Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 05 12

Dienos horoskopai 12 Zodiako ženklų

Gegužės 13 dienai.
Horoskopai
Horoskopai / Gedimino Savickio/BFL nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 iki balandžio 20/21d.)

Tikėtina, kad teks su moterimis aiškintis reikalus. Bet kokiu atveju manysite, kad gaišinamas brangus jūsų laikas, o darbai stovi. Netinkama diena žodžiu ar raštu pateikti prašymus.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 iki gegužės 21/22d.)

Jei šią dieną namuose rasis netikėtų svečių, nieko nuostabaus. Gali būti, kad vyresnio amžiaus giminaičiai norės iš labai arti pažvelgti į jūsų gyvenimą ir kasdienybę. Valgykite sūdytą varškę su riešutėliais.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 iki birželio 21/22d.)

Jei matysite, kad aplink nėra svarbių įvykių, gali pasidaryti liūdna, nes pradėsite savęs gailėtis, paaštrės vidiniai išgyvenimai. Tik neskubėkite tokiems niekams gaišti laiko, nes turite galimybę įžvelgti, iš kur atsiranda pinigai. Tinkama diena imtis papildomų darbų, kurie iš pirmo žvilgsnio gali atrodyti nelabai pelningi.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22d. iki liepos 23/24d.)

Pasistenkite šiandien niekam nieko nepasakoti apie save ir savo gyvenimo smulkmenas. Nesiaiškinkite santykių, įsispyrę nesilaikyte vien savo nuomonės. Savo nuomonę laikykite prie savęs, o veržtis leiskite visiems, kas netingi. Juk jie palakstys, pavargs ir tuomet supras, kad esate teisus. Prisikepkite skanių blynų.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 iki rugpjūčio 23/24d.)

Darbo vietoje jausite jaudulį, kurio net įvardinti tikriausiai negalėsite. Jei kas nors prašys pagalbos ar paslaugos, neatstumkite, nenumokite ranka. Tinkama diena su kolegomis atsiskaityti su esamais ar buvusiais verslo partneriais. Pats laikas pradėti gyventi pagal griežtą dienotvarkę, nes tokiu būdu ir daugiau nuveiksite, ir šalia esantiems naudingesnis būsite.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 iki rugsėjo 23/24d.)

Didžiausias dienos rūpestis – meilės reikalai. Pirmiausia būkite gerai išsimiegojęs ir sotus, o tada ir meilės, ir kiti santykiai klostysis lyg savaime. Nepatartina ieškoti naujų jaudinamų pojūčių. Susitvarkykite, išsiskalbkite drabužius. Valgykite kuo daugiau pieniškų produktų.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 iki spalio 23/24d.)

Gali būti, kad šio ženklo atstovai staiga prisimins, kiek daug darbų dar laukia, kiek daug neištesėtų pažadų. Norėsis keisti aplinką, kita vertus, prigulti ant mėgstamos sofutės taip pat magės. Jei tik norite, patariama atnaujinti, susitvarkyti turimus papuošalus arba susikurti naujų.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24d. iki lapkričio 22/23d.)

Tai diena, kai daug judėsite: tik prisėsite prie vieno darbo, užkraus kitą. Įdomiausia, o gal liūdniausia, kad niekas nepadėkos už pastangas. Svarbiausia nesinervinti ir būti sočiam.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 iki gruodžio 22/23d.)

Svarbiausias dienos rūpestis – pinigai, kurie telpa į piniginę ar kišenę, kasdienės lėšos. Tinkama diena ilgesniam laikui įsigyti maisto produktų. Verčiau nevilkėkite violetinės spalvos drabužių.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 iki sausio 20/21d.)

Jūsų ramumą ir mokėjimą susivaldyti palauš iš aplinkos sklindantys emociniai impulsai, situacijos, verčiančios imtis gana kraštutinių priemonių. Merginos, gimusios po Ožiaragio ženklu, turėtų būti ypač atsargios girdėdamos komplimentus, pažadus. Labiausiai šiandien vertėtų rūpintis savimi. Saugokite savo papuošalus.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 iki vasario 19/20d.)

Norėsite išsiveržti iš kasdienybės. Ypač vidudienį tinka pasėdėti vieniems ir apmąstyti, ko labiausiai šiuo metu norite. Būsite jautresnis ir jausmingesnis nei bet kada. Tik neieškokite (net mintimis) kokių nors priešų ir jokiu būdu neregzkite intrigų. Verčiau atnaujinkite bent vieną seną protėvių nuotrauką ar paveldėtą paveikslą.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 iki kovo 20/21d.)

Bendraukite su draugais, leiskitės būti lepinamas. Galite tartis dėl naujų sumanymų, ateities projektų. Bendraukite su moterimis, ypač nepaprastos profesijos. Rengtis tinka pelkių žalumos atspalvių drabužiais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius