-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 04 16

Horoskopas balandžio 16 d., penktadieniui

2-oji Mėnulio diena. Ši Mėnulio diena pilna didžiulės augimo energijos. Tik jos energija moteriška, pasyvi, turi didelę įtraukimo, sodrinimo jėgą.
Horoskopai
Horoskopai / BFL nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Manote, kad jau padarėte viską, ką galite? Anaiptol. Šiandien turėsite galimybę pridėti dar vieną – gal nedidelį, bet labai svarbų štrichą. Tai viskas, ko trūko, kad kūrinys pagaliau būtų baigtas.  

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Kažkas ketina jums padaryti staigmeną. Net jei nujaučiate ar tiksliai žinote, kas tai, apsimeskite nustebęs ar nudžiugęs. Argi sunku? O žmogus visą dieną bus laimingas...

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šiandien Dvyniams veikiausiai teks bendrauti su itin nesupratingomis asmenybėmis. Ir kas bjauriausia, dar reikės ir šypsotis, ir būti mandagiam bei patenkintam, gal net žavėtis protiniais pašnekovo sugebėjimais...

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Kūrybinė netvarka jau gresia peraugti į chaosą, kuriame pasiklysite net jūs pats, jau nekalbant apie kitus... Neišvengiamai teks skirti laiko nuobodiems ir nekūrybiškiems tvarkymo ir valymo darbams, ir geriausia būtų tai padaryti dar šiandien.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Neverta eiti ten, kur nesate laukiams, bent jau šiandien. Liūtų laikas apskritai dar neatėjo – kuo mažiau jūsų bus matyti ir girdėti, tuo geriau jums pačiam.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Artėja nemenkos permainos, bet jos arba apskritai nepalies jūsų, arba išeis tik į gera. Taigi priešintis joms tikrai neverta. Prisiminkite savo slaptus talentus – tikrai jų turite, bet vis niekaip nepanaudojate.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Ramybės neduos moralinio–etinio pobūdžio problemos. Galimas dalykas, turėtumėte savikritiškai peržiūrėti savo elgesį su kolegomis ar artimaisiais, iš naujo susidėlioti pozicijas ir prioritetus.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Labai vaisinga diena naudingų (nebūtinai malonių) pažinčių prasme. Žmonių, su kuriais bendrausite šiandien, anksčiau ar vėliau jums labai prireiks, tad turėkite tai omenyje ir pasistenkite gražiai šypsotis...

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Gaila, žinoma, tokio aiškaus ir racionalus proto, bet šiandien labai tikėtina, kad jis nuspręs jus palikti. Jei kas tikisi iš jūsų gerai atlikto darbo ar protingo sprendimo, gali gerokai nusivilti. Įsimylėsite jūs, ar ką?

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Atsipalaiduokite – šiandien jus supa tik draugai. Ir visai nesvarbu, ar juos pažįstate, ar esate kada anksčiau bent matęs. Kuo mažiau kalbėsite apie reikalus ar pinigus, tuo mielesnis ir smagesnis bus bendravimas.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Jums verkiant reikalinga asmenybė, kuri galėtų įkvėpti žygdarbiams. Reikalų – kalnas, o įkvėpimo – nėra, nors verk. Jei nieko tinkamo savo aplinkoje nerandate, iš bėdos tiktų ir koks kino filmo ar literatūros herojus...

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Aplinkiniams šiandien kur kas labiau rūpės ne miglotos ateities planai, o tai, ką jūs veikiate būtent šią minutę. Pasistenkite atitinkami ir elgtis, ir kalbėti. Pataikęs į toną, užsitarnausite veiklaus ir dalykiško žmogaus reputaciją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius