Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 06 17

Horoskopas antradieniui – birželio 18 d.

Sužinokite, kokią dieną jums prognozuoja žvaigždės.
Horoskopo ženklai
Horoskopo ženklai / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Jautriai reaguosite į kiekvieną jūsų partnerių pastabą. Kai jie norės jus paguosti – įsižeisite, o kai norės pagirti – manysite, kad kažko iš jūsų tikisi. Paprastesnis požiūris į prieštaringus jausmus leis pamatyti daugiau. Pavyzdžiui, galite suprasti, kad jūsų santykiuose yra ne tik juoda ir balta, bet ir daugybė kitų spalvų ir atspalvių.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Daugybė pretenzijų, kurias kelsite sau ir kitiems, trukdys užmegzti tvirtus ryšius su svarbiais žmonėmis. Dėl tos ar dėl kitos priežasties bus sunku vykdyti darbo užduotis, o dėl polinkio smaguriauti vakarop jausitės apsunkę. Nepamirškite, kad šiuo metu ore sklando galimybės, o visos problemos prasideda jūsų galvoje. 

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Diena pasirodys patogi tiems, kurie gali ir nori nevaržomai tinginiauti, užuot patys aktyviai ieškoję galimybių. Tikėsitės, kad gausite ką nors skanaus ir malonaus ant auksinio padėklo, o sulaukę suprasite, jog įvyko nepataisoma klaida – ketinote ragauti kitokio skonio patiekalą. Besivaikydami pigių malonumų, nepražiopsokite ko nors tikrai verto dėmesio.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Manysite, kad esate verti visko, kas geriausia. O visi kiti, tarp jų ir jūsų šeimos nariai, privalo tai suprasti ir viską padaryti, kad būtumėte sotūs ir laimingi. Jei patys tingėsite pajudinti net mažąjį pirštelį dėl savo laimės, nesitikėkite, kad kas nors varginsis jus pradžiuginti. Ženkite patys pirmąjį žingsnį, o po to viskas bus paprasta kaip du kart du.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Kažkas iš artimų žmonių nesupras jūsų taip, kaip jums norėtųsi. Visa kita jums bus visiškai nesvarbu. Jei nerasite paguodos tarp artimiausiųjų, ieškosite užtarimo kolektyve ar tarp draugų. Nedidelės intrigos gali tapti dar didesniu galvos skausmu. Neįsipainiokite į nemalonius žaidimus. Raskite žmonių, su kuriais jums iš tiesų gera, ir pamirškite nuoskaudas.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Turėsite daug, bet norėsite turėti dar daugiau. Tai skatins jus be saiko vartoti viską, kas papuola jūsų akiratin: pirkti, valgyti, gerti ar dar tik jums vieniems žinomais būdais siekti to, kas neva jums priklauso. Pasitelkite visagalį kompromisą ir saiką, kurie meistriškai užpildys tuštumą. O jūsų sugebėjimas bendrauti leis geriau įsitvirtinti darbe ir iš to uždirbti.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Didžiąją dienos dalį jūsų reakcijos į aplinkinių žodžius ir veiksmus jus žeis. Norėsite daugiau dėmesio ir supratimo iš kolegų, vadovų ar kitų jums reikalingų žmonių, bet jie apdovanos jus šaltu abejingumu. Iš tiesų visko yra tiek, kiek reikia. Pasidžiaugę mažais laimėjimais, vėliau suprasite, kad gavote iš tiesų labai daug.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Pusę dienos jausitės taip, lyg jus visi pamiršo ir paliko likimo valiai. Galite nuspręsti ieškoti supratimo, atidumo, jausmų ir kitų širdį glostančių dalykų kažkur toli, bet turbūt nerasite. Meilės alkis bus didesnis už galimybes jį patenkinti. Ryžęsi tai kompensuoti maistu ar gėrimais – nusivilsite. Išeitis – tapti reikalingais tiems, kurių palankumo siekiate.   

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Jums atrodo, kad kažkas tyčia negailestingai griauna jūsų planus ir svajones? Turbūt suklydote, nes norite viską gauti lengviau. Esate linkę perdozuoti savo pageidavimus ir matyti tirštesnius debesis, nei jie yra iš tiesų. Pro juos tikrai pamatysite saulę, jei labiau vertinsite draugystę ir aplinkinių norą padėti jums įgyvendinti jūsų sumanymus.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Darbas neisis sklandžiai, jei dalį dienos galvosite, kad antroji pusė nepalaiko jūsų. Tačiau pakeisti minčių eigą bus nelengva: harmoningų santykių siekis trumpam nustums į antrąjį planą profesinius jūsų planus. Čia jums teks pasistengti, nes sklandžių rezultatų niekas nežada. Galite tapti lankstesniais – pabandykite.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Tikėsitės kiek daugiau nei galėsite gauti, o negavę ieškosite paguodos kur nors toli, tiksliau – ten kur viskas, jūsų manymu, yra šviesiau ir gražiau. Tai tik bandymas pabėgti nuo to, kas vyksta čia ir dabar. Džiaukitės bendravimu, kuris dabar teikia tikrąją prasmę ir pasitenkinimą, laikinai pamiršę apie prieštaravimus jausmų srityje.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Per daug galvosite apie tuos, kurie šalia. Manysite, kad būdami vieni esate nieko verti. Kad taip nenutiktų, pasirinksite vieną iš kelių: jiems įtikti arba laukti jų besąlygiško dėmesio. Bet kuriuo atveju stipriai persistengsite, o tai nuves jus neteisinga kryptimi. Rinkitės ramų buvimą ten, kur esate ir gebėjimą rasti kompromisą bet kurioje situacijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius