-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2015 04 29

Gegužės mėnesio taroskopas: prognozės pagal gyvenimo kelio skaičių

„Gegužės mėnesio numerologinis skaičius yra 13 arba 4. Keturi yra stabilumo ir pastovumo simbolis, tačiau kartais stabilumas virsta stagnacija ir apribojimais. Taro kaladėje trylikta Didžiųjų Arkanų korta yra Mirtis, padedanti išlaisvinti užstrigusią energiją, užbaigti, transformuoti situacijas, atlaisvinti vietą naujiems dalykams“, – teigia tarologė Lina Balsė, kurios sudarytą gegužės mėnesio taroskopą ir pateikiame.
Mirties korta
Mirties korta / Fotolia nuotr.

Bendroji mėnesio prognozė

Šio mėnesio įvykių tikslas yra padėti mums įsivesti tvarką, paleidžiant nebereikalingus ir tik vietą užimančius bei laiką gaišinančius dalykus, ir išmokti geriau organizuoti savo laiką ir veiklą, pasiekti didesnio efektyvumo.

Taip pat skaitykite: Geresnis gyvenimas: 10 įpročių stipriai valiai ir didesniam produktyvumui

Laikykitės fengšui principo, kad mažiau yra geriau, reikia išmesti sena, kad galėtų ateiti nauja. Tokiu būdu įveskite tvarką savo buityje – išmeskite, kas nebereikalinga, ir sutvarkykite tai, kas liko. Taip pat įveskite tvarką ir sistemą savo mintyse bei planuose. Susidėliokite prioritetus ir numatykite konkretų veiksmų planą svarbiausiems tikslams įgyvendinti.

Nepamirškite ir santykių srities. Gal ir šioje sferoje laikas surūšiuoti ir nutraukti ryšius, kurie neskatina mūsų tobulėti ir neteikia laimės, o tik gaišina laiką ir „traukia žemyn“. Paleiskite tai, kas atgyveno savo naudingo tarnavimo laiką, ir žvelgdami į ateitį paklokite jai tvirtą pagrindą.

Tiems, kas bijo permainų, desperatiškai kabinasi į „mirusius“ santykius, įpročius, darbus ir situacijas, gegužės mėnuo gali atnešti ne natūralias ir sklandžias permainas, o netektis. Galbūt perskaitę šį taroskopą atsiminsite, jog išeina tik tai, kam laikas išeiti arba bent atgimti nauja forma, ir sugebėsite lengviau tai paleisti.

Laikas surūšiuoti ir nutraukti ryšius, kurie neskatina mūsų tobulėti ir neteikia laimės, o tik gaišina laiką ir „traukia žemyn“. Paleiskite tai, kas atgyveno savo naudingo tarnavimo laiką.

Pagrindinė Mirties kortos pamoka mums yra atskirti, kas dar gyvybinga, o kam laikas „mirti“ mūsų pasaulėžiūroje, įpročiuose, santykiuose bei įsipareigojimuose. Kartais nelengva suprasti, ką reikia keisti, – išorinę situaciją ar savo pačių elgesį, požiūrį bei lūkesčius.

Dideli apribojimai ir kliūtys gali būti aukštesnių jėgų siunčiami ženklai, jog bandome eiti neteisingu keliu arba einame tuo keliu, bet su klaidingu požiūriu. Na, o jei kažkas jau „mirę“, turime tai paleisti, kad gyvenimas galėtų judėti į priekį.


Prognozės pagal gyvenimo kelio skaičių

Kiekvienas mūsų, eidamas skirtingu gyvenimo keliu, turi savas pamokas. Todėl kiek tikslesnę mėnesio prognozę rasime išsiskaičiavę pirmais devintais pagal gyvenimo kelio skaičių. Kiekvienam skaičiui rasite atskirą gegužės mėnesio prognozę, kuri papildys mėnesio kortos pamoką, skirtą visiems bendrai.

Užsirašykite savo gimimo datą tokiu formatu – metai, mėnuo, diena, t. y. 1975 09 11. Dabar sudėkite visus skaitmenis: 1+9+7+5+0+9+1+1=33. Gautą dviženklį ar triženklį skaičių sudėkite vėl: 3+3=6. Ir jei reikia dar kartelį, kol gausite vienaženklį skaičių.

Suskaičiavome, kad visų, gimusių 1975 metų rugsėjo 11 dieną, žmonių gyvenimo kelio skaičius yra 6. Dabar galite skaityti savo ar artimo žmogaus gyvenimo kelio skaičiui skirtą mėnesio taroskopą.

Taip pat skaitykite: 10 tikros moters įsakymų

Gyvenimo kelio skaičius 1. Jūsų mėnesio korta – Skeptrų 5

Šio mėnesio korta vaizduoja netvarkingai besipešančius žmones, tad galima tikėtis įtampos santykiuose su aplinkiniais, ypač darbo, verslo ar akademinėje aplinkoje. Visi turės savo nuomonę ir savų tikslų, visi sieks būti išgirsti, tad stengsis kuo garsiau išsakyti savo poziciją, bet niekas nenorės klausytis ir suprasti.

Šį mėnesį gali smukti produktyvumas, nes dėl ambicijų kovos nepavyks efektyviai bendradarbiauti. Šiuo metu net patikimi kolegos ir partneriai bus jūsų varžovai ir konkurentai. Taigi jums gali tekti pakovoti už save ar kai kuriais atvejais sutarti nesutarti ir judėti toliau.

Be to, galite jausti ir vidinį konfliktą tarp skirtingų savo asmenybės aspektų ir dėl jūsų dėmesio bei laiko konkuruojančių tikslų. Kol neatsirinksite, kas jums svarbiausia, ir nesusidėliosite aiškių prioritetų, vidinis chaosas kliudys efektyviai veikti.

Gyvenimo kelio skaičius 2. Jūsų mėnesio korta – Skeptrų Karalienė

Tiek vyrai, tiek moterys gali sulaukti draugiško palaikymo iš veiklios ir šiltos moters.

Skeptrų Karalienė sako, jog būsite energingi, optimistiški ir ambicingi, ryžtingai sieksite savo užsibrėžtų tikslų, todėl galite tikėtis progreso darbe ar versle bei pasisekimo socialiniame gyvenime.

Kadangi tai ugnies elemento korta, supykdyti galite tapti trumparegiais karštakošiais, įsivėlę į ginčą ar varžybas pasakyti ar padaryti kažką, dėl ko vėliau tektų gailėtis.

Moterims ši korta rodo jų patrauklumą priešingai lyčiai ir kad turėsite dėl jūsų besivaržančių gerbėjų. Tiek vyrai, tiek moterys gali sulaukti draugiško palaikymo iš veiklios ir šiltos moters (sesers, kolegės, vadovės ar kt.), kuri moka būti atsidavusi ir ištikima draugė, tačiau geriau jos nesupykdyti.

Gyvenimo kelio skaičius 3. Jūsų mėnesio korta – Kardų 3

Kardų 3 pasakoja apie bręstančią emocinę audrą, stiprias emocijas, kurias labai svarbu pripažinti ir suprasti, o ne ignoruoti ar užslopinti. Panašu, jog kažkokioje situacijoje buvo gilių nesusipratimų, ir realybė neatitiks jūsų lūkesčių, pasijusite susierzinę, nuvilti ar net išduoti.

Vidinį skausmą būsite linkę išreikšti ne kaip liūdesį, o kaip pyktį, ir galimi konfliktai su artimais žmonėmis. Šiuo periodu į viską reaguosite labai jautriai ir asmeniškai, imsite giliai į širdį.

Skaičius 3 susijęs su augimu ir progresu, tad jei leisite sau „išjausti“ visas natūraliai kilsiančias emocijas, bet neįsikibsite į jas, tiesiog perleisite per save sąmoningai jas suvokdami, iš nemalonios patirties išmoksite vertingą pamoką ir turėsite galimybę paaugti kaip asmenybė.

Taip pat skaitykite: Geresnis gyvenimas: 10 įpročių stipriai valiai ir didesniam produktyvumui

Gyvenimo kelio skaičius 4. Jūsų mėnesio korta – Monetų 2

Monetų 2 iškrenta tuomet, kai svarbiausiu prioritetu turėtų tapti pusiausvyra. Panašu, jog patiriate sunkumų, siekdami suderinti ir išlaikyti pusiausvyrą tarp dviejų jums svarbių dalykų. Tai gali būti šeima ir karjera, darbas ir poilsis, meilė ir įsibėgėjantis nuosavas verslas ar keli verslo projektai vienu metu.

Korta sufleruoja, jog reikėtų daugiau dėmesio skirti savo pačių emociniams poreikiams ir jums svarbių santykių bei mylimo žmogaus poreikiams.

Jūs turite didžiulį potencialą per tą patį laiką nuveikti labai daug ir bent jau materialinėje sferoje aprėpti viską ir išnaudoti visas perspektyvias galimybes, nesirenkant tik vienos iš jų. Svarbiausia – neprarasti pusiausvyros. Nesijaudinkite, jei kiti šiuo periodu mažiau svarbūs gyvenimo aspektai nueis į antrą planą. Svarbiausia protingai paskirstyti savo laiką ir dėmesį, kad nebūtų apleisti pagrindiniai prioritetai. Ypač tai svarbu meilės santykiams.

Korta sufleruoja, jog reikėtų daugiau dėmesio skirti savo pačių emociniams poreikiams ir jums svarbių santykių bei mylimo žmogaus poreikiams. Raskite laiko pabūti kartu, ką nors nuveikti dviese ir darykite tai reguliariai.

Gyvenimo kelio skaičius 5. Jūsų mėnesio korta – Skeptrų 4

Kokia džiugi ir šventiška korta. Šį mėnesį nusiteikite daugiau laiko praleisti su draugais ir šeima. Jei pastaruoju metu sunkiai dirbote, skirkite laiko stabtelėti ir įvertinti tai, ką pavyko pasiekti, atšvęsti savo ar artimo žmogaus pasiekimus.

Korta vaizduoja grįžimą namo ar į pažįstamą vietą, kurioje jausitės laukiami ir vertinami, o taip pat komforto jausmą, kuomet žinai, jog esi savo vietoje. Šį mėnesį galimi tokie įvykiai, kaip trokštamų pareigų ar geresnio kabineto darbe gavimas, verslo įsteigimas ir atidarymas, kolektyvo šventė, sėkmingas sutarties pasirašymas ar partnerystės sudarymas, įkurtuvės naujuose namuose ar apsigyvenimas kartu su mylimu žmogumi, statybų ar svarbaus jų etapo užbaigimas ir kiti įvykiai, kurie leidžia įsitvirtinti gyvenime, rasti ir užimti savo vietą.

Gyvenimo kelio skaičius 6. Jūsų mėnesio korta – Taurių Riteris

Taurių Riteris žada judėjimą ir pokyčius, susijusius su jūsų emocine savijauta. Jūs patys šį mėnesį būsite nusiteikę romantiškai, jausite ryšį su savo emocine puse ir intuicija, lengviau reikšite emocijas bei būsite pasirengę nuversti kalnus dėl to, ko trokšta jūsų širdis. Kaip tik todėl galima tikėtis progreso santykiuose ir kūrybiniuose projektuose.

Šį mėnesį jums gali atsiverti galimybės įgyvendinti svajonę, galite gauti pasiūlymą, kuris jus pradžiugins. Vyrai „šešetukai“ gali būti nusiteikę itin romantiškai ir galantiškai, o moterys „šešetukės“ – sulaukti savo princo ant balto žirgo pasirodymo, net jei jo vaidmenį atliks ne naujas, o ilgus metus šalia esantis žmogus.

Gyvenimo kelio skaičius 7. Jūsų mėnesio korta – Kardų Tūzas

Šį mėnesį jums pagaliau pavyks įveikti jūsų kelyje stovėjusią kliūtį ar išspręsti ilgai kamavusią problemą.

Šį mėnesį jūsų laukia išbandymas, jums teks spręsti sudėtingą dilemą ir priimti atsakingą sprendimą, imtis iniciatyvos. Kardų Tūzas simbolizuoja naują idėją, požiūrį ar informaciją. Tai aktyvi korta, tad ji simbolizuoja galimybę veikti, o ne gauti – galimybę rasti tiesą, pasiekti teisingumo, užmegzti reikiamus kontaktus, pradėti studijas ar pasirašyti sutartį.

Šį mėnesį jums pagaliau pavyks įveikti jūsų kelyje stovėjusią kliūtį ar išspręsti ilgai kamavusią problemą, priimti teisingą sprendimą. Labiausiai tam padės objektyvumas ir disciplina, gebėjimas pažvelgti į situaciją kitu kampu, pamatyti ją šviežiomis akimis.

Taip pat skaitykite: Psichoterapeutas Eugenijus Laurinaitis: „Stiprieji mano, kad viską gali išspręsti patys. Tai netiesa“

Gyvenimo kelio skaičius 8. Jūsų mėnesio korta – Taurių 4

Taurių 4 pasakoja apie periodą, kuomet jausite nepasitenkinimą. Galbūt norėjote kažko daugiau iš gyvenimo ar apskritai kitokio gyvenimo. Nepasitenkinimas, apatija ir užsisklendimas nuo aplinkinių ves į naujų galimybių ir pasiūlymų atmetimą, nutolimą santykiuose.

Svajonės ir norai, kad viskas būtų kitaip nei yra, vers jaustis nelaimingu, o susitelkimas į pozityvius savo realybės aspektus ir gerus dalykus gyvenime leistų jaustis laimingesniu. Pasistenkite būti objektyvesni ir pripažinti, jog kai kur jūsų lūkesčiai tiesiog nerealistiški – ypač jų reikia saugotis santykiuose.

Korta pataria nukreipti žvilgsnį vidun, įsigilinti į save, apmąstyti savo priimtus sprendimus, atvedusius į turimą rezultatą, ir savo paskirtį bei tikslą, kad suprastumėte, kokie turėtų būti kiti žingsniai.

Gyvenimo kelio skaičius 9. Jūsų mėnesio korta – Kardų Karalius

Kardų Karalius simbolizuoja inteligentišką, labai racionalų, taisyklėmis besivadovaujantį žmogų, galbūt politiką, valdininką, vadovą ar gerą kokios nors srities ekspertą, su kuriuo turėsite reikalų. Turėsite galimybę pademonstruoti savo kompetenciją ir nusimanymą kažkokioje srityje, realizuoti savo ambicijas.

Gali tekti imtis atsakomybės ar užimti atsakingas pareigas, užtikrinti, jog bus laikomasi taisyklių, ir savo elgesiu rodyti teisingumo, moralės ir etikos pavyzdį. Situacija šiuo periodu reikalauja atidėti į šalį emocijas, pažvelgti į viską labai objektyviai ir racionaliai, priimti logišką, apskaičiuotą ir teisingą sprendimą, net jei jis ne visiems patiks ar atrodys beširdiškas.

Labai svarbu žiūrėti į problemos esmę ir į ilgalaikę perspektyvą, o ne nuotaikas ir jausmus, numatyti tikslus ir kurti konkrečius planus tiems tikslams įgyvendinti.


Šaltinis – taroskopai.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius