-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 01 10

Horoskopas antradieniui, sausio 10 d.

Sužinokite, ką šiandien jums žada žvaigždės.
Horoskopas
Horoskopas / 123rf.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Aplaidumas darbe būtų labai negatyviai įvertintas, tad būkite pareigingas. Painūs reikalai, paslaptys po truputį narpliosis ir patirsite permainingų emocijų. Venkite didelio šurmulio, paviršutiniškų ryšių, neskleiskite gandų.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Gera diena užbaigiamiesiems reikalams. Svarbu atkreipti dėmesį į juridinę reikalų pusę, kad neliktų spragų, nesusipratimų. Beje, panašu, kad nepasitikite ne tuo, kuo derėtų nepasitikėti. Neprovokuokite priešiškų reakcijų.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Dėl mokestinių įsipareigojimų, pelno ar turto dalybų, kokių nors derybų jausite įtampą ir gali prireikti specialisto įsikišimo. Vis dėlto jums gali pavykti išlaviruoti taip, kad ir „avis liktų sveika“, ir „vilkas sotus“, tad verta stengtis.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Prisilaikykite tikrųjų vertybių, neieškokite stebuklų, abejotinų nuotykių. Pravartu plėsti akiratį ir nepulti ginčytis dėl to, ko nežinote. Įsigilinęs į aktualius dalykus rasite įdomių detalių, kurių anksčiau nepastebėjote.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Bendraujant su aplinkiniais, o ypač kolegomis, labai svarbu išlaikyti santūrumą, nes įsivėlus į ginčus bus sunku sustoti, ir padariniai gali būti nemalonūs. Didesnė avarijų, traumų, gaisro tikimybė. Nepalikite be priežiūros vaikų.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Nenuobodi diena. Jus gali nustebinti pažįstami žmonės arba vaikai. Turbūt atsiskleis anksčiau nepastebėtos jų savybės. Domins sportas, varžybos arba dalyvausite tokiame renginyje, kuriame netrūks azarto, įspūdžių.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šiandien parūps praktiniai dalykai arba gyvenimas privers jais domėtis. Venkite nelegalios veiklos. Susilaikykite ir nuo sunkaus darbo, svaigalų, nes sveikata bus lengvai pažeidžiama. Galimas ūmus uždegimas, pavojinga infekcija.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šiandien viską ramiai analizuokite ir aiškinkitės, nes lengva suklysti, pasikarščiavus padaryti neteisingą žingsnelį ir patekti į klystkelį ar aklavietę. Venkite lengvabūdiškų poelgių, nepasiduokite provokacijoms. Neviršykite greičio kelyje.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Verta paskubėti sutvarkyti kai kuriuos piniginius, turtinius reikalus, sumokėti mokesčius, deklaruoti pajamas, išspręsti įsisenėjusią verslo problemą. Netyčia galite sugadinti jums svarbų daiktą, dokumentą. Būkite apdairesnis.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Palankus metas konsultacijoms su specialistais, žinių įsisavinimui. Viešai kalbai, interviu ruoškitės itin atsakingai. Jei vyksite į komandiruotę, nepamirškite reikalingų dokumentų. Atkreipkite dėmesį į technikos būklę, nes galimi rimti gedimai.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Jei turite parengti veiklos ataskaitą, pasirūpinti techniniais dalykais, darbuokitės itin atsakingai, nes klaidos gali labai pakenkti. Laikykitės išlaidų plano, nerizikuokite santaupomis ir reputacija.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Spaus neužbaigti darbai. Pravartu pasidomėti įstatymais, peržiūrėti dokumentus. Panašu, kad nusimato susitikimas su draugais. Jei eisite į klubą, renginį, galite susidurti su provokacijomis. Pasisaugokite agresijos, venkite abejotinų nuotykių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius