Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 04 07

Horoskopas balandžio 7 d., ketvirtadieniui

5-oji Mėnulio diena. Gerai šią dieną būti kelyje, kuo nors pasirūpinti. Gera diena išgryninti santykius, ypač darbo, susijusius su pareigomis.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

 

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Jeigu ilgą laiką neradote reikiamos informacijos, dabar ji bus nesunkiai prieinama. Neskelbkite ultimatumų kolegoms, nes bet kokie iššūkiai atsisuks prieš jus pačius. Prireiks kantrybės tvarkant šeimos reikalus, bendraujant su vaikais.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Palankus metas pasižvalgyti naujos, geriau apmokamos veiklos, paieškoti papildomų pajamų šaltinių. Su viršininku verta pasikalbėti jūsų algos didinimo tema.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Jei kas mėgins sugadinti nuotaiką, provokuos ar kaišios pagalius į ratus, nekreipkite dėmesio. Tai visiškai nepavojingi mėginimai jums pakenkti. Palankus metas užmegzti naują pažintį ar nauja vaga pasukti esamus meilės santykius.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Geriau nieko nepradėti, viską palikti kaip yra. Idealu, jei galite derinti darbą ir poilsį, jei neturite itin griežtų vadovų. Keliaujantys ženklo atstovai turėtų labiau saugoti asmeninius daiktus.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Net jei neketinote keisti darbo, pravartu pasidomėti naujomis galimybėmis reikštis ar užsidirbti. Niekam, net tėvams, neleiskite kištis į jūsų asmeninę erdvę, diktuoti žaidimo taisyklių.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Neskubėkite daryti išvadų, pykti. Dėkite pastangas įgyti daugiau profesionalumo, skaidrumo. Bet kokiu atveju tai gana niūrus metas. Nė nepastebėsite, kaip įvairiose gyvenimo srityse kils painiava, priešprieša.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Ypač jautriai reaguosite į kritiką. Daug naudos turėsite iš naujų pažinčių, mainų, informacijos pasikeitimo. Tai rami, finansiškai sėkminga diena. Visai netinka aiškintis santykių su mylimu žmogumi.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Gera diena pasirašyti dalykines sutartis, tačiau komerciniai sandoriai bus kur kas painesni. Neatidėkite popietei to, ką galite padaryti pirmoje dienos pusėje. Kitaip gali kilti nenumatytų sunkumų.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Tinkamas metas grąžinti skolas, atsiprašyti tų, kuriuos nuvylėte ar įskaudinote. Teks įdėti nemažai pastangų ir išradingumo, kad šeimoje vyrautų taika ir harmonija.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Darbe palanku žaisti komandinį žaidimą: daug lems ne tik minčių bendrumas, bet ir vienas kito palaikymas. Bendraujant su vadovais ar įtakingais asmenimis svarbu vengti asmeniškumų.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Venkite bendrauti su nervingais žmonėmis – galimos provokacijos, konfliktai. Konfliktų tikimybė padidės pramogaujant, ypač jei vartosite kvaišalų.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Profesinėje veikloje perspektyvos bus viliojančios, bet nelabai aiškios. Todėl tvarkant sudėtingus reikalus būtų išmintinga pasinaudoti patarimais arba profesionalaus tarpininko paslaugomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius