Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 11 19

Horoskopas antradieniui – lapkričio 20 d.

Susipažinkite su šios dienos astrologinėmis prognozėmis.
Horoskopo ženklai
Horoskopo ženklai / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Veikla kolektyve gali nuvilti dėl nesugebėjimo prieiti vieningos nuomonės. Net suprasti save nebus lengva, nes vidiniai poreikiai konfliktuos su išorinio pasaulio reikalavimais. Visa tai sušvelnins mielos smulkmenos, su kuriomis susidursite įvairiose šios dienos situacijose. Vakare nepamirškite, ką gero patyrėte dienos metu, priešingu atveju, be rimtų priežasčių panirsite į liūdesį.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Jei nebijote eksperimentuoti, jei originalumas ir kūrybinės kančios yra jūsų kasdienybė, vadinasi, ši diena – jūsų. Tiems, kurie vaikšto kitų pramintais keliais, rekomenduojama stebėti ir mokytis, nes tų pamokų prireiks ateityje. Dabar vykstantys įvykiai gali parodyti, ką gero nuveikėte ir kiek pasiekėte. Vakare neapsirikite atidžiai klausydamiesi to, ką jums sako draugai. 

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Neišvengsite problemų prieš jas užsimerkdami, bet jei nuo to jums kelias akimirkas bus gyventi lengviau, kodėl gi ne? Beje, netrūks progų dieną praleisti gražiai. Neribodami savo laisvės, svajokite apie didesnes perspektyvas, ir jos prie jūsų priartės. Tačiau būkite budrūs ir vakare nepainiokite tikrų dalykų su išgalvotais.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Nepasitenkinimas viskuo ir visais, o svarbiausia savimi gali aplankyti netikėtai. Šis jausmas greitai išnyks, jei rasite sau brangesnių ir mielesnių pakeleivių. Bendra veikla, pasimatymai, susitikimai, kurie kuria ir stiprina ryšius tarp žmonių, bus didžiausi šios dienos privalumai. Žinoma, jei nebandysite nuo visko pabėgti į šiltesnius kraštus ar svajonių pasaulį.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Venkite aiškintis santykių su verslo partneriais, nors jums atrodys, kad tai darote dėl šviesios savo ir kitų ateities. Na o jei ginčas ar diskusija vis tiek įvyks, neišvengsite netikėtumų. Tokia jau ši diena! Visus nesklandumus, įsiterpusius į jūsų santykius, padės užlyginti meno ir švelnumo terapija. Ką jūs pasirinksite, žinoma tik jums vieniems. 

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Darbai gali strigti dėl pablogėjusios savijautos ar įtampos, kurią jausite. Tačiau nesustokite ties tuo, nes bus galimybių ir pasidžiaugti. Gal darbovietėje nusimato nedidelė šventė? Jeigu ne, raskite priežastį pamaloninti kitus ir tokiu būdu praturtinsite kasdienybę. Vakare labiau pasikliaukite antrąja puse, tačiau neleiskite, kad tas pasitikėjimas apakintų jus.  

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Nors romantiška pažintis bus viliojanti ir neapsakomai graži, dienos pabaiga sugriaus idiliškas ir nerealias svajones. Žinoma, daug kas priklausys nuo aibės kitų aplinkybių, todėl neskubėkite pulti nei į vieną, nei į kitą kraštutinumą. Vakare būkite atsargesni vartodami vaistus ar gėrimus – pasekmės nebus malonios.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Labai nesigraužkite, jei į šalį teks mesti visus darbus ir bėgti spręsti šeimos problemų. Kartais reikia sutelkti dėmesį į vienus, o kartais – į kitus dalykus. Svarbiau, kad nemalonumai nesugriautų gerų jūsų su antrąja puse santykių. Žvaigždės sako, kad turite daug šansų išsaugoti taiką ir ramybę namuose, jei vakare neužmegsite naujų pažinčių.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Net jei ne viskas eisis sklandžiai, dieną gali nuskaidrinti ir sušildyti maloni pažintis įvairiausiose vietose: kelyje, parduotuvėje, internete... Nepraeikite pro šalį pamatę mielą jaukų niekutį sau ar namams. Jis, atrodydamas neįprastai, džiugins savo grožiu ar meniškumu. Vakare į namų duris pasibels nelauktas svečias, kuris įneš painiavos į jūsų šeimos gyvenimą.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Nerimą keliančios finansinės problemos turbūt bus užglaistytos mažomis paskatinimo dovanėlėmis, kurių jums pastaruoju metu gyvenimas negaili. O jūs arba jas priimsite nuoširdžiai, arba gavę atidžiai apžiūrinėsite ieškodami trūkumų. Kadangi vakare vargu ar visos mintys tilps galvoje, jos liete liesis iš jūsų lūpų. Šio vakaro romantiškų pažinčių tęsinys gali būti neprognozuojamas.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Pasirūpinkite, kad aplinkiniai pamatytų gražiausias ir geriausias jūsų savybes. Todėl nebandykite slėptis po arogancijos ir išdidumo kauke. Net jei kelyje pasitaikys kelios nedidelės kliūtys, šypsena ir gražios manieros jums padės būti matomiems minioje. Vakare galite ką nors įgyti arba prarasti, tačiau iš anksto sunkiai seksis numatyti rezultatą.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Nežinia, ko labiau bijosite ir ant ko labiau pyksite – ant savęs ar ant kitų. Turbūt visi jūsų jausmai bus išgalvoti, sukurti tam, kad pateisintumėte savo norą pabėgti nuo problemų. Pasakykite kitiems, kad šiandien norite pabūti vieni, ir būsite suprasti. Kadangi vakare būsite šiek tiek išsiblaškę, jus suklaidinti bus vieni niekai. Todėl vietoj aktyvios veiklos geriau rinkitės saugų svajonių pasaulį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius