Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 05 25

Dienos horoskopai 12 Zodiako ženklų

Gegužės 26 dienai.
Horoskopai
Horoskopai / Gedimino Savickio/BFL nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 iki balandžio 20/21d.)

Dirbdami kasdienius darbus mąstykite, kaip galėtumėte viską padaryti geriau ir dar sutaupyti laiko. Tinkama diena imtis kolektyvinių užduočių. Jei šaus gera mintis, neleiskite jai pabėgti, užfiksuokite. Valgykite tik labai kokybišką maistą.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 iki gegužės 21/22d.)

Kenkėjai stengsis kenkti, o jums – tik juokas. Išgąsdinkite savo sąmoju visokiausius paniurėlius taip, kad ilgam visokios avantiūros iš galvos išgaruotų. Gerai, jei turite užsilikusių darbų – šiandien pavyks kuo puikiausiai viską įgyvendinti.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 iki birželio 21/22d.)

Ar žinote, kad jūsų rankos yra auksinės? Tereikia prisiliesti, ir rezultatas jus maloniai nudžiugins. Dirbdami kuo daugiau improvizuokite, nesivaržydami priimkite pasiūlymus. Pasilepinkite šilta kvapnia vonia.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22d. iki liepos 23/24d.)

Nors ir stengiatės ramiai gyventi, šią dieną galite susidurti su tokiomis galimybėmis, kai nė minutės negalėsite atsikvėpti, atsitokėti. Galite sulaukti pasiūlymo užsiimti solidžia veikla ir gauti dosnų atlygį. Pasilepinkite riešutais.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 iki rugpjūčio 23/24d.)

Pasistenkite atidžiai vairuoti, niekam nepridarykite problemų rėpliodami ne per perėją. Neeksperimentuokite nei su maistu, nei su elektros prietaisais. Politikai gali sulaukti netikėtų darbo ir kasdienės veiklos posūkių.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 iki rugsėjo 23/24d.)

Puiku, jei ryte atsikėlęs prisiminsite, kad sapnavote augalus, o ypač besiskleidžiančius. Nesistebėkite, jei pasitaikys galimybė imtis naujo verslo. Jei reikia finansinio rėmėjo, šią dieną labai aiškiai ir reikiamu laiku tai konstatuokite – galite būti tikri, kad to pakaks. Valgykite kuo daugiau salotų su augaliniu aliejumi.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 iki spalio 23/24d.)

Jūsų reikalus gali išjudinti laimingas atsitiktinumas arba laimingas susitikimas su reikalingu žmogumi. Jei esate sumanęs ką nors reklamuoti, darykite tai dinamiškai, pritrenkiamai – tuomet bus ir efektas, ir sėkmė. Paskanaukite duonos su saulėgrąžomis.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24d. iki lapkričio 22/23d.)

Netikėti dienos įvykiai gali taip sujaukti kasdienius reikalus, kad nežinosite, nei ko griebtis pirmiausia, nei kas vyksta. Vakare viską apgalvokite ir suprasite, kokia vis dėlto graži diena, teikianti naujų vilčių. Apsivilkite bent vieną baltą drabužį.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 iki gruodžio 22/23d.)

Visiškai išnaudokite šią dieną lyg iš nežinia kur atsiradusį entuziazmą, idėjas. Jei norėsite tuoj pat įgyvendinti kokį nors sumanymą, galite bandyti, bet būkite pasirengęs atsimušti į pesimistų nuobodžias nuomones.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 iki sausio 20/21d.)

Šią dieną galite padaryti tai, ko iš jūsų niekas nesitiki arba... prisidaryti tiek, kad sunkiai patikėsite, kokių vėjų galite sumąstyti. Didžiausias pavojus gresia namams, nes galite užsidegti mintimi nugriauti kokią nors sieną ar iš viso pusę namų parduoti.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 iki vasario 19/20d.)

Jei ilgai brovėtės prie kažkokios informacijos ir vis negaudavote, ko norite, šiandien lengvai sužinosite ir tai, kas būtina, ir tai, kas smalsu. Palankus metas šradingiems darbininkams ir mokslininkams.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 iki kovo 20/21d.)

Jei gerai suksitės, netikėtai galite sulaukti pelno, tiesa, vienkartinio. Bet kuriuo atveju nenumokite ranka į šios dienos pasiūlymus. Beje, saugokite pakaušį. Palankus metas apsilankyti pas kirpėją ar stomotologą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius