti su niekuo nekalbėdami.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 iki kovo 20/21d.)

Jausite energijos antplūdį, darbingą nuotaiką, nežinia iš kur besirandantį žvalumą. Tinkama diena daug meistrauti, rasti laiko rankdarbiams. Persiūkite drabužius, pasirūpinkit išvaizda. Labai saugokite pirštines.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius