Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 09 02

Horoskopas antradieniui – rugsėjo 3 d.

Žvaigždžių prognozės specialiai jums...
Horoskopo ženklai
Horoskopo ženklai / Shutterstock nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Būsite pakilime, jei galėsite ne sunkiai dirbti, o smagiai pramogauti. Todėl net nuobodžias pareigas paverskite žaidimu, į kurį norės įsitraukti ir jūsų kolegos. Šiandien drąsiai išsakykite meilės žodžius, teikite dovanas arba apipilkite mylimą žmogų ir savo vaikus siurprizais. O jei esate vieniši – vakare suskubkite į pasimatymą.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šiandien nenuspręsite kas jums svarbiau: ar kad jūsų namuose visi pastebėtų jus, ar kad svečius žavėtų jūsų namų aplinka. Todėl plušėsite per dieną tam, kad vienas iš jūsų norų būtų įvykdytas. Tobuliausias sprendimas visa tai apjungti, tai vakare namuose surengti vakarėlį. Jame jus įvertintų kaip tobulą kulinarą, o jūsų namus apibertų komplimentais. 

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šiandien nesiliaudami šypsokitės ir kur netingite kaišiokite komplimentus, pagydimus ar šiaip kuo gražesnius žodelius, kurie pamalonintų kiekvieno sutikto savimeilę. Tai lyg koks bilietas, leis jums pakliūti į pačias geidžiamiausias vietas. O jei akis į akis susidursite su jums simpatizuojančiu žmogumi, leiskite sau paklaidžioti po romantikos labirintus. 

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Jausitės naudingi sau ir aplinkiniams, o tai įžiebs dar daugiau liepsnos ir skatins jus lieti prakaitą dėl visų gerovės. Viskas, ką darysite, turės būti atlikta gražiai, o tame jums tinkamai pagelbės jūsų šeimos nariai. Didžiausius laurus skins dirbantys grožį puoselėjančiose srityse, ypač tie, kurie siekia savo ar kitų namus paversti išskirtine vieta. 

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Džiaugsitės galimybe iš širdies pasikalbėti su kaimynu, seserimi ar išgirsti malonų žodelį iš praeivio. Tai dar labiau sustiprins jūsų norą šviesti ir žavėti kitus, o kaip gi kitaip – Mėnulis jūsų saulėtame ženkle. Tokia jūsų savijauta šiek tiek trukdys atlikti nuobodžius darbus, bet rasite kuo pasidžiaugti, kad šią rudens dieną pakviptų švente. 

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šiandien jums tikrai ne viskas patiks. Galbūt net galvosite, kad visko per daug: entuziazmo, optimizmo, komplimentų, šypsenų. Nebijokite perdozuoti, net saikingai visa tai skanaudami tikrai nepralošite. Vakare sunkiai atsispirsite begalinei romantikos traukai, bet jums bus sunku atvirai ir nuoširdžiai išreikšti savo jausmus. 

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Būkite pasiruošę šiandien dažniau pakilti virš kasdienybės – nuobodumas ir pilkos spalvos erzins ir liūdins. Tarp nepatenkintų atsidursite ir jūs, jei nedarysite nieko, o tik lauksite malonės iš kitų. Vakare jums bus leista kiek daugiau nei kitiems o jūs žinosite, kaip tuo pasinaudoti. Stengsitės, kad visi jūsų draugijoje jaustųsi ypatingi ir jums pavyks. 

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Jei nemokėsite laviruoti šios dienos įvykių sraute, užsidarykite darbe ir visas jėgas atiduokite savo profesijai. O jei norite ne tik dirbti, bet ir gerai leisti laiką, privalėsite atidžiau žvelgti į kiekvieną kolegą kaip į patį svarbiausią žmogų, nusipelniusį jūsų pagarbos ir dėmesio. Ir jokiu būdu nešmaikštaukite – būkite šilti ir geranoriški. 

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Džiaukitės, kai galėsite būti priekyje, bet tuos, kurie norės jus pralenkti, su malonumu praleiskite. Jie už jūsų toleranciją ir supratingumą apdovanos jus ne tik šiltomis šypsenomis. O jei per dieną jums truks palaikymo, kreipkitės į draugus. Jūs kartu subursite tvirtą komandą, kurioje netrūksta optimizmo ir noro visais įmanomais būdais siekti sėkmingų rezultatų.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Būsite kupini azarto, kad laimėtumėte kiekviename šios dienos žaidime. Rizikingi sprendimai gali leisti jums pajusti burnoje sėkmės skonį, jei nepamiršite, kad turite tenkintis nedidelėmis pergalėmis. Šia nuostata galima bus pasinaudoti širdies reikaluose ir visa kame, kas susiję su bendrais jūsų ir kitų žmonių finansais. 

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Dažniau paimkite savo gyvenimo draugo ranką, kad jį padrąsintumėte, o savo ilgalaikiams dalykiniams partneriams pasakykite kelis paskatinančius žodžius. Patys nustebsite, kad šią dieną atidumas gali tapti visagaliu pagalbininku. O tokiu būdu gal visiškai nesunkiai įveiksite sudėtingus problemų kalnus ir išpildysite nedidelę savo svajonę. 

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Diena, kai nėra sunku darbe kitiems įrodyti, kad sugebate viską atlikti tobulai. Tačiau nelaukite, kol jus pagirs, būkite patys pasiruošę rasti privalumų kiekvieno kolegos elgesyje ar darbo rezultatuose. Taip nusiteikus, viskas spręsis paprastai ir labai nesistebėkite, kad sudėtingi dalykai sprendžiasi paprastai ir lengvabūdiškai. Kodėl gi ne? 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius