Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 05 01

Dienos horoskopai 12 Zodiako ženklų

Gegužės 2 dienai.
Horoskopai
Horoskopai / Gedimino Savickio/BFL nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 iki balandžio 20/21d.)

Norėsite pailsėti, bet sunkiai valdysite emocijas. Negalėsite pakęsti, jei kas nors diktuos, kur ir kodėl turite nuvažiuoti ir ką padaryti. Pats metas skleisti gerumą.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 iki gegužės 21/22d.)

Lyg ir džiaugtis reikia, lyg ir pavasaris aplink, bet jaučiate nepaaiškinamą alkį, vidinį nerimą. Šiandien išsikepkite nemielinių blynelių ir pasikvieskite draugų.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 iki birželio 21/22d.)

Jei šį savaitgalį nuspręsite praleisti su draugais, vargu ar sulauksite tokio poilsio ir pasitenkinimo, kokio tikėjotės. Bus sunku bendrauti su draugais, nes jie stengsis įtraukti į savo konfliktus su visuomene ar šeimos nariais. Pasitaikys akimirkų, kai pagalvosite: „Ir ką gi aš čia veikiu?“

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22d. iki liepos 23/24d.)

Šiomis savaitgalio dienomis jausite aistrą dirbti, norėsite užsiimti veikla, kuri širdžiai teikia patį didžiausią pasitenkinimą ir veda didžiųjų gyvenimo tikslų link. Valgykite sūdytą sūrį arba varškę.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 iki rugpjūčio 23/24d.)

Jūsų aistros ir nevaldomi jausmų proveržiai gali sugadinti visą savaitgalį. Jei labai pasistengsite, turėsite progą išbandyti šį tą nauja, išplėsti savo veiklą, patirti naujų įspūdžių. Šiandien ypač bijosite būti įžeistas, sulaukti kritikos.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 iki rugsėjo 23/24d.)

Neįtikėtinai intensyvių jausmų savaitgalis. Būkite įžvalgus, tuomet lengvai pastebėsite, kad jūsų norai pildosi lyg savaime. Tereikia tikėti tuo, ko trokštate. Šį savaitgalį būsite ypač patrauklus, jausmingas, tad su jumis praleistas akimirkas mylimas žmogus prisimins dar ilgai.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 iki spalio 23/24d.)

Saugokite savo daiktus nuo nesąžiningai mąstančių žmonių. Ypač piktų moterų. Šį savaitgalį jums atrodys, kad pati didžiausia gyvenimo vertybė yra šalia esantis partneris. Jausitės lyg ištirpęs, tad bent turėkite savo nuomonę ir realiai vertinkite situacijas.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24d. iki lapkričio 22/23d.)

Stenkitės, daug dirbkite, paruoškite skanius pietus namiškiams ar draugams. Būtent išskirtiniais patiekalais galite išpirkti savo kaltes, įrodyti savo vertę. Tik pasistenkite išvengti gyvulinio maisto. Labai tinka skanauti įvairią duoną.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 iki gruodžio 22/23d.)

Blogėjantys santykiai užgoš pavasario skleidžiamą grožį. Atrodys, kad patys mylimiausi žmonės šnekės visiškas kvailystes. O iš tikrųjų pats norėsite, kad viskas būtų kitaip, bet nesistengsite suprasti, kas ko nori. Pasipuoškite raudonais ar alyvinės spalvos drabužiais ir būkite atsargus su ugnimi.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 iki sausio 20/21d.)

Kaip nors ypatingai pailsėti norintys namiškiai jus tik erzins. Nenustebkite, jei būsite apkaltintas dėl nebūtų dalykų. Užgulusių darbų krūvis jums trukdo atsipalaiduoti, o blogiausia, kad niekas nenori padėti.. Pasipuoškite baltais arba alyvinės spalvos drabužiais ir nors šiek tiek pasvajokite.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 iki vasario 19/20d.)

Kiekvieną nepagarbų žodį priimsite lyg smūgį. Tikėtina, kad būsite per daug reiklus ir nekantrus. Labiausiai žeis apkalbos, kurių negirdėsite, bet visu kūnu jausite. Galite pradėti laikytis dietos. Ypač tiks tarpininko vaidmuo.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 iki kovo 20/21d.)

Jei priimskite teisingus sprendimus, nuo šio savaitgalio visos didelės problemos ims trauktis jums iš kelio, o įdomiausia, kad galite visiems laikams išsivaduoti nuo finansinių nepriteklių. Laikas pasikliauti moterimis. Jei šią dieną netyčia iš rankų iškris peilis, tai ženklas, kad jūsų priešai, jeigu tokių vis dėlto turite, sulauks atpildo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius