Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 10 08

Horoskopas antradieniui – spalio 9 d.

Susipažinkite su šios dienos astrologinėmis prognozėmis.
Horoskopo ženklai
Horoskopo ženklai / Shutterstock nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Iki popietės dirbkite tik įprastus darbus ir, jei nėra būtino reikalo, nepradėkite naujų. Jie ne tik suris jūsų laiką, bet ir galiausiai atsidurs stalčiuje tarp nebaigtų darbų. Vėliau vis dar bus sunku sparčiai ir sėkmingai įgyvendinti savo sumanymus. Jūsų kelyje atsirandančios kliūtys paskatins ieškoti įvairesnių būdų problemoms spręsti, o ne pasitraukti iš pasirinkto kelio.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Neskubėkite teisti tų, kurie šiandien tingiai žvalgysis pro langą lyg ko laukdami. Didžioji dienos dalis bus tinkama tik įprastai dėmesio nereikalaujančiai veiklai, todėl būti atlaidiems ir jautriems kitų klaidoms būtų didžiausia vertybė. Vakare jūsų namams reikės ko nors gražaus, šilto, jaukaus ir didelio. Kas tai bus, nuspręskite patys.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Didžiąją dienos dalį sugaišite kovai su vėjo malūnais, todėl, prieš imdamiesi naujos veiklos ar daug pastangų reikalaujančių darbų, gerai pagalvokite, ar verta pradėti. Per popietę situacija pasikeis, tačiau vis dar susidursite su kliūtimis, neišvengsite nesusipratimų, ginčų, vėlavimo. Vakarą galite praleisti aktyviai ir tuo pačiu nerūpestingai, todėl džiaukitės ir džiuginkite kitus! Nepamirškite į kelionę „įsidėti“ kelių šiltų komplimentų.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Pirmoje dienos pusėje žvaigždės pataria nesilankyti naujose vietose. Tikėtina, kad tik nusivilsite, nebus trokštamo rezultato. Nuo 15 valandos pavyks pasiekti užsibrėžtų tikslų, bet tai nebus lengva – turėsite pakovoti už savo laimę. Vakare kliūčių, skiriančių jus nuo sėkmingo rezultato, bus mažiau, ir niekas nedrįs varžyti jūsų iniciatyvos.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Didžiąją dienos dalį tęsis nuo vakar vidurdienio prasidėjęs laikas, kai sunkiai seksis susikaupti, o nauji darbai neduos apčiuopiamos naudos. Tik vėlyvą popietę, Mėnuliui perėjus į jūsų ženklą, pasijusite užtikrinti tuo, ką darote, ir galėsite drąsiau, tvirčiau žengti pirmyn. Nors jausitės puikiai, neskubėkite ten, kur nebūtina, nes pojūtis, kad turite daug jėgų ir dar daugiau galimybių – tai tik iliuzija.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Nenukabinkite nosies, jei viskas kris iš rankų ir atrodys, kad pastangos nueina vėjais. Net jei tai bus tiesa, supraskite, kad visas gyvenimas yra tik kilimo ir leidimosi kaita. Tik jums spręsti, ar kiekvieną kartą, kildami aukštyn, mokėsite tuo besąlygiškai džiaugtis, o nusileidimo laikotarpiu jausti tik neviltį. Gal pamatysite ir daugiau spalvų, o ne tik juoda ir balta?..

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Neskubėkite ir, prieš eidami pirmyn, gerai pasižvalgykite į šalis – atidumas bus pati geriausia apsauga. Nepalankus laikas naujiems darbams pradėti. Rezultatai džiugins tuos, kurie šiandien ne sėja, o pjauna. Intensyviems veiksmams tinkamiausias vakaras, todėl suplanuokite aktyvų vakarą ir nepamirškite plačiai bei nuoširdžiai šypsotis.  

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šiandienos darbai turėtų būti įprasti ir paprasti. Kad ir kaip norėtųsi aprėpti kuo daugiau ir kuo plačiau, šias svajones kol kas trumpam pamirškite. Argi jums norisi veltui gaišti laiką ir paskui naiviai laukti gerų rezultatų? Jie bus tik tuo atveju, jei per dieną rasite ryžto pabaigti tai, kas nebaigta. Vakare užplūs šilti, jums kiek svetimi jausmai, tačiau ir tuo galite pasidžiaugti.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Jei šiuo metu išgyvenate nedidelę krizę, žinokite, kad neteks ilgai laukti ramybės laikotarpio. Vakarop galėsite ramiau atsikvėpti ir į problemas pažvelgti iš tolesnės perspektyvos. Žinoma, jei per dieną nepriimsite per daug rizikingų sprendimų. Atminkite – nei rizika, nei nauji dideli sumanymai šiandien neduos naudos, nebent jiems skirsite laiko vakare.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Iki pietų ir dar kelios valandos po jų atrodys, kad niekas jūsų negirdi, o jei girdi – labai keistai supranta jūsų žodžius, ne taip, kaip yra ir kaip norėtųsi. Per popietę pamanysite, kad tyliai žlunga jūsų kruopščiai sugalvoti planai. Beje, toji griūtis bus ne fizinė, o emocinė. Vakare jus užvaldys aistra. Kaip ją išlieti, geriausiai žinote tik jūs.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Didžioji dienos dalis nuvils aktyvius žmones, nemokančius ramiai sėdėti vietoje ir laukti veiksmui palankaus momento. Tačiau būna dienų, kai pasyvieji išlošia daugiau, o šiandien iki vakaro bus būtent tokia diena. Jei norite vakare būti išgirsti ir nueiti toli, apsišarvuokite gražiais žodžiais, komplimentais, maloniu elgesiu ir geranoriška šypsena.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Norintiesiems be reikalo negaišti savo brangaus laiko žvaigždės pataria būti kukliems ir nesiveržti ten, kur dar nebuvote. Ši diena viena iš tokių, kai geriau viską tyliai dėlioti į lentynas ir nesižvalgyti nei pirmyn, nei į šalis. Vakarop situacija keisis, o jus užplūstantis entuziazmas skatins veikti aktyviau ir ryžtingiau. Nepraleiskite progos sukauptus energijos resursus išnaudoti kryptingai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius