-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 04 12

Horoskopas balandžio 12 d., antradieniui

10-oji Mėnulio diena. Viena pačių geriausių Mėnulio dienų, tinkama vos ne visoms veiklos sritims. Ši diena nenustato jokių griežtų rėmų ar reikalavimų, tai tiesiog stiprios, harmoningos, palaikančios energijos šaltinis. Labai gera vedyboms, namų statybos pradžiai, šeimos sutvirtinimui, krikštynoms.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Svarbu veikti suprantamomis, paprastomis priemonėmis ir nebijoti pripažinti savo klaidų. Po pietų daugiau dėmesio skirkite įvykių esmei, atsisakykite paviršutiniško požiūrio į gyvenimą, kitaip susikirs asmeniniai ir privatūs interesai.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šiandien darysite išmintingus sprendimus, susijusius su vaikų gyvenimu ir ateitimi. Galite nesunkiai išspręsti seną meilės rebusą, jei tik veiksite slaptai.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Pirmoje dienos pusėje greičiausiai patirsite nemažą įtampą, nes į jūsų pozicijas darbe, versle ar partnerystėje kažkas ims kėsintis. Kovotojo dvasia, lyg tyčia, kažkur išgaruos. Norėsite nerti, kur ramiau ir tyliau.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Jūsų poelgiai gali būti mažiau logiški, labiau iš pasąmonės, jausmų. Geras metas pasirūpinti šeima, namais, tradicijomis, giminės reikalais, buitimi. Būtina atiduoti pagarbą motinai, moteriai. Emocijose gali būti daugiau aikštingumo, kaprizų, polinkio įsižeisti.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Tai geras metas šeimyniniam gyvenimui. Labai norisi ką nors prižiūrėti, auklėti arba jaustis vaiku. Stiprėja intymumo, emocinio artumo, atvirumo poreikis – suteikite tai vienas kitam. Pagerbkite tėvus.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Parodykite pasitikėjimą, emocinį bendrumą – to labai reikia: jausmai šiandien švelnūs, bet nedrąsūs. Santykiuose reikia atsargumo – skubėjimas, vulgarumas, net mažutis grubumas gali viską sugadinti.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Galimos neblogos nekilnojamojo turto operacijos, tačiau sandėriai gali būti per daug emocionalūs, paremti būgštavimu, įtarumu. Geras metas pirkiniams, susijusiems su motinyste, kūdikyste. Galima pirkti patogius daiktus buičiai, namams.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Sėkmingas metas psichologams, pedagogams, turintiems stiprų motinišką globos instinktą, šeimos gydytojams. Taip pat visiems, kurių darbas susijęs su intuicija, emocionalia išraiška, moterimis, kūdikiais.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Darbe didelių pokyčių tikėtis neverta, vieną nemalonumą keis kitas, pažadai ir liks pažadais. Palanku keisti veiklos pobūdį. Daugiau galvokite apie šeimos interesus.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šiandien reikšmingi bus pokalbiai akis į akį. Jie iš esmės gali pakeisti santykius su draugais, atskleisti netikėtų paslapčių. Tačiau būkite santūresni. Išgirstos žinios gali užkrauti didelę moralinę naštą, kuri vėliau taps neišsprendžiama problema.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Gali būti, kad įgysite naujų klientų, užsakovų. Tačiau ne visi bus patikimi, tad siekite konkretumo, garantijų. Vakare sulauksite ypatingo dėmesio iš aplinkinių.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Naujos pažintys bus perspektyvios, tačiau būkite pasirengę netikėtumams: dalykiškas bendravimo tonas gali virsti romantišku, o draugiški santykiai pakrypti skyrybų link.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius