Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 04 25

Dienos horoskopai 12 Zodiako ženklų

Balandžio 26 dienai.
Horoskopai
Horoskopai / Gedimino Savickio/BFL nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 iki balandžio 20/21d.)

Gerai, kad šiandien galite daug svajoti ir kalbėti su artimaisiais. Norėsis pertvarkyti būstą, o ypač miegamojo zoną. Veikiausiai užsimanysite naujų patalų. Palankus metas. Ir dar: tinkama diena nusipirkti bent kokį kasdieninį indą ar bent mažą puodelį.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 iki gegužės 21/22d.)

Jausitės prabudęs ir pakylėtas. Tinkama diena svečiuotis arba ieškoti pamesto daikto. Analizuokite ir stenkitės pagerinti santykius. Valgykite patiekalus su uogiene.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 iki birželio 21/22d.)

Jaudins nuojautos ir sapnai, ko gero, viską per daug sureikšminsite. Pasistenkite bent šiek tiek pabėgę nuo aplinkinių užsiimti mėgstama veikla, jeigu turite, susitvarkyti renkamų niekučių kolekciją. Aplankykite sergantį artimą žmogų.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22d. iki liepos 23/24d.)

Pasistenkite su šeimos nariais išsiveržti į gamtą. Tinkamas metas užsiimti veikla, į kurią esate pasinėręs. Pasilepinkite karšta vonia. Rinkitės šiaudų spalvos drabužius.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 iki rugpjūčio 23/24d.)

Gerai, kad sekmadienis ir su jokiais viršininkais ar direktoriais nereikia turėti reikalų. Sodinkite medelius, atnaujinkite seną albumą. Tinkamas metas keliauti.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 iki rugsėjo 23/24d.)

Šį sekmadienį nesėdėkite pasislėpę. Susiraskite bendraminčių ir nuoširdžiai pasilinksminkite. Tinkama diena eiti į koncertą. Nesipuoškite labai tamsiais drabužiais, verčiau rinkitės gelsvus.   

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 iki spalio 23/24d.)

Norėsis vienu mostu išspręsti visas problemas. Aišku, lengviausia viską mesti lauk, palikti švarią tuštumą ir laukti naujovių. Naudokitės aštria nuojauta, greita reakcija.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24d. iki lapkričio 22/23d.)

Neskriauskite priešingos lyties asmenų: nei ketinimais, nei žodžiais, nei žvilgsniu. Nevaikščiokite alkanas ir niekam nepirškite savo nuomonės. Valgykite kuo daugiau patiekalų su saulėgrąžomis.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 iki gruodžio 22/23d.)

Šiandien jausitės daug geriau negu pastarosiomis dienomis. Jei reikia užtarimo ar paramos, pats laikas kreiptis su prašymu. Valgykite kuo daugiau salotų su augaliniu aliejumi.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 iki sausio 20/21d.)

Viso pasaulio pretenzijas palikite praeičiai. Patikėkite, kad net ir kasdienės galimybės gali atnešti sėkmę. Tikėtina, kad iš mylimo žmogaus sulauksite pelnytų komplimentų.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 iki vasario 19/20d.)

Tai poilsio ir rimtų apgalvojimų diena. Svarbu, kad jaustumėtės sotus, bet pasistenkite valgyti augalinį maistą. Kuo daugiau vaisių sukrimsite, tuo didesnių permainų ir norėsite, ir sulauksite.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 iki kovo 20/21d.)

Jei netikėtai priglausite prie karšto indo pirštelį ar šiek tiek nuplikins vandens garai, tai ženklas, kad iš jūsų aplinkos pamažu dingsta skaudinantys dalykai. Valgykite kuo daugiau riešutų. Nesirenkite tamsiais drabužiais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius