Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 06 08

Dienos horoskopai 12 Zodiako ženklų

Horoskopai birželio 8 dienai.
Horoskopai
Horoskopai / Gedimino Savickio/BFL nuotr.

 

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 iki balandžio 20/21d.)

Šį pirmadienį avinams patariama neskubėti gyventi. Jeigu aplinkybės leidžia, pasistenkite atsipalaiduoti ir atidėti didelius projektus ar svarbius sprendimus. Stenkitės pasikrauti daugiau jėgų ir palaukite palankesnio laiko dideliems darbams.
 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 iki gegužės 21/22d.)

Jūs jausitės susijaudinęs ir aistringas, tačiau tai nebūtinai bus nukreipta romantiška linkme. Tikėkitės, kad kažkoks asmuo ar naujas projektas jus be galo sužavės, todėl turėsite priimti netikėtą sprendimą vesiantį jus nauju keliu.
 

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 iki birželio 21/22d.)

Jausitės šiandien labai laimingi bei jausmingi, tačiau būkite atsargūs, ne visus tai žavės. Savo laime galite sukelti aplinkinių susierzinimą. Susisiekite su savo artimiausiais draugais ir vakarą praleiskite kartu.
 

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22d. iki liepos 23/24d.)

Pirmadienį turite būti atsargūs darbo ir verslo klausimais, nors realios grėsmės gal šiuo metu ir nejaučiate. Jauskite saiką bei nesikiškite į kitų reikalus. Galite nusvilti.
 

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 iki rugpjūčio 23/24d.)

Kažkas siekia naudos iš jūsų, tad apsidairykite atidžiai aplinkui ir įvertinkite situaciją, prieš kaltindami. Nepakenks šiuo metų būti šiek tiek užsispyrusiam ir laikytis savo pozicijų iki galo.
 

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 iki rugsėjo 23/24d.)

Puiki diena išklausyti kitus. Stenkitės susilaikyti nuo taip dažnų skepticizmo gaidų jūsų balse ir žmonės jums papasakos naudingų dalykų. Įsiklausykite į artimo žmogaus patarimą, jis gali būti tas, kurio taip ilgai ieškojote.
 

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 iki spalio 23/24d.)

Pirmadienis gali atnešti pokyčius, kurių jūs pats neplanavote. Ši diena palanki atsikratyti seno žalingo įpročio, susimąstyti apie savo sveikatą bei pasistengti atsipalaiduoti nuo kasdienės rutinos.
 

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24d. iki lapkričio 22/23d.)

Tai puikus metas ieškoti naujo darbo ar naujos meilės, nes šiandien žmonės bus linkę matyti jus teigiamoje šviesoje. Geri rezultatai yra jums garantuojami jei įdėsite pakankamai pastangų.
 

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 iki gruodžio 22/23d.)

Jūs ne itin mėgstate savianalizę, tačiau ši diena yra palanki apmąstyti, kas jūs toks esate ir ką jums reikia gyvenime nuveikti. Pasidalinkite savo įžvalgomis su draugais, kurie gali jums pateikti netikėtų patarimų.
 

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 iki sausio 20/21d.)

Šiandien jūs būsite nešališkas teisėjas, todėl galite imtis stręsti senų giminės kivirčų ar užsisenėjusių bylų darbe. Būkite sąžiningi patys su savimi ir tai atneš puikių pasiekimų jūsų veikloje bei šeimos rate.
 

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 iki vasario 19/20d.)

Kažkas apsunkina jūsų tolimesnį vystymąsi. Kad ir kaip tai neigiamai jus veikia, stenkitės pažvelgti į praeitį ir surasti priežastis lėtinančias jūsų progresą. Nepakenks pasimokyki iš savo klaidų.
 

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 iki kovo 20/21d.)

Kolegos ir kaimynai gali galvoti, kad jūsų gyvenimas yra ne toks įdomus kaip jų, stengsis jus paniekinti ir įžeisti. Nesileiskite, kad jie įtrauktų jus į savo juodus žaidimus. Nesileiskite į paskalas, nes ateity tai gali grįžti bumerangu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius