Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 05 31

Dienos horoskopai 12 Zodiako ženklų

Birželio 1 dienai.
Horoskopai
Horoskopai / Gedimino Savickio/BFL nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 iki balandžio 20/21d.)

 Jei šiandien nesinori niekur skubėti, tuomet taip ir elkitės. Nepasiduokite aplinkinių spaudimui. Jūs ir pats nustebsite, kaip lengvai galima išlošti laiko. Didesnį dėmesį kreipkite sveikatos palaikymui. Didžiausias svoris teks žodžiui, informacijai, racionalumui.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 iki gegužės 21/22d.)

Abipusė pagarba šiandien gali jums gali pasirodyti išnykstančiu reiškiniu, mat greičiausiai teks susidurti su arogantišku asmeniu, kuris nesiskaito su aplinkiniais. Jei turite ūpo, galite pabandyti pamokyti jį ar ją. Arba tiesiog nekreipkite dėmesio.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 iki birželio 21/22d.)

Laikas jūsų pusėje. Nesvarbu, kiek reikalų turėsite, viską spėsite. Nevenkite priimti ir naujus pasiūlymus, bijodami, kad gali pritrūkti valandų paroje ar dienų savaitėje. Tiesiog išmeskite iš savo darbotvarkės nereikalingą veiklą.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22d. iki liepos 23/24d.)

Net jei su žmogumi bendraujate artimai metų metus, nereiškia, kad gerai jį ar ją pažįstate. Šiandien galite sužinoti apie tą asmenį ir kai ką naujo. Jus gali įkvėpti, nustebinti arba, deja, nuliūdinti. Diena palanki veiklai, apie kurią nuolat svajojote.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 iki rugpjūčio 23/24d.)

Tai diena, kai galite sužinoti šį tą, pakeisiančio jūsų ankstesnius įsitikinimus. Jei paprastai atsargiai elgiatės su pinigais, šiandien greičiausiai knietės paišlaidauti. Arba atvirkščiai - jei mėgstate švaistytis, šiandien gailėsite kiekvieno cento.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 iki rugsėjo 23/24d.)

Šiandien iš kolegų išgirsite naudingų idėjų, susijusių su jūsų darbu. Nebijokite pasidalinti savo rūpesčiais, mat kita nuomonė bei perspektyva gali jums atverti akis.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 iki spalio 23/24d.)

Šiandien reikėtų skirti laiko neduodančiam ramybės klausimui darbe ar moksluose. Net jei labai to nesinori. Tai problema, kurios neišsprendus, galite susilaukti labai nemalonių pasekmių.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24d. iki lapkričio 22/23d.)

Būsite konkretus, praktiškas. Žymiai daugiau dėmesio kreipsite į smulkmenas, todėl tai geras laikas tvarkyti visokius su dokumentais susijusius darbus. Tai puikiausias metas prisiminti savo pareigas, susitvarkyti buitį.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 iki gruodžio 22/23d.)

Aplink vykstančios dramos jus erzins, gadins darbingą nuotaiką. Pagalvokite, ar norite įsitraukti į svetimų žmonių gyvenimus, o gal geriau likti nuošalyje?

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 iki sausio 20/21d.)

Ne laikas priiminėti svarbius sprendimus - dabar lengva apsirikti dėl informacijos stokos, nepakankamos kompetencijos ar tiesiog menkai ištirto reikalo ir jo esmės nesuvokimo. Tai liūdnoka diena, kai atsisveikinama su kuo nors brangiu, svarbiu, kai keičiasi įsitikinimai, imama vadovautis kitomis nuostatomis.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 iki vasario 19/20d.)

Nepraraskite jums būdingo įžvalgumo ir atsargumo. Netikėkite paskalomis apie mylimą žmogų, tačiau būkite atidesni, su kuo leidžia laiką jūsų vaikai ir kaip apskritai jie leidžia jūsų pinigus.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 iki kovo 20/21d.)

Jaudinatės labiau, nei iš tiesų reikėtų. Galbūt verta atvirai pasišnekėti su artimaisiais ar geru draugu? Būkite atidesni tėvų savijautai. Tai labai darbingas metas, tačiau daugėja ginčų, disputų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius