-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 10 22

Horoskopas antradieniui – spalio 23 d.

Susipažinkite su šios dienos astrologinėmis prognozėmis.
Horoskopo ženklai
Horoskopo ženklai / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Atrodo, pasižymite kovos dvasia, kuri, beje, patinka ir Saulei, šiandien įėjusiai į Skorpiono ženklą. Tačiau toji kova nebus tokia atvira, prie kokios esate pratę. Dėl to teks trumpam pakentėti, kad matote ne viską, ką norėtumėte. Šiandien nebijokite atsiverti visam jus galinčiam pasiekti gėriui ir nuoširdžiai siekite užsibrėžtų tikslų.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Kol Saulė judės Skorpiono ženklu, jums stigs dėmesio ir dažnai jausitės taip, lyg būtumėte įlipę ne į savo traukinį. Neabejokite, kad judate teisinga kryptimi. Ši diena parodys, ką galite turėti, jei patikėsite tuo, kas vyksta jūsų viduje ir aplink jus. Todėl labai neišsigąskite dėl laikino komforto trūkumo.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Kol karaliaus Skorpiono ženklas, teks būti kuklesniems. Būsite priversti rūpintis sveikata ir valyti kasdienybės dulkes nuo įvairiausių darbų. Ar jums tai patiks – kitas reikalas. Tačiau šis antradienis bus ir draugiškas. Jis rodys pačias tolimiausias ir ryškiausias perspektyvas, kurias privalote pamatyti.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Kol Saulė bus Skorpiono ženkle, kasdien vis lengviau seksis mėgautis mažais džiaugsmais ir malonumais. Svarbu vartoti aistrą laiku ir vietoje, jos neperdozuoti, o nepasitikėjimą kitais dėti tik kaip nepagrindinį prieskonį. Ši diena parodys, kad viskas įmanoma, ypač jei pasitikėsite šeštuoju jausmu.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Sušildykite namus savo šiluma – toks būtų Saulės, įeinančios į Skorpiono ženklą, patarimas. Nors jis kartais bandys jus išmušti iš pusiausvyros ir pasirinkto kelio, žinokite, kad esate stipresni. Nenusigręžkite nuo draugiškai ištiestos partnerio rankos – dviese pasieksite kur kas daugiau. Širdimi jausite, kas tikra, o kas ne.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Matysite, kaip prieš akis atsiveria naujos galimybės. Nestabdykite savęs, jei jaučiate, kad esate pasiruošę permainoms ir visiems jums galintiems nutikti geriems dalykams. Pamirškite kuriam laikui proto balsą, kuriuo esate linkę pasikliauti. Šiandien veiks kiti metodai: žinojimas bus tikras, bet nepaaiškinamas jokiais žodžiais ar argumentais.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Nuo šiandien visą mėnesį skorpioniškoji Saulė ragins praktiškai panaudoti savo sugebėjimus tam, kad pasijustumėte stipresni. Kartais susidursite su užduotimis, reikalaujančiomis iš jūsų to, ko manėte neturintys. Vis dėlto niekas iš jūsų nepareikalaus daugiau, nei galite turėti. Nuo antradienio nusiteikite  džiaugsmingai ir harmoningai pradžiai. 

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Užteks nuo kitų slėpti save ir savo darbus. Naktį Saulė perėjo į jūsų ženklą, ir jums (ypač tiems, kurių gimtadienis ženklo pradžioje) jau prasidėjo asmeninės iniciatyvos laikotarpis. Šiandien jūsų kasdieniai rūpestėliai virs maloniomis užduotimis, kurias vykdysite su džiaugsmu ir pasikliaudami savo įžvalgomis.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Nors bus daug kalbų, jos nepadės atlikti darbus taip, kaip jūs ar darbdaviai norite. Pavyks rasti bendrą kalbą su partneriais, kurie gali prisidėti prie šiandienės jūsų sėkmės. Be to, artimiausiu metu norėsite, kad viskas vyktų atviriau ir nuoširdžiau, tačiau kol Saulė nepereis į jūsų ženklą, to tikėdamiesi tik veltui gaišite laiką.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Siekite savo tikslų žingsnis po žingsnio, nepasiduokite nei provokacijoms, nei keistoms nuotaikoms, kurios paprastai ne visada būna laiku. Dažniau prisiminkite draugus, jei pastaruoju metu per darbų gausą buvote juos apleidę. Šiandien galite tikėtis malonaus atlygio už pastangas.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Nuo šiandien prasideda mėnuo, kai privalėsite pasirūpinti tuo, kokiais jus mato aplinkiniai. Neišvengsite didesnio darbo krūvio ir atsakomybės. Svarbiausia, kad pradžia žada būti ypač puiki. Be to, galite suspindėti pačiomis ryškiausiomis ir unikaliausiomis savo savybėmis: optimistinės nuotaikos susipins su didžiuliu laisvės ir naujovių poreikiu.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Saulė, pereidama į Vandens ženklą, atvers didesnes perspektyvas ir galimybes. Paramos sulauksite jau šiandien. Ji bus tokia stipri, kad sunkiai seksis atsispirti vidinėms ir išorinėms jėgoms, skatinančioms jus veikti toliau. Žvelkite į priekį, būkite pasiruošę aprėpti kur kas daugiau nei tikėjotės. Be to, girdėkite viską, ką į ausį šnabžda jūsų angelai sargai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius