-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2009 04 16

Dienos horoskopai 12 zodiako ženklų

Balandžio 17 dienai.
Horoskopai
Horoskopai / Gedimino Savickio/BFL nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 iki balandžio 20/21d.)

Šį penktadienį turėtumėte būti pasirengęs triukšmui. Jei nenorite, galite nedalyvauti šurmulyje, tačiau aplinkiniai labai stengsis išvesti iš kantrybės ir įtraukti į skandalų sūkurį. Labiausiai skaudins aukščiau stovinčių asmenų replikos ar priekaištai. Jei bus labai liūdna, pagraužkite duonos plutelę.   

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 iki gegužės 21/22d.)

Stenkitės būti ypač atsargus ir atidus. Darbo vietoje laikykitės visų saugumo taisyklių, ypač susijusių su vandeniu ir aštriais įrankiais. Valgykite tik gerai pažįstamą maistą. Net ir maža gauta žinutė gali suteikti optimizmo ir jėgų.   

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 iki birželio 21/22d.)

Sunkiai tramdysite emocijas, asmeniškai priimsite įvairias replikas. Ir visai nesvarbu, kas jas ištars: ar kaimynas, ar bendradarbis, ar tolimos valstybės prezidentas. Reaguosite net į gaidžio giedojimą. Viskas labai paprasta: aukštumas pasiekė jūsų jausmingumas, seksualumas ir aistringumas.   

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22d. iki liepos 23/24d.)

Aiškiai suvoksite, kad reikia bendraminčio partnerio, galinčio padėti įgyvendinti didelį verslo projektą. Tinkama diena eiti į dalykinį pokalbį, apsilankyti kokioje nors parodoje. Nekirpkite plaukų, nekeiskite šukuosenos. Tinka rengtis tamsiai mėlynais drabužiais.   

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 iki rugpjūčio 23/24d.)

Įvairių sričių aptarnaujantis personalas taip ir ieškos, kaip prie jūsų prikibti. Per dieną bent keletą kartų gali užplūsti liūdnos mintys, gailėsite prabėgusių dienų. Neleiskite, kad emocijos lemtų jūsų sprendimus. Jei pateksite į dulkių sukūrį ar debesį, tai ženklas, kad laukia rimtas išbandymas.   

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 iki rugsėjo 23/24d.)

Per dieną jausite nepaaiškinamą malonumų, poilsio trauką. Pagaliau suvoksite, kad gyvenime svarbiausia sveikata, o visa kita galima nusipirkti. Puikus metas politikams, artistams ir dirbantiems su reklama. Džiaukitės, jei per dieną bent keletą kartų garsiai kas nors pašauks vardu.   

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 iki spalio 23/24d.)

Norėsite stengtis dėl namų ir artimųjų gerovės. Tai, ką ilgai atidėliojote, nuo šios dienos pats metas įgyvendinti. Griebkitės fizinių darbų. Tinkama diena rinktis paveikslus namams. Saugokitės vagysčių: gerai užrakinkite namus, automobilį.   

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24d. iki lapkričio 22/23d.)

Jei per daug laiko be tikslo kuisitės ir vis bambėsite, per savo nerangumą galite sudaužyti ne vieną žavų stiklinį daiktą. Ypač atsargūs būkite stiklo prekių parduotuvėse ar prie gėrimų lentynos. Saugokite nosį.   

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 iki gruodžio 22/23d.)

Per visą dieną jus sups pinigai. Deja, taip ir nenuguls į jūsų kišenė, greičiausiai būsite lyg pakeleivinga smuklė: vieną minutę jų turite, o kitą – tuščia piniginė. Nesudarykite sandoriams. Palankus metas namuose pradėti remontą.   

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 iki sausio 20/21d.)

Jausitės sustiprėjęs. Išnaudokite šią dieną savo žvalumą ir pasitikėjimą savo jėgomis. Bent ką nors sukurkite rankomis. Tinkama diena puoštis, pasirūpinti oda, pasilepinti vandeniu. Alkį malšinkite augaliniu maistu.   

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 iki vasario 19/20d.)

Norėsis užsiimti darbais, kuriuos reikia slėpti nuo aplinkinių akių. Vilios slapti pasimatymai, susitikimai. Deja, veikiausiai įklimpsite iki ausų. Susitvarkykite veidrodį.   

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 iki kovo 20/21d.)

Tinkama diena siūlyti savas idėjas. Ypač seksis kolektyviniai darbai. Gera bus mokyti kitus tų dalykų, kuriuos išmanote labiausiai. Visą dieną nedarykite staigių judesių ir gerai maitinkitės, ypač tinka vegetariški patiekalai. Puoškitės žydrojo agato aksesuarais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius