Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 03 11

Horoskopas antradieniui – kovo 12 d.

Susipažinkite su šios dienos astrologinėmis prognozėmis.
Horoskopo ženklai
Horoskopo ženklai / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Jums nesvetima kovotojo dvasia, bet dabar, kai Marsas įeina į jūsų ženklą, ji įgauna naują pagreitį. Be to, visi pagaliau pamatys, kokie ryžtingi, energingi ir karingi esate. Jokios kliūtys ir jokie konkurentai jums nebus baisūs. Tačiau ar nepersistengsite demonstruodami savo galias, jėgą, sumanumą ir gebėjimus? Kita vertus, kada visa tai parodyti pasauliui, jei ne dabar?

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Jūsų veikla bus paslėpta po paslapties skraiste, kol Marsas balandžio 20-ąją pereis į jūsų ženklą. Taigi turite pakankamai laiko sukaupti jėgų, įveikti savo vidinius priešus ir padėti tiems, kurie prašo jūsų pagalbos. Nepasidavę pykčiui ir nepageidaujamoms emocijoms, sutelksite save ateities mūšiams, užuot  tuščiai švaistę energiją.  

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Marsas šešias savaites keliaus Avino ženklu ir reikalaus iš jūsų atvirai parodyti visus ginklus ir sąžiningai siekti tikslų. Todėl privalote žinoti, kad jūsų draugai, bendraminčiai ir bendrakelioniai norės žinoti, ko iš jų tikitės. Vertinkite jų draugiją, padėkite jiems siekti tikslų, o jie padės jums. Nieko keista, jei įsiliepsnos gaisrai, kuriuos bus sunku užgesinti. Pasistenkite tai padaryti laiku.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Dabar galite pasauliui parodyti savo darbo vaisius, jei tikrai žinote, kad jie jums atneš ilgai lauktą įvertinimą. Nebus lengva nugalėti save ir atvirai, niekam nesislapstant už nugaros pareikšti, kad esate verti pagarbos ir pripažinimo. O turintiems nepagrįstų iliuzijų ir lūkesčių ar ketinantiems laimėti nesąžiningoje kovoje pasaulis neskubės įteikti geidžiamo apdovanojimo. 

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Ugninis Marsas pakvies kovoti už savo įsitikinimus, o jėgas skirti tam, kad prieš akis atsivertų dar platesni toliai nei matote dabar. Ruoškitės atviroms kovoms, bet jokiu būdu nenusileiskite iki žemiausio lygio, kai kova pateisina bet kokias priemones. Sėkmę garantuos jūsų žinojimas, ką ginate, su kuo varžotės ir kokiais būdais ketinate pasiekti tikslą. 

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Norėsite sausi išlipti iš vandens, o turėsite tekini bėgti iš trumpam suliepsnojusio gaisro. Tokios perspektyvos jūsų gali laukti, kol Marsas judės Avino ženklu. Viskas būtų kitaip, jei nemažą dalį energijos skirtumėte pokyčiams, ryšiams su partneriais stiprinti ir paslaptims atskleisti. Susidūrę su neįveikiamomis užduotimis, prisiminkite, kad vieniems kovų nepavyks įveikti. 

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Kai Marsas Avine kviečia į atvirą kovą, jūsų diplomatiškam ženklui sunku išlikti savimi ir neįgyti priešų ar konkurentų. Leiskite kitiems kovoti, o jūs būkite ginamasis ar bent jau pagalbininkas. Tokiu būdu sustiprėsite, įgysite sąjungininkų ir išmoksite naujų kovos būdų. Blogiausia, ką šiuo metu galite padaryti – tai  įsivelti į nesibaigiančius konfliktus. 

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šiuo metu, kai Marsas pradėjo kelionę Avino ženklu, rekomenduojama skirti daugiau laiko ir energijos kasdienio gyvenimo ir sveikatos problemoms spręsti. Tobulinkite savo darbo sąlygas ir atvirai pasakykite kolegoms, ko iš jų tikitės. Tuo ir baikite visas diskusijas, kad nepakenktumėte sveikatai. Likusią energiją nukreipkite į dienos darbus. 

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Ugnies bus pakankamai. Būsite vieni iš tų, kurie negesins jos, o sėkmingai ir tikslingai ją kurstys. Šiuo metu žaidimo dvasia jus užburs ne pačiu procesu, bet noru konkuruoti ir laimėti. Nugalėtojai susižers visus laurus. O jeigu jums nepavyks nurungti kitų, būkite tikri, kad, liedami prakaitą, iš tiesų jau ne kartą nugalėjote save.   

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Dabar savo namuose visiems galite parodyti, kas juose yra tikrieji šeimininkai. Jokiu būdu nepersistenkite, kad netaptumėte tironais, kurių visi bijo. Užduotis nelengva, nes dabar, kai Marsas yra Avine, jums sunkiai seksis ramiai reaguoti į šeimoje kilusius nesklandumus. Nukreipkite savo energiją tikslingai, antraip naudos nebus nei jums, nei jūsų šeimai. 

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Galite turėti naudos iš visko, kas šiuo metu vyksta, todėl privalote sekti įvykius. Dabar vertinamos atviros kovos ir ryžtingi veiksmai, todėl nedvejodami atskleiskite kitiems savo tikslus ir siekite jų. Jei jūsų nuomonė nesutaps su brolio, sesers, tetos ar kaimynės nuomone, nesileiskite į ginčus ir neeikvokite veltui energijos tuščioms kalboms. 

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Marsas su džiaugsmu palieka jūsų ženklą ir įsikuria jam palankiausioje buveinėje – Avino ženkle. Prasideda laikotarpis, kai sąžiningai kovosite už savo vietą po saule. Tai laikas, kai nevaržydami savęs galėsite stiprinti savo materialinį pagrindą ir siekti, kad niekas nesikėsintų į asmeninę jūsų teritoriją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius