Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 04 22

Dienos horoskopai 12 Zodiako ženklų

Balandžio 23 dienai.
Horoskopai
Horoskopai / Gedimino Savickio/BFL nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 iki balandžio 20/21d.)

Išnaudokite šią dieną savo naudai, nes tikrai bus vertingų pasiūlymų, galėsite neblogai užsidirbti. Jei turite kokių nors smulkių užstrigusių finansinių problemų, gudriai apgalvokite ir priimkite sprendimą. Tiesiog tai diena, kai galite parodyti esąs ryžtingas ir pasirengęs išlošti, bet ir pralošti nebijote.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 iki gegužės 21/22d.)

Šį ketvirtadienį patikėkite keistais sutapimais. Galite nuveikti tokių dalykų, kad net patys stebėsitės, koks gabus esate, bet kažkodėl tuo nesinaudojate. Net ir sapnai gali būti pranašingi. Nesistebėkite, jei bent kelis kartus per dieną būsite apkaltintas telepatija.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 iki birželio 21/22d.)

Jūsų įžvalgumas padės daryti stebuklus. Matysite tai, kas retai kam rodoma. Lengvai pamatysite, iš kur aplink tiek daug neteisybės. Net ir nesistengdamas pasijusite daug stipresnis nei įprastai. Tikėtina, kad pasieks keistos slaptos žinios.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22d. iki liepos 23/24d.)

Analizuokite santykius su draugais. Nutraukite ryšius, kurie sunkina gyvenimą. Tikėtina pažintis su slaptai įtakingu žmogumi. Jis ilgam gali tapti jūsų rėmėju. Palankus metas organizuoti susirinkimus, aptarti veiklos sąlygos, sunkiai dirbti. Tik nerašykite niekam laiškų ir gerkite kuo daugiau sulčių.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 iki rugpjūčio 23/24d.)

Sunkiai valdysitės, norėsite veržtis į nepriklausomas erdves. Nežinia kodėl, bet aistros plūs lauk, norėsite realizuoti idėjas, palikti kokį nors pėdsaką. Tinkamas metas sunkiai dirbti kitų labui, nes atėjus tam tikram laikui sulauksite atpildo. Prisiimkite atsakomybę už savo veiksmus

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 iki rugsėjo 23/24d.)

Šią dieną spręskite sudėtingas užduotis. Ir mokiniams, ir mokytojams, gimusiems po Mergelės ženklu, veikiausiai atsiras antrasis kvėpavimas. Galite pajusti, kad esate daug stipresni, išmoningesni nei manėte. Lengvai apginsite savo nuomonę. Tik nevalgykite gyvulinio maisto.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 iki spalio 23/24d.)

Šiandien galite atlikti ypač daug didingų darbų – tiek fizinių, tiek emocinių. Jums suteikiama jėgų įveikti bet kokias kliūtis. Svarbiausia išsivaduoti iš savanaudiškų minčių ir paskatų. Puiki diena tyrėjams ir kriminalistams. Susikurkite kokį nors papuošalą.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24d. iki lapkričio 22/23d.)

Partneriai dirbs, o jūs susižersite pelną. Pasinaudokite paveldėtais daiktais ar pinigais. Pasirašomos sutartys teiks pasitikėjimo ir geros perspektyvos pojūtį. Kiekvienas šio ženklo atstovas sulauks kokios nors galimybės, tik bėda, kad iš pirmo žvilgsnio ji atrodys neįtikėtina. Tinkama diena puoštis bent vienu raudonu drabužiu ar aksesuaru.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 iki gruodžio 22/23d.)

Pajusite, kad esate pajėgus visas problemas išspręsti savo jėgomis. Tikėtina, kad šią dieną jausitės kaip užgrūdintas plienas, tai ir pasinaudokite šia jėga. Tai metas, kai galite tiesiog stebuklingai pasveikti nuo kokios nors ligos, išsigydyti širdagraužį ar atsikratyti žalingo įpročio.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 iki sausio 20/21d.)

Būsite itin patrauklūs, spinduliuosite seksualinę energiją. Dėl šio ženklo merginų gali net kilti dvikovų. Puikiai seksis finansiniai viražai. Didžiausia sėkmė žadama žolininkams, pedagogams ir rudaplaukiams agitatoriams. Pasistenkite nevilkėti pilkų drabužių.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 iki vasario 19/20d.)

Jei liesitės prie paveldėtų daiktų ar pinigų, galite pajusti, kad norėjote kai ką pasakyti, o mintis pabėgo. Patiks ar nepatiks, į namus ateis daugybė permainų, tikėtina, kad pagerės gyvenimo sąlygos. Tik nepameskite šią dieną metalinės sagos.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 iki kovo 20/21d.)

Atėjo laikas iškilusius klausimus spręsti iš esmės ir energingai. Šią dieną labai tiksliai dirbs protas, o intuicija sufleruos pačius teisingiausius atsakymus ir sprendimus. Pasikliaukite artimiausiais žmonėmis. Saugokite akis, kuo mažiau žiūrėkite į ryškią šviesą. Valgykite besėklių vaisių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius