Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 01 01

Didysis 2013-ųjų horoskopas kiekvienam ženklui

Prasidedant naujiems metams, tikriausiai kiekvienam būtų smalsu sužinoti, kas laukia šiemet. Ar metai bus geri, įdomūs, dramatiški, o gal nuobodūs... Jūsų ateities nenuspėsime, tegalime pasiūlyti astrologinę prognozę, ką šiems metams pranašauja žvaigždės.
2013 metai
2013 metai / Fotolia nuotr.
Fotolia nuotr./Avinas (nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)
Fotolia nuotr./Avinas (nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Avinas

2013 metais Avinai nuolat prisimins praėjusių metų įvykius: gijos, jungiančios praeitį ir dabartį, bus labai tvirtos, ir tik šio ženklo atstovų atkaklumo dėka jas pavyks nutraukti. Gyvatės metais Avinai pakeis savo požiūrį į aplinkinius, o šie, savo ruožtu, ims kitaip vertinti po šiuo ženklu gimusiuosius. Beje, kai kurie Avinai savo charakteryje atras naujų bruožų arba sužinos turintys talentą, apie kurį anksčiau nė nenutuokė.

Juodosios Gyvatės metais Avinams teks kai ką įrodyti sau ir kitiems, atlikti daug jėgų kainuosiančius žygdarbius (beje, atlikti taip, kad šie neliktų nepastebėti).

2013-ųjų horoskopas įspėja Avinus, kad dėl stresų ir per didelio emocinio, psichologinio krūvio gali rimtai sau pakenkti, paūmėti lėtinės ligos. Todėl žvaigždės po šiuo ženklu gimusiesiems pataria „apsiginkluoti“ naudingais sveikos gyvensenos įpročiais: Juodosios Gyvatės metais jie jiems ypač pagelbės.

Ką žada meilės horoskopas? Avinams bus suteikta galimybė pradėti naujus santykius arba pakeisti jau esamus (nors tai nebus lengvas darbas). Iš jų bus reikalaujama pajusti akimirką, priimti tinkamus sprendimus būtent tada, kai jie išties bus reikalingi. Šiuo atveju Avinams labai pagelbės nuojauta. Būtent ja, o ne pašalinių asmenų patarimais šio ženklo atstovai turėtų pasikliauti.

Juodosios Gyvatės metais Avinams teks nusiteikti ir nemalonioms staigmenoms. Gyvatė išmokys (arba privers) juos nuolankumo, rasti kompromisų, išgirsti ir įsiklausyti į antrąją pusę. Šio ženklo atstovams itin artimą gyvenimo nuostatą „Viskas bus taip, kaip aš noriu“ kuriam laikui teks pamiršti. Tačiau jei atsiras tokių Avinų, kurie ir toliau taip elgsis, jie rizikuos santykiais, kuriuos taip brangina.

 

Fotolia nuotr./Jautis (nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)
Fotolia nuotr./Jautis (nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Jautis

Juodosios Gyvatės metais į Jaučius nuolat bus kreipiamasi pagalbos ir patarimo. Visus Gyvatės metus Jaučiams reikėtų neįsivelti  į sumaištį, būti ypač atsargiems tariant kiekvieną žodį ar atliekant bet kokį veiksmą. Tvarka visur – tai šio ženklo atstovų raktas į laimę ir vienas iš būdų įveikti išbandymus, kurių 2013-aisiais Jaučiams nebus pagailėta.

Juodosios Gyvatės metai – jėgų suvienijimo, vaisingo bendro darbo laikotarpis. Tik veikdami išvien su sąjungininkais Jaučiai galės pasiekti užsibrėžtų tikslų. Vis dėlto nederėtų pamiršti, kad Gyvatė – vienatvės mėgėja, o būtent tuo galima paaiškinti tam tikrus skirtumus tarp žmonių, kurie tarpusavyje dalijasi interesais. Gimusieji po šiuo ženklu privalės aplinkiniams tapti išminties, santūrumo ir nuolaidumo pavyzdžiu.

Gyvatės metai daugeliui zodiako ženklų bus susiję su dvasiniu augimu, savęs tobulinimu, tačiau Jaučiai šiuo atveju turėtų suklusti: tikimybė, kad jie „peraugs“ sutuoktinį ar artimą žmogų, labai didelė. 2013-aisiais Jaučių meilės santykiai pasikeis. Tai gali pasireikšti partnerių atsiribojimu vienas nuo kito, paslapčių atsiradimu arba slaptų ryšių užmezgimu.

2013 metais Jaučiai vyrai taps drąsesni ir stačia galva ners į naujus santykius nė nesusimąstydami, kokios pasekmės bus taip atsainiai elgiantis. Tikėtinos skubotos santuokos ir greitos skyrybos. Stebint iš šalies atrodys, kad šio ženklo vyrai galvoja tik apie save, ignoruoja artimųjų norus. Iš tiesų viskas bus kitaip – tiesiog jiems ne iš karto pavyks teisingai įvertinti susidariusią situaciją.

O šio ženklo moterys stengsis būti apdairios ir atsargios, bet joms tai nelabai pavyks. Emocijos ims viršų. 2013-aisiais gimusios po šiuo ženklu moterys gali užmegzti romaną su neiniciatyviu vyru. Joms bus taip malonu apgaubti jį dėmesiu, kad visa tai gali baigtis... santuoka, deja, vargu ar labai vykusia.

 

Fotolia nuotr./Dvyniai (nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)
Fotolia nuotr./Dvyniai (nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Dvyniai

2013-ieji bus pusiausvyros, ieškojimų metai. Nors Dvyniai nebijo „amerikietiškų kalnelių“ ir netgi jaučia malonumą jais skriedami, jų gyvenime nestigs pakilimų ir nuopuolių, stiprių pojūčių ir nepaprastų nuotykių. Po šiuo ženklu gimę žmonės sieks pusiausvyros, harmonijos ir pagaliau ras ją ramioje gyvenimo tėkmėje. Įdomiausia, kad tai bus viena iš priežasčių, kodėl pakis šio ženklo atstovų santykiai su aplinkiniais. Ilgą laiką iš jų buvo tikimasi ryškių, netikėtų sprendimų, ekstravagantiškų poelgių, o štai 2013 metais Dvyniai taps ramesni, atsargesni ir apdairesni. Beje, kadangi norinčiųjų sužinoti, kas gimusiuosius po šiuo ženklu paskatino taip pasikeisti, nestigs, Dvyniai dažnai bus kamantinėjami, įtarinėjami, bus mėginama aiškintis per pokalbius „iš širdies“.

Juodosios Gyvatės metai Dvyniams bus susiję su informacijos, kuri ilgą laiką buvo slepiama, gavimu. Dauguma šio ženklo žmonių sąmoningai arba nesąmoningai neslėps nusivylimo, gal netgi taps skandalų ar įvykių, prikaustysiančių visuomenės dėmesį, kaltininkais.

2013-aisiais Dvynių gyvenime atsiras naujų globalių gyvenimo siekių, įvyks prioritetų kaita. Būtent šiais metais iš esmės pasikeis šio ženklo atstovų gyvenimas.

Dvyniai – ne iš tų žmonių, kurie skundžiasi dėmesio stoka arba rimtai kenčia nuo vienatvės. 2013-aisiais jie mėgausis bendravimu su maloniais žmonėmis. Kadangi Gyvatė bus dosni pasimatymų, kiekvienas iš jų galės būti kokios nors romantiškos istorijos pradžia. Tačiau Dvyniai neskubės atverti širdies ir dažniausiai išliks šalti net tuomet, kai girdės karščiausius prisipažinimus. Žvaigždės kužda, kad beveik visi 2013-aisiais šio ženklo žmonių užmegzti santykiai bus pagrįsti išskaičiavimu.

Porų santykiuose nestigs įtampos. Dvyniai neretai bus žiaurūs tiems, kuriuos mylės, garsiai kalbės apie tai, ką anksčiau arba nutylėdavo, arba subtiliai užsimindavo.

 

Fotolia nuotr./Vėžys (nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)
Fotolia nuotr./Vėžys (nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Vėžys

Gimusiems po šiuo ženklu 2013-ųjų horoskopas palankus. Pasak žvaigždžių, Vėžiai galės pailsėti ir atgauti prarastas jėgas, nestigs priežasčių džiūgauti.

2013 metais sutvirtės Vėžių santykiai su partneriais, padidės abipusis pasitikėjimas ir pagarba. Gyvatė šio ženklo atstovams padės įvesti tvarką jų sielose, pakreipti gyvenimą ta linkme, kuri jau seniai traukė. Be to, paaiškės, ko verta siekti, o be ko galima apsieiti. 2013-aisiais dauguma Vėžių gaus valdžią, kurios jiems taip trūko, kad galėtų įgyvendinti savo sumanymus.

Nemažai jėgų po šiuo ženklų gimusieji turės paaukoti kovodami su slaptais priešais. Išsiaiškinti juos nebus paprasta, o įveikti Vėžiai galės tik įdėję milžiniškų pastangų. Beje, dėl to galimas net persikraustymas, darbo vietos ar veiklos pakeitimas.

2013 metais Vėžių nuojauta bus tiesiog stulbinama. Tad jei įsiklausys į ją – ras būdą ne tik apeiti visus povandeninius akmenis, bet ir pakilti į aukštesnį socialinį sluoksnį.

Gyvatės metai šio ženklo atstovams – tai apsikeitimo emocijomis metai. Taigi pirmoje jų santykių vietoje atsidurs atvirumas. Žvaigždės jiems pataria neslėpti jausmų nei nuo savęs, nei nuo aplinkinių.

O kas žadama vienišiems Vėžiams? Gyvatė suteiks galimybę užmegzti naujus santykius tik tuo atveju, jei senieji iš tikrųjų bus nutrūkę. Vėžiams vertėtų paskubėti nutraukti visus saitus su praeitimi, kad dabartis prieš juos atsivertų visu grožiu.

 

Fotolia nuotr./Liūtas (nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)
Fotolia nuotr./Liūtas (nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Liūtas

Artėja nelengvas periodas, kurio metu Liūtai privalės elgtis atsakingai ir apgalvotai, vengti rizikos. 2013 metai bus geri tik tuo atveju, jei šio ženklo atstovai elgsis nepriekaištingai. Juodosios Gyvatės metais Liūtai negalės atsipalaiduoti: nuolat teks elgtis taip, lyg būtų dėmesio centre.

Daugeliui Liūtų 2013-iejo bus susiję su stambiais pirkiniais arba investicijomis į verslą. Žvaigždės suteiks galimybę padidinti pajamas ir turtą. Patariama elgtis be galo atsargiai su tuo, kas turi nors kokią vertę, mat dėl nepamatuotos rizikos šio ženklo atstovai gali turėti didelių nuostolių.

Jei Liūtai siekia materialios gerovės, rekomenduojama daugiau dėmesio skirti toms verslo sritims, kurios susijusios su menu (pvz., parodų ir koncertų organizavimu).

2013-aisiais šio ženklo atstovams meilė nesišypsos plačia šypsena. Romantiškuose santykiuose nestigs siurprizų, kurie, deja, ne visada bus malonūs. Gyvatės metais Liūtams reikės pagaliau suvokti, kad antroji jų pusė – žmogus, turintis stipriąją ir silpnąją puses, kuriam kartais būtina nusileisti, palaikyti jį ir  suprasti. Šio ženklo atstovams derėtų atminti, kad ne tik jie, bet ir partneris deda pastangų, jog jų santykiai būtų harmoningi. Todėl jie turėtų būti dėkingi ir neslėpti to – juk žaisti „į vienus vartus“ niekam nepatinka.

Jei Liūtas moteris ar Liūtas vyras vis dar tebeieško mylimo žmogaus, 2013-ųjų meilės horoskopas jiems pataria ne tik rodyti iniciatyvą, bet ir leisti tai daryti aplinkiniams. Kartais šio ženklo atstovų būna „per daug“, tad nenuostabu, kad juos supantys žmonės retkarčiais pavargsta nuo jų. Gyvatė turėtų išmokyti Liūtus laiku pasitraukti šešėlin ir atidžiai stebėti kitus – taip jie įžvelgs daug svarbių ir naudingų dalykų.

 

Fotolia nuotr./Mergelė (nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)
Fotolia nuotr./Mergelė (nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Mergelė

2013-aisiais Mergelės grįš prie milžiniškų sumanymų, kurie buvo sugalvoti, bet neįgyvendinti 2012 metais. Jei šio ženklo atstovams anksčiau niekas nepavykdavo, didelė tikimybė, jog dabar jiems nusišypsos sėkmė, jei bus atkaklūs ir kantrūs. Kadangi Juodosios Gyvatės metais Mergelės trokš permainų, žvaigždės tai pataria pradėti pamažu, mat kardinalūs ir žaibiški pokyčiai tik pakenks. 2013 metais po šiuo ženklu gimusiesiems gali išsipildyti slapčiausios svajonės. Pirmas žingsnis joms pasiekti būtų požiūrio pakeitimas į gyvenimą ir santykius su aplinkiniais.

Gyvatės metais Mergelės skirs daug jėgų ir laiko rūpinimuisi artimaisiais ir šeimos nariais. Beje, tam joms nereikės savęs aukoti. Po šiuo ženklu gimusiesiems ypač svarbus atsakomybės jausmas, per kurį asmeniniai jų siekiai ir poreikiai dažnai nustumiami į antrą planą.

Juodosios Gyvatės metais šio ženklo atstovai mėgausis atliktų gerų darbų vaisiais. Žmonės, kuriuos kadaise jie palaikė sunkiais gyvenimo momentais, bus pasiruošę nuspalvinti Mergelių gyvenimą šviesiomis spalvomis. Keisčiausia, kad jų kišimasis į asmeninius Mergelių reikalus atneš daug naudos ir gėrio. Ypač bus naudingi draugų ir šeimos narių patarimai. Todėl sunkiomis akimirkomis po šiuo ženklu gimę žmonės neturėtų drovėtis kreiptis pagalbos: jie bus nuraminti,  jiems padės geriau suprasti antrąją pusę.

Gyvatės metais įsiviešpataus harmonija asmeniniuose Mergelių santykiuose. Partnerystė bus grindžiama pagarba vienas kitam.

Jei šio ženklo atstovai vis dar vieniši, 2013-aisiais Gyvatė padės jiems rasti artimą žmogų, bet prieš tai privers pamąstyti apie praeitį, kai ką pakeisti savo elgesyje, atsisakyti kai kurių ydų. Šios metamorfozės teigiamai paveiks Mergelių požiūrį į gyvenimą, žmones, paskatins tapti komunikabilesniais.

 

Fotolia nuotr./Svarstyklės (nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)
Fotolia nuotr./Svarstyklės (nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Svarstyklės

Kad Svarstyklės suprastų, ką žada 2013 metų horoskopas, šio ženklo atstovams vertėtų atsigręžti atgal. Ar artimiausius mėnesius jų  neužvaldydavo jausmas, kad jos ruošiasi kažkam milžiniškam ir ypatingam? Jeigu taip, tuomet būtent Gyvatė Svarstyklėms padės pradėti naują didžių pokyčių etapą. O jei tokio jausmo nebus pajutusios, vadinasi, gimusieji po šiuo ženklu priklauso tai žmonių grupei, kurie laukia ne greitų ir kardinalių, bet pamažu vykstančių, iš pradžių nepastebimų gyvenimo permainų. Bet kokiu atveju 2013-ieji Svarstyklėms bus įdomūs metai – tiesiog joms tereikia būti išmintingoms ir kantrioms, kad gyvenime įvyktų kažkas labai gero ir gražaus.

2013-ieji Svarstyklėms bus susiję su grįžimu į praeitį, pakartojimu įvykių, kurie jau anksčiau buvo nutikę. Tai bus senų skolų (ne tik materialių) grąžinimo ir klaidų taisymo metas.

Juodosios Gyvatės metai Svarstyklėms atmintin įstrigs dėl naujų pažinčių. Po šiuo ženklu gimusieji lengvai suartėja su žmonėmis, mėgaujasi romantiškais santykiais. Tačiau derėtų atminti, kad jeigu jie nori, jog įvyktų kažkas ypatinga, privalo būti iniciatyvios. Ryžtas, veiklumas, atkaklumas Svarstyklėms padės išspręsti asmenines problemas pačiu efektingiausiu būdu. Meilės srityje šio ženklo atstovai imsis lyderio vaidmens.

Antrosios pusės dar neradusios Svarstyklės gali sutikti „teisingą“ žmogų. Žinoma, kils grėsmė, jei jis ne iš karto bus atpažintas – lemtingiausiu momentu nuojauta gali nieko nepakuždėti. Šio ženklo atstovai tam, kuris nepatiko per pirmąjį pasimatymą, turėtų suteikti antrą progą.

 

Fotolia nuotr./Skorpionas (nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)
Fotolia nuotr./Skorpionas (nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Skorpionas

2013-ieji įspės Skorpionus apie netrukus prasidėsiančio emocijų persunkto periodo pradžią. Šio ženklo atstovai ir taip negali skųstis potyrių stoka. Ramybė – ne šio zodiako ženklo stichija. Gyvatės metais ne Skorpionai ieškos nuotykių, o nuotykiai ieškos Skorpionų. Pavyzdžiui, nors jie ir nesieks karjeros aukštumų, sulauks tokio pasiūlymo, kurio nebus galima atsisakyti – su tuo bus susiję nemažai jaudulio, nervų ir baimės. Kadangi Gyvatė – 2013 metų simbolis, po šiuo ženklu gimusiems žmonėms teks daug ko išmokti ir praktine, ir filosofine prasme.

Kokie Skorpionams bus Juodosios Gyvatės metai, daug kas priklausys nuo jų pačių. Sėkmei pasiekti reikės eksperimentuoti, išmėginti kažką naujo. Atsargumas šio ženklo atstovams nepakištų kojos, o štai bereikalingas konservatizmas ir aklas sekimas tradicijomis būtų tiesus kelias į aklavietę. Skorpionams teks rizikuoti, kelti ultimatumus. Laimė, jie turės pakankamai jėgų ir atkaklumo.

Net išmintinga ir šaltakraujė Gyvatė neprivers Skorpionų liautis būti romantiškiems ir aistringiems. Jų laukia stiprūs ir gilūs jausmai. Tam žmogui, kurį myli šio ženklo atstovai, jie bus pasiruošę padovanoti visą pasaulį, nors kartais derėtų susimąstyti, ar tai būtina. Skorpionai santykiams atiduos visą save, o gaus gerokai mažiau. Gyvatės metais šio ženklo atstovams reikėtų pasisaugoti pagundų: jei jie praras artimųjų pasitikėjimą, tikrai nebebus taip, kaip anksčiau. Skorpionai neturėtų tuščiai dalyti pažadų – būtent per juos 2013-aisiais jie gali turėti rimtų problemų.

Vienišiems šio  ženklo atstovams nauji santykiai nebus lengvi. Greičiausiai tam įtakos turės praeityje padarytos jų klaidos.

 

Fotolia nuotr./Šaulys (nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)
Fotolia nuotr./Šaulys (nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šaulys

2013-aisiais Šauliai taps atsargesni ir ramesni, o sprendimus priims tik viską gerai pasvėrę. Šio ženklo atstovams būdingas emocionalumas,  impulsyvumas, ugningas būdas niekur neišnyks, tačiau jie nebus tokie pastebimi ir išryškės tik tais atvejais, kai Šauliai jausis saugūs.

Juodosios Gyvatės metai Šauliams bus ryškūs ir įsimintini, dažniausiai prisimenami kaip kvapą gniaužiantis žaidimas, kurio baigtį sunkiai seksis nuspėti. Azartas šio ženklo žmones ves į priekį, būtent dėl jo jie ne sykį taps ypatingų įvykių dalyviais. Šauliuose ypač išryškės lyderio bruožai. Paskui save jie ves pulką žmonių, kurie gyvenime nebus aktyvūs.

Beje, 2013 metais gali smarkiai pasikeisti šio ženklo atstovų pasaulėžiūra. Jie atsisakys senų moralinių ir religinių nuostatų ir įgis naujų. Ne visiems šis pokytis bus beskausmis.

2013-ųjų meilės horoskopas žada, kad seni draugiški santykiai gali virsti romantiškais. Kai kuriais atvejais tai bus susiję tuo, kad Šauliai pagaliau sugebės įveikti nematomą, jų pačių susikurtą barjerą, kitais atvejais – bus paskatinti išorinių aplinkybių. Ar ši metamorfozė į gera? Taip, jei jie neketins priešintis savo impulsyvumui ir nesistengs išsaugoti to, kas buvo, paaukoti dėl to kažką nauja.

2013 metais pakis jau susiporavusių žmonių santykių akcentai. Pavyzdžiui, tai, kas anksčiau būdavo svarbu (dėl to įsižiebdavo konfliktai), nebebus aktualūs, o smulkmenos, kurių anksčiau niekas iš partnerių nepastebėdavo, atliks lemtingą vaidmenį. Gera žinia – Šauliai, prieš ką nors sakydami ar darydami, pirmiausia pagalvos ir taip išvengs nemalonumų.

Gyvatės metais vienišiems Šauliams nušvis galimybė patirti stiprių jausmų arba užmegzti daug žadančius santykius. Ar jie bus lengvi? Greičiausiai ne, nors šio ženklo atstovai iš šių santykių daug ko pasimokys ir, turbūt, radikaliai pakeis savo gyvenimą.

 

Fotolia nuotr./Ožiaragis (nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)
Fotolia nuotr./Ožiaragis (nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Ožiaragis

2013-aisiais Ožiaragiai bus apdovanoti dosniai už visa ankščiau padaryta gera. Be to, bus kompensuotos praeityje buvusios netektys, ištaisytos padarytos klaidos (ne tik jų, bet ir svetimų). 2013-ųjų įvykiai šio ženklo atstovams įkvėps pasitikėjimo savimi, parodys, kad jie eina teisingu pasirinktu keliu. Juodosios Gyvatės metais ambicingiausi Ožiaragiai laimės svarbias kovas ir privers kitus kalbėti apie juos. Tačiau... Kadangi iš jų labai daug tikimasi, kartais jiems teks nertis iš kailio, kad pateisintų kitų žmonių lūkesčius.

2013-ieji Ožiaragiams bus susiję su savigarba susietų sumanymų įgyvendinimu, gali tapti turtingi ir žymūs, bet neturėtų tikėtis, kad kelias išvardytų dalykų link bus labai lengvas. Šio ženklo atstovai privalės rinktis iš dviejų dalykų – materialinės gerovės ir dvasinės ramybės.

2013 metais Ožiaragių mintys kaip niekada greitai įgaus materialų pavidalą. Būtent dėl to įvykių eiga dažniausiai priklausys nuo jų nuotaikos. Jei šio ženklo atstovai norės kažką pakeisti juos supančioje aplinkoje, pirmiausia privalės pradėti nuo savęs.

2013-aisiais Ožiaragiai turėtų išmokti nebeslėpti jausmų, būti atviresni, nes tik tada jų santykiai su artimais žmonėmis išliks gilūs ir harmoningi. Nors pagal Rytų horoskopą Gyvatė simbolizuoja šaltakraujiškumą, asmeniniuose santykiuose kur kas svarbiau kita jos savybė – išmintis.  Ne visada racionalus protas padės rasti atsakymus į iškilusius klausimus, o štai nuojauta niekada jų nenuvils. Bet tam, kad Ožiaragiai sugebėtų atskirti tikruosius intuicijos pakuždėjimus nuo jų pačių susikurtų iliuzijų, reikės išties būti labai išmintingiems.

Juodosios Gyvatės metais šio ženklo atstovai turėtų susimąstyti, ar ne per daug jie aukojasi, kad išsaugotų santykius, ir pasistengti pakeisti savo elgesį.
Kalbant apie meilę, vienišiems Ožiaragiams reikėtų būti sumanesniems, išrankesniems. Jie taip trokšta stiprių jausmų, pojūčių, kad toli gražu ne visada išsirenka tinkamą jų objektą. Jei bus skubama, tokie santykiai tik gaišins Ožiaragių laiką. O blogiausia, kad nieko iš jų nepasimokys.

 

Fotolia nuotr./Vandenis (nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)
Fotolia nuotr./Vandenis (nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Vandenis

2013 metais šio ženklo atstovus bus galima apibūdinti dviem žodžiais – „laimės kūdikiai“. Juos lydės sėkmė, lengva ranka skins pergales, pasieks tikslą per daug nevargdami. Aišku, kartais Vandeniams nepavyks suvaldyti situacijos, tačiau vis tiek viskas kryps ta linkme, kuria reikės. Jiems pakaks tik minimaliai įdėti pastangų, kad rezultatas būtų nuostabus. Aišku, 2013-ieji Vandeniams nebus be niūrių debesėlių, t. y. kartais šio ženklo atstovai bus keliami į dangų, kartais jiems teks pajusti pralaimėjimo kartėlį.

2013 metais Vandeniams plačiai šypsosis finansinė sėkmė. Beje, jis juos aplankys tik vieno itin stiprius jausmus jiems jaučiančio žmogaus dėka. Daug sumanymų taps realūs dėl naudingų pažinčių, ryšių, kuriuos šio ženklo atstovai spėjo užmegzti dar 2012 metais. Tačiau Vandeniai neturėtų būti visiškai priklausomi nuo aplinkinių: anksčiau ar vėliau išmuš valanda, kai teks pasikliauti tik savo jėgomis.

Kalbant apie meilę, 2013-ieji – metai ne iš ramiųjų. Nemažai jų sielojimųsi bus ne kokių nors konkrečių įvykių pasekmė, o jų pačių apmąstymų vaisius. Kitaip tariant, šio ženklo atstovai patys pri,,galvos aibę problemų sau ir antrajai pusei, kartais tai pasunkindami, tai palengvindami gyvenimą. Su Vandeniais nėra lengva, bet jų mylimiesiems net ir tai patinka: bus tenkinamos visos jų užgaidos, pataikaujama, stengiamasi kuo greičiau išpildyti kiekvieną jų norą. Patarimas Vandeniams: nepiktnaudžiaukite jus mylinčio žmogaus gerumu, ne tik priimkite dovanas (ir materialias, ir dvasines), bet ir patys jas dalykite.

Juodosios Gyvatės metais vienišiems Vandeniams viskas pasikeis. Išsipildys jų slapta svajonė, bet realybėje ji nebus tokia nuostabi kaip tikėtasi. 2013-iaisiais užsimezgę santykiai nebus lengvi, mat juos veiks praėjusių metų klaidos. Tik nuo šio ženklo atstovų priklausys, ar baigsis po Gyvatės ženklu prasidėjęs romanas, ar jis tęsis dar daug dešimtmečių.

 

Fotolia nuotr./Žuvys (nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)
Fotolia nuotr./Žuvys (nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Žuvis

2013-ieji nudžiugins tuos šio ženklo  atstovus, kurie manė, kad 2012-ieji jiems nebuvo itin sėkmingi. Daug kas pasikeis į gera, atsivers aibė naujų galimybių, pasitaikys proga pajudėti pirmyn ir pagaliau įgyvendinti tai, ko taip atkakliai ir ilgai siekėte. Juodosios Gyvatės metai Žuvims bus malonūs ir stabilūs. Joms pavyks išvengti rimtų sukrėtimų ir neaukoti to, kas be galo svarbu.

Žuvis labiausiai gąsdins perspektyva likti vieniems su savo problemomis, patekti į situaciją, kai teks pasikliauti tik savimi. Būtent dėl to 2013-aisiais dauguma šio ženklo atstovų panirs į religiją arba filosofiją. Tačiau pagalbos ir paramos jie gali sulaukti iš kur kas arčiau – greta jūsų bus žmonių, į kuriuos bet kuriuo momentu galėsite kreiptis pagalbos.

2013 metais dauguma zodiako ženklų susidurs su rimtais sunkumais. Juodosios Gyvatės metais nemažai porų galės įsitikinti, ar iš tiesų jų santykiai yra tvirti. Žuvims dėl meilės ateinančiais metais teks nemažai pasistengti, kad išsaugotų dvasinį ryšį su tais, kurie jiems be galo brangūs. Ypač stipri Žuvų nuojauta padės išvengti sukrėtimų ir rasti kompromisų. Meilė jiems bus kažkas lengvo, švelnaus, mielo ir teikiančio džiaugsmą. Šio ženklo atstovams reikės šiuo jausmu tik mėgautis, o ne kurti, puoselėti jį. Gera žinia vienišoms Žuvims: 2013-aisiais jie užmegs naujus santykius, kurie bus kupini harmonijos jau nuo pat pradžių, dėl nieko nereikės jaudintis.

 

Taip pat skaitykite:

Numerologinė prognozė 2013 metams

Tarologas L. Malinauskas – apie 2013 metų virsmą

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius