Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 04 14

Dienos horoskopai 12 Zodiako ženklų

Balandžio 15 dienai.
Horoskopai
Horoskopai / Gedimino Savickio/BFL nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 iki balandžio 20/21d.)

Šią dieną sunkiai nustygsite vietoje. Ir ieškosite ne bet ko, o ką apkaltinti. Verčiau negaiškite laiko, nes šį trečiadienį jums suteikiamos visos galimybės pajudinti reikalus ir darbus, atsidūrusius aklavietėje.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 iki gegužės 21/22d.)

Saugokite draugus. Jei jie prašys paramos ar pagalbos, nedvejokite nė minutėlės. Ir nedarykite jokių eksperimentų su elektros srove. Jei reikia ką nors rasti ar atrasti, pirmiausia ieškokite idėjos. Jei šiuolaikiškais metodais nepavyksta spręsti problemų, bandykite pamąstyti taip, kaip būtumėte priverstas elgtis prieš šimtą ar daugiau metų.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 iki birželio 21/22d.)

Atrodys, kad kas nors prisiuvo sparnus. Šią dieną arba imkitės naujų rimtų pareigų, arba pagaliau pradėkite dirbti. Tinkama diena pertvarkyti savo spintas ar stalčius. Galite atrasti tokių stebuklų, kurie paskatins net keisti profesiją.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22d. iki liepos 23/24d.)

Metas, kai ramiais veiksmais galite pasiekti savus tikslus. Jei kas pasiūlys vykti į užsienį, labai nesistebėkite ir su ramiu džiaugsmu priimkite. Valgykite varškę su džiovintais vaisiais.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 iki rugpjūčio 23/24d.)

Šią dieną jus ypač keistai veiks aplinkinių sėkmė. Dabar svarbiausia išlaikyti emocinę pusiausvyrą, nes bus gana lengva jus suerzinti ar užpykdyti. Puikus metas kriminalistams ir tyrėjams.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 iki rugsėjo 23/24d.)

Į jūsų gyvenimą šią dieną gali įsiveržti ypač veiklus partneris. Tikėtina akimirkos aistra, kuriai nepasiduoti neįmanoma. Atsitiktinė pažintis gali paskatinti imtis naujos veiklos. Užgrius naujienos ir naujovės. Būkite atsargūs pasirašydami sutartis.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 iki spalio 23/24d.)

Būkite labai atsargūs prie vairo, ypač atidžiai eikite per perėjas. Būkite ypač atsargūs, jei dirbate su judančiais aštriais mechanizmais. Gali erzinti pilvo skausmai. Šiandieninių darbų rezultatai gali viršyti bet kokius lūkesčius!

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24d. iki lapkričio 22/23d.)

Kad ir ko imsitės, dirbsite nuoširdžiai ir iki galo, todėl galite būti apkaltinti priekabiavimu ar net savotišku terorizmu. Jei suplanuosite kam nors iškrėsti kiaulystę, rezultatas bus priešingas: tas asmuo gaus puikų įvertinimą, paskatinimą ar net sulauks pasiūlymo užimti naują postą.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 iki gruodžio 22/23d.)

Nuo pat ryto atrodys, kad viskas ne taip. Tik niekas to nemato ir girdėti nenori. Staiga galite nuspręsti, kad namuose reikia rasti erdvę, kuri priklausytų tik jums. Tik nedarykite jokių eksperimentų su ugnimi, neišbandykite naujos viryklės, nekurkite židinio.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 iki sausio 20/21d.)

Būkite atsargūs keliaudami. Labai tikėtina, kad dienos aplinkybės klostysis taip, kad negalėsite įgyvendinti savo planų, sumanymų. Taigi tai metas, kai daug kartų teks tiesiog išsisukti iš nepalankios situacijos.  

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 iki vasario 19/20d.)

Atsargiai atsakinėkite į klausimus, kurie susiję su darbu ir pinigais. Šiandien gali apnikti noras išlaidauti, įsigyti neplanuotų daiktų. Tai šiek tiek pavojinga, nes atsikvošėję veikiausiai net žagtelėsite, nes galite pasijusti apgauti.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 iki kovo 20/21d.)

Staigių posūkių diena. Net ir vieno didelio pokyčio šį trečiadienį jums bus per akis. Netikėtai į galvą šovusi idėja gali pakeisti nusistovėjusį gyvenimo tempą. Galite tikėtis naujovių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius