Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 03 26

Dienos horoskopai 12 Zodiako ženklų

Kovo 27 dienai.
Valdemara
Valdemara / 15 min.lt nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 iki balandžio 20/21d.)

Daugiau dėmesio skirkite sau. Pats laikas pasirūpinti savo garderobu, aksesuarais, papuošalais. Jei tik gausite kokį nors pasiūlymą išbandyti naują amplua, tikėtina, kad drąsos tikrai užteks.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 iki gegužės 21/22d.)

Ir pats jausite, ir aplinkiniai primins, kad tampate ypač užsisklendęs, nenorite daryti to, ką būtina. Nesikrimskite dėl tų, kam dar blogiau. Šį penktadienį tinka susitvarkyti namus, didelį malonumą teiks poilsis šiltoje vonioje, o jėgų suteiks riešutai.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 iki birželio 21/22d.)

Jausite, kad galva pilna idėjų, jei reikės, sugebėsite puikiai paaiškinti, ką sugalvojote ir kokia iš to nauda. Galite sulaukti paskatinimo. Tinkama diena restauruoti paveikslus ar jų rėmus, senas šeimos nuotraukas. Pasistenkite šią dieną suvalgyti bent vieną žalią daržovę.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22d. iki liepos 23/24d.)

Mėgaukitės pagyrimais ir padėkomis. Jei kam kadaise esate padaręs paslaugą, šiuo metu grįžta atlygis. Gali būti, kad šiandien jums bus patikėtas labai rimtas projektas. Suvalgykite nors saują saulėgrąžų, riešutų, džiovintų vaisių.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 iki rugpjūčio 23/24d.)

Per daug nekankinkite savęs globaliais klausimais. Viskas paprasčiau. Pasistenkite lyg iš šalies pasižiūrėti į save ir elgesį su aplinkiniais. Tikėtina, kad ant jūsų namų slenksčio gali atsirasti netikėtas svečias. Saugokite savo parašytus ar nupieštus darbus.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 iki rugsėjo 23/24d.)

Pasistenkite, kad kylanti įtampa netrukdytų kasdieniams darbams. Jei ir reikės ką nors įrodinėti, darykite tai ramiai, argumentuotai. Norėsis naujovių. Labai tinkama diena pasivaikščioti prie seno architektūros paminklo, nes veikiausiai kils puikių minčių.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 iki spalio 23/24d.)

Tinkama diena kreiptis į partnerius ir daug klausinėti, nes tai laikas, kai galite išgirsti protingų patarimų. Palankus metas dalyvauti perklausose, užsiimti reklama. Tvarkykite namus. Šią dieną jokiu būdu nebadaukite.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24d. iki lapkričio 22/23d.)

Išmeskite visas senas higienos priemones ir įsigykite naujų. Visą erdvę, kur laikote kosmetikos priemones, derėtų kuo kruopščiau išvalyti. Kuo daugiau valgykite daržovių salotų su kokybišku augaliniu aliejumi.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 iki gruodžio 22/23d.)

Jei iki šios dienos nesijautėte mylimas, pati didžiausia užduotis – mylėti ir jaustis mylimam. Palankus metas siekti populiarumo. Visi šios dienos meilės santykiai atneš gražių pasekmių.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 iki sausio 20/21d.)

Gyventi trukdys susirinkimai ir įvairūs žmonių susibūrimai. Šeimos nariai ramybės taip pat neduos, tačiau dėl to turėtumėte tik džiaugtis. Nesusigundykite pasiūlymu pirkti ar parduoti nekilnojamąjį turtą.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 iki vasario 19/20d.)

Dairysitės permainų. Jei iki šiol su jumis kas nors nesugebėjo susikalbėti, šiandien bendraukite su visais ir apie viską.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 iki kovo 20/21d.)

Pamąstykite, kaip užsidirbti papildomai. Nepraleiskite galimybių imtis naujų projektų. Viską projektuodami mintyse užkandžiaukite riešutais ar saulėgrąžomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius