Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 06 02

Dienos horoskopai 12 Zodiako ženklų

Birželio 2 dienai.
Horoskopai
Horoskopai / Gedimino Savickio/BFL nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 iki balandžio 20/21d.)

Nuo šio ryto galite suprasti, kad kažkas ne taip. Tačiau stenkitės būti savimi. Nepasiduokite aplinkinių spaudimui. Gyvenimas yra banga. Ji pakyla ir nuslūgsta. Todėl pasikliaukite savimi ir laiku.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 iki gegužės 21/22d.)

Stenkitės daug bendrauti, nes šiandien Jūsų diena. Pats geriausias metas prisiminti senus draugus, susitikti su strateginiais verslo partneriais. Jei ruošiatės priimti strateginius sprendimus, devynis kartus matuokite ir tik dešimtą kirpkite.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 iki birželio 21/22d.)

Neskubėk ir būsi pirmas. Laikas jūsų sąjungininkas. Viską spėsite arba daug kas išsispręs tiesiog savaime. Meskite iš galvos nereikalingas mintis, pasivažinėkite dviračiu, kad vėjas išpūstų dulkes iš galvos.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22d. iki liepos 23/24d.)

Puikus metas įteisinti savo statusą arba atsikovoti prarastas pozicijas. Kita vertus, būkite atsargūs bendraudami su senais gerais pažįstamais. Susirūpinkite sportine forma, nes širdies reikalai pagerės patys savaime.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 iki rugpjūčio 23/24d.)

Tinkamai išnaudokite savo liūtiškumą. Nebijokite būti valdingas.Geras metas energiją skirti ne smulkmenoms, o esminiams sprendimams. Gali būti, kad praturtėsite, tačiau nesup

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 iki rugsėjo 23/24d.)

Kas nerizikuoja, tas negeria šampano. Visai gali būti, kad šiandien rasite papildomą uždarbį sunkiu kriziniu laikotarpiu. Prieš akis jums gali atsiverti naujs perspektyvos.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 iki spalio 23/24d.)

Geras ženklas, jei ryte nerasite to, prie ko esate pripratę. Tarkime, dings karštas vanduo. Nepanikuokite, jums šią savaitę tikrai gerai seksis. O antradienis turi būti skirtas skaitymui, savišvietai.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24d. iki lapkričio 22/23d.)

Iki pusiaudienio yra jūsų aukso laikas, viskas seksis kuo puikiausiai. Žinoma, jei stengsitės. Daug dėmesio skirkite nutrauktiems santykiams su draugais ar pablogėjusiems santykiams su artimaisiais. Patikėkite, nesate toks blogas, kaip jums atrodo.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 iki gruodžio 22/23d.)

Jūsų laukia puiki diena, darbe sulauksite kolegų pagalbos ir geros valios. O vakarą skirkite draugams. Geras vakarėlis pagydytų jūsų kūną ir sielą.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 iki sausio 20/21d.)

Kas benutiktų, nepraraskite kantrybės. Vienas šiandien nieko neišspręsite, vis tiek teks kreiptis pagalbos į artimuosius ar bičiulius. Bet, jei pasistengsite, viskas bus gerai.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 iki vasario 19/20d.)

Raskite laiko atsipalaiduoti. Valgykite kuo daugiau daržovių. Seniai buvote kine ir teatre? Tai ko laukiate, pirmyn. Žinoma, su mylimu žmogumi.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 iki kovo 20/21d.)

Pirmoji dienos pusė labiau tinka tiesos paieškoms, savo tiesų įrodinėjimui. Tinkama diena svarbiems žingsniams. Tarkime, piršlyboms, egzaminui. Pirkite loterijos bilietus...

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius