-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 04 04

Horoskopas balandžio 04 d., sekmadieniui

20-oji Mėnulio diena. Tai viena geriausių Mėnulio dienų: rimta, švari, produktyvi. Labai gerai, jei pakankamai laiko skirsite rimtiems apmąstymams: koreguokite strategiją, numatykite tolesnį kelią. Šią dieną įžvalga tolima ir teisinga.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šiandien neturėsite nei laiko, nei, svarbiausia, noro įsitraukti į kažkieno rezgamą painų žaidimą. Na ir nedalyvaukite, ir nereikia savęs įkalbinėti, niekam nieko jūs neprivalote ir skolingas nesate.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Vienintelis jūsų uždavinys šiandien – atsidurti reikiamoje vietoje reikiamu laiku. Jei tai pasiseks, visa kita susitvarkys savaime. Pasistenkite nesėdėti vienoje vietoje, daugiau judėkite, bendraukite.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Panašu, kad nebesuprantate, kas iš tiesų vyksta, todėl ir jūsų veiksmai laukiamų rezultatų neatneša. Pasitrinkite akis, prasikrapštykite ausis – gal staiga praregėsite ir imsite adekvačiai vertinti situaciją.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Pirmu įspūdžiu šiandien pernelyg nepasikliaukite, ypač jei jis nelauktai geras ar atvirkščiai, itin blogas. Kad ir kokie globalūs būtų jums rūpimi klausimai, smulkmenų ir detalių vis dėlto iš akių išleisti taip pat neverta.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šiandien gerų minčių gali šauti ne tik į jūsų genialią galvą. Verčiau išgirskite, ką sako aplinkiniai – kai kas tikrai pravers jei ne šiandien pat, tai bent jau artimiausiu metu.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šiandien Mergelės bus itin trapios būtybės, tiek fiziškai, tiek psichologiškai. Saugokitės skersvėjų ir skandalų – ir viena, ir kita gali jus galutinai sugniuždyti. Netinkamas metas kelionei, egzaminui ar aktyviai fizinei veiklai.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Svarstyklėms neverta šiandien stengtis atsidurti visuotinio dėmesio centre – labai didelė tikimybė, kad pirmieji susidomės būtent tie, kuriuos jūs mažiausiai norėtumėte matyti šalia. Garbėtroškos prisidarys sau bėdos, ne kitaip.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Apsiribokite veiksmais ir darbais, kuriuos seniai ir puikiai išmanote. Jokių eksperimentų, iniciatyvos, rizikingų sumanymų! Nauji, dar nevaikščioti keliai šiandien niekur neveda.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Laikykitės kuo toliau nuo didelių žmonių sambūrių. Pats būdamas nusiteikęs gana konfliktiškai, neišvengiamai susirasite į save panašių peštukų, o tada jau nesusipratimai neišvengiami.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Jei jūsų šiandien niekas neklausys, įsiklausykite į kitų žodžius pats. Labai gali būti, kad tai bus kur kas įdomiau ir naudingiau. Šiandien kiekvieną minutę pasistenkite atminti, kad nesate pasaulio bamba.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šiandien daugumą Vandenių, ypač kūrybos žmones, turėtų aplankyti įkvėpimas. Būkite pasiruošęs vizitui, juk mūza – įnoringa, ateina, kada nori, dažnai – nepatogiu ir netinkamu laiku. Venkite sau nebūdingos veiklos, greitų, ankstesnius planus keičiančių sprendimų.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Būsite tiesiog neįkainojamas pagalbininkas žmonėms, susipainiojusiems savo jausmuose ar darbuose. Svetimus reikalus tvarkysite kur kas sėkmingiau nei savus, tad jais pasistenkite ir užsiimti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius